De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Ontspannen winkelen in Sliedrecht voor nieuwe (maatwerk) meubels

1 / 1
zoom out

SLIEDRECHT - Heb je ook wel eens het gevoel dat het ‘klikt’ met een winkel? Een winkel waarbij je vriendelijk wordt geholpen en waarbij de werknemers niet direct uit zijn op het verkopen maar er echt zijn om jou te helpen. Een dergelijke winkel vind je in de Leeghwaterstraat te Sliedrecht.

Verschoor Wonen staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Dit is ook terug te zien in de verzorgde meubelzaak. Een landelijke woonwinkel met zo’n 30 ingerichte woonkamers die allemaal met evenveel zorg en aandacht zijn gestyled. Op de, net vernieuwde, benedenverdieping vind je de trends van het moment: landelijk wonen en maatwerkmeubelen. Op de bovenetage: klassieke meubelen, reguliere meubelcollecties en de outlet. Voor ieder wat wils dus!

Het valt op dat de constante vernieuwing en het gezellige familiaire sfeertje het goed doen. Klanten lopen gezellig een rondje, worden geholpen met alle toeters en bellen (interieurtekening, stalen enz.) of maken gezellig een praatje in de koffiehoek onder het genot van een heerlijk kopje koffie. De hond is er te vinden en zelfs het kleinkind van de eigenaren kruipt vrolijk rond. Er heerst een ontspannen sfeer waardoor je je thuis voelt in deze woonwinkel. En waar kun je nou beter je meubels uitzoeken dan in een winkel waar je je thuis voelt?

Dat ze het je graag naar de zin maken is wel duidelijk als je kijkt naar de mogelijkheden die deze winkel biedt op het gebied van maatwerk meubelen. Zolang iets technisch uitvoerbaar is kun je hier alles laten maken. Allereerst worden jouw ideeën, van bijvoorbeeld een kast, besproken. Hierna schetst een van de medewerkers jouw ideeën op papier. Op het moment dat alle wensen zijn besproken en er een schets ligt, wordt er een prijs aangevraagd bij de leverancier. Op het moment dat je akkoord gaat krijg je een technische tekening van de leverancies, ook weer getekend met de hand, en zet je samen met Verschoor Wonen de puntjes op de i. Hierna gaat jouw droommeubel echt in productie. Na een week of 6 wordt het meubel keurig bij jou thuisbezorgd door Verschoor Wonen en kun je genieten van jouw eigen creatie!

Kortom; bij Verschoor wonen kun je ontspannen winkelen, krijg je persoonlijke aandacht, zijn al jouw wensen uitvoerbaar, leveren ze kwaliteit en bieden ze een uitstekende service!

Verschoor Wonen 
Leeghwaterstraat 109
3364 AE Sliedrecht
Tel. 0184 – 41 90 47

-ADVERTORIAL- 


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda