De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Woonevent ‘Goed voorbereid uw droomhuis kopen’ bij ABN AMRO Dordrecht

DORDRECHT - ABN AMRO organiseert op donderdag 24 september om 19.00 uur in Dordrecht het woonevent ‘Goed voorbereid uw droomhuis kopen’. Tijdens het evenement worden geïnteresseerden bijgepraat over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van een huis. Onderwerpen zijn de woningmarkt nu, hypotheken, juridische en fiscale zaken en het inrichten van de woning. Zowel klanten als niet-klanten van ABN AMRO zijn welkom.


Aan het betrekken van een nieuwe woning gaat een heel proces vooraf: van de zoektocht naar het nieuwe huis tot de financiering en van de verhuizing tot de inrichting. ABN AMRO helpt huizenzoekers graag op weg bij het realiseren van hun woondromen. Tijdens het event komen woonexperts aan het woord. Ook zijn er hypotheekadviseurs beschikbaar voor een persoonlijk gesprek met aanwezigen. 

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via woonevent@nl.abnamro.com, onder vermelding van ‘Woonevent Dordrecht’. De thema-avond start om 19.00 uur in het kantoor van ABN AMRO in Dordrecht. Het adres is Stationsweg 2.


Ook meeschrijven met dichtbij? Maak een account aan en plaats makkelijk artikelen en agendapunten.Like Drechtsteden Dichtbij op Facebook en lees het lokale nieuws als eerste
Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 19 september 2015


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda