De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Haal het mooiste uit jouw woning!

1 / 1
zoom out

Jouw woning is een plek die helemaal van jou is. Deze kun je helemaal naar jouw smaak en wensen inrichten, dus waarom zou je er niet het mooiste van maken? In de woonwinkels van Cees den Breejen Woningstoffering in Alblasserdam, Papendrecht en Moordrecht vind je alles om van jouw huis een thuis te maken. Laat je ook verrassen door een uitgebreid assortiment en vele mogelijkheden.

De mogelijkheden bij Cees den Breejen zijn eindeloos. Zoek je een nieuwe vloer? Je hebt de keuze uit allerhande vloeren. Zo verkopen ze hardhouten vloeren van gecertificeerd FSC-hout, maar ook laminaat, PVC, tapijt van gerenommeerde merken en vinyl. 

Grote, diverse collectie
Wil je liever je woon- of slaapkamer aanpakken? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden op het gebied van gordijnen, bedden, beddengoed en zonwering voor binnen én buiten. Het diverse aanbod bestaat uit een veelzijdigheid van producten van hoogstaande merken. Het is dus zeker eens de moeite waard een bezoekje te brengen aan één van de winkels! 

Facebook 
Cees den Breejen hecht veel waarde aan een goede service en tevreden klanten. Via hun Facebookpagina word je dan ook op de hoogte gehouden van leuke acties. Ook worden daar regelmatig leuke winacties georganiseerd.

Je bent van harte welkom, de medewerkers staan klaar om je te adviseren! 

Cees den Breejen Woningstoffering 

Van Hogendorpweg 12B
2953 AS Alblasserdam
Tel. 078-6914952

Brederodehuis 12
3353 HD Papendrecht
Tel. 078-6449668

Kerkplein 17
2841 XL Moordrecht
Tel. 0182- 372345

- ADVERTORIAL -


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda