De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Cees den Breejen Woningstoffering: voor complete woning- en projectstoffering

1 / 1
zoom out

Bij Cees den Breejen Woningstoffering in Alblasserdam, Papendrecht en Moordrecht kun je terecht om jouw complete woning te stofferen. Je vindt hier een uitgebreid assortiment aan tapijt, gordijnen, houten vloeren, laminaat, vinyl, PVC, vloeren, bedden en beddengoed. En dat allemaal op een adres! Loop ook eens binnen bij één van de drie locaties van Cees den Breejen.

De mogelijkheden bij Cees den Breejen zijn eindeloos. Zoek je een nieuwe vloer? Je hebt de keuze uit allerhande vloeren. Zo verkopen ze hardhouten vloeren van gecertificeerd FSC-hout, maar ook laminaat, PVC, tapijt van gerenommeerde merken en vinyl. 

Winkels
Ook voor prachtige gordijnen, bedden, beddengoed en zonwering voor binnen en buiten ga je naar Cees den Breejen. Het diverse aanbod bestaat uit producten van diverse hoogstaande merken. Het is dus zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan één van de winkels. Op de website vind je een compleet overzicht van alle merken die verkocht worden bij Cees den Breejen en de openingstijden van alle winkels. 

Facebook
Cees den Breejen hecht veel waarde aan een goede service en tevreden klanten. Via hun Facebookpagina word je op de hoogte gehouden van leuke acties. Ook worden daar regelmatig leuke winacties georganiseerd. Onlangs mocht het bedrijf nog een 4-seizoenen dekbed overhandigen aan een gelukkige winnaar. Benieuwd? Like ook de Facebookpagina en wie weet! 

Je bent van harte welkom, de medewerkers staan klaar om je te adviseren! 

Cees den Breejen Woningstoffering 
Van Hogendorpweg 12B
2953 AS Alblasserdam
Tel. 078-6914952

Brederodehuis 12
3353 HD Papendrecht
Tel. 078-6449668

Kerkplein 17
2841 XL Moordrecht
Tel. 0182- 372345

-ADVERTORIAL -


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda