De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Rolgordijnen en tapijten met korting bij Woonwinkel Klop!

1 / 1
zoom out

PAPENDRECHT - Jouw interieur van nieuwe gordijnen of een nieuw tapijt voorzien is nu wel erg voordelig bij Woonwinkel klop. De woonwinkel in Papendrecht heeft momenteel een aantal mooie acties lopen waarmee je profiteert van mooie kortingen!

Budgetrolgordijnen
De rolgordijnen zijn momenteel tegen budgetprijzen te verkrijgen bij Woonwinkel Klop. Een rolgordijn van 1 meter breed kost nu slechts € 85,-, 2 meter breed maar € 155,- en 3 meter breed € 225,-. De budgetrolgordijnen zijn standaard 1.80m. hoog. Bovenop de lage prijzen worden de rolgordijnen ook nog eens gratis ingemeten en geplaatst. De service bij Woonwinkel Klop is supersnel, vandaag bestellen is volgende week geplaatst!

Tapijt-actie
Ook tapijt is nu voordelig aan te schaffen bij Woonwinkel Klop. Het gaat om het tapijt kwaliteit “Privilege”. Dit tapijt is nu verkrijgbaar van € 139,- voor € 99,- p/str. Meter. Het tapijt is slijtvast, trap geschikt, bleekmiddel bestendig en in 12 kleuren leverbaar. 

Openingstijden
Meer weten? Je bent van harte welkom bij Woonwinkel Klop. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdagavond is het koopavond tot 21.00 uur en op zaterdag zijn ze geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Woonwinkel Klop
Kerkbuurt 136
3354 XM Papendrecht
Tel. 078 – 6414752

-ADVERTORIAL-


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda