De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kies voor vakmanschap, zekerheid en betrouwbaarheid met Ipskamp Elektro-Techniek, lid van Uneto-VNI

Kies voor vakmanschap, zekerheid en betrouwbaarheid met Ipskamp Elektro-Techniek, lid van Uneto-VNI (Foto: strateeg10)
1 / 3
zoom out

RIDDERKERK - Overweegt U als consument de aanschaf van een groepenkast? Of u wilt bijvoorbeeld uw badkamer renoveren, investeren in zonnepanelen, een nieuwe keuken of uw huis beter verlichten. Wilt u als bedrijf uw elektrotechnische installatie laten aanleggen uitbreiden of controleren?


Erkend installateur
In alle gevallen bent u op zoek naar een hoogwaardige erkende installateur. Een bedrijf waar mensen werken die hun vak verstaan, die u goed kunnen adviseren, vertrouwd zijn met de nieuwste technieken en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Met een installateur die is aangesloten bij UNETO-VNI haalt u vakmanschap in huis.

Deskundig advies
Ipskamp Elektro-Techniek uit Ridderkerk is lid van UNETO-VNI. Hiermee bent u verzekerd van deskundigheid en kwaliteit. Als erkend installateur weten zij hoe u met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen. En ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan. De medewerkers hebben een stevige vakopleiding achter de rug, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken volgens de nieuwste normen en richtlijnen. Bovendien zijn ze klantgericht en bieden graag goede service.

Duurzaamheid
Net als u vinden zij duurzaamheid belangrijk. Als lid van UNETO-VNI kunnen zij u adviseren over producten en oplossingen die energiezuinig zijn en het milieu ontzien. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, LED verlichting en andere energiebesparende oplossingen.

De zekerheid van goed werk
De UNETO-VNI installateur levert goed werk, dat is zeker. Maar het kan voorkomen dat u en uw installateur van mening verschillen over de kwaliteit van de werkzaamheden. Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en Uneto-Vni hebben samen consumentenvoorwaarden opgesteld die u bij een geschil de zekerheid bieden van een onafhankelijke uitspraak bij de geschillen commissie.

Maak een afspraak
Wilt u dus graag comfortabel, gezond en veilig wonen, dan is de UNETO-VNI installateur de aangewezen persoon. Komt u uit Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omstreken en bent u op zoek naar een erkende installateur? Bent u particulier of heeft u een winkel of bedrijf? Maak dan een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.

Ipskamp Elektro-Techniek BV
Willemstraat 73
2983 EP Ridderkerk
0180-419891
info@ipskamp.nl
Klik hier voor de website.

- ADVERTORIAL -

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 22 september 2015


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda