De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Markant bedrijf: van brandstoffenhandel tot sfeerverwarmingsspecialist

1 / 1
zoom out

DORDRECHT - Thuis is voor iedereen anders, maar één ding is zeker: bij ‘thuis’ hoort warmte en gezelligheid. Het thuisgevoel is belangrijker dan ooit. Er wordt steeds meer waarde gehecht aan een woonsfeer die aansluit bij karakter en de manier van leven. Sfeerverwarming is daarbij onmisbaar! Daarvoor ben je bij Van de Merwe in Dordrecht aan het juiste adres.

Van de Merwe is al sinds 1922 een begrip in Dordrecht. Dit familiebedrijf, dat steeds van vader op zoon is overgedragen, hecht veel waarde aan het ‘thuisgevoel’ en draagt dit uit met passie voor de zaak en prachtige producten. Ooit begonnen als brandstoffenhandel, is het bedrijf nu bekend als specialist in sfeerverwarming voor binnen én buiten.

Ontwikkeling
‘Dienstbetoon aan huis’, is de grondgedachte van de stichter, Arie Pieter van de Merwe. Hoewel de behoefte in de loop der jaren steeds veranderde – van kolen tot gas, en van haarden tot centrale verwarming – wordt het bedrijf met dezelfde enthousiasme en passie gerund. Sinds 1984 is de derde generatie aan het roer: Herman van de Merwe.

Assortiment

Het assortiment van Van de Merwe bestaat uit haarden en kachels, buitenhaarden, centrale verwarming, witgoed en zonwering. Sommige producten – zoals de gaskachel als hoofdverwarming - verdwijnen, waar sfeerverwarmingstoestellen op gas, hout of elektriciteit in de plaats voor komen. Het biedt gezelligheid, warmte, sfeer, comfort! 

Comfort en gemak
Tegenwoordig kan iedereen genieten van een prachtige haard of kachel. Moderne technieken maken een schoorsteen en soms zelfs een rookkanaal overbodig. Dat kan een belangrijke afweging zijn bij de keuze van de brandstof. Houtgestookte haarden en kachels kunnen niet zonder een goed schoorsteenkanaal - maar gasgestookte toestellen en elektrische haarden kunnen in vrijwel elke situatie worden toegepast. De keuze tussen de verschillende mogelijkheden is, afgezien van eventuele beperkingen van het huis, natuurlijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. De één kiest voor comfort en gemak, terwijl de ander het juist ontspannend vindt om met hout in de weer te zijn en de geur en het geluid van een echt houtvuur te ervaren. 

Zekerheden
Het team van Van de Merwe geeft graag goed advies en kan daarnaast een haard of kachel verantwoord installeren en onderhouden. Hier ben je verzekerd van vakmanschap, de juiste feeling en betrouwbaarheid. Het team deelt graag de kennis met je – zodat je samen tot ideeën komt. Als 5-sterrenspecailist garanderen ze daarnaast hoge service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens iets aan de hand zijn waardoor er iets niet geheel in orde is. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, lossen ze dit uiteraard graag snel voor je op.

Benieuwd? Kom dan eens langs! De winkel is groter dan je denkt – er staan ruim 70 modellen opgesteld. 

Van de Merwe
Burgemeester Jaslaan 35
3319 AB Dordrecht
Tel. 078 - 616 03 64
- ADVERTORIAL -


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda