De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Beumer Woninginrichting gaat met de tijd mee

1 / 4
zoom out

ZWIJNDRECHT - Beumer Woninginrichting is al sinds 1908 gevestigd in Zwijndrecht en is een echt familiebedrijf. De woninginrichter biedt als een van de weinige woonwinkels nog ouderwetse service maar gaat wel met zijn tijd mee.Ouderwetse service wil zeggen dat Beumer Woninginrichting nog echt vakwerk biedt. Indien gewenst is maatwerk zelfs mogelijk. Samen met jou kijkt Beumer Woninginrichting graag naar de mogelijkheden. Of je nou op zoek bent naar een nieuw matras, meubel, tapijt of gordijn. Daarnaast gaat Beumer Woninginrichting ook met de tijd mee. Zo zijn ze volop aanwezig op social media zoals op Facebook en bieden ze naast een tijdloze en klassieke collectie ook trendy en moderne collecties. 

Indien gewenst kan Beumer Woninginrichting zorgdragen voor de plaatsing van de gekochte producten. Zij nemen graag al jouw zorgen uit handen. Voor je het weet is de nieuwe vloer gelegd en staan de nieuwe meubels op zijn plek. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van de nieuwe inrichting! 
 
Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in de showroom aan de Rotterdamseweg 85. De showroom is geopend op maandag van 9.30 tot 17.30 uur, dinsdag van 9.30 tot 12.30 uur, woensdag van 9.30 tot 17.30 uur, donderdag van 9.30 tot 21.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 17.30 en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Komen deze tijden niet uit? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens voor het maken van een afspraak in de avonduren. Als je niet in staat bent om naar de winkel te komen dan komen de specialisten van Beumer Woninginrichting ook graag aan huis om je te adviseren. 

Beumer Woninginrichting 
Rotterdamseweg 85
3332 AD Zwijndrecht
Tel. 078 – 620 9550


-ADVERTORIAL- 


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda