De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

V+S Elektro specialist in elektrotechniek

1 / 1
zoom out

BERLICUM - Het installeren van elektra binnenshuis is specialistisch werk dat veel ervaring vereist. Werk dat eigenlijk alleen door een echte vakman gedaan kan worden. Wie op zoek is naar zo’n specialist is bij V+S Elektro aan het juiste adres. V+S Elektro maakt zich in de omgeving van Den Bosch sterk voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Eigenaren Ger Sluiter en Jeroen Voets bieden een breed scala aan diensten op het gebied van elektrotechniek. Een kleine greep uit deze diensten; nieuwbouw, verbouw en renovatie, datanetwerken, alarminstallatie, brandmeldinstallatie, panelenbouw en toegangscontrole systemen. V+S Elektro kan ook onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan verschillende installaties, zoals alarminstallatie, brandmeldinstallatie, elektrotechnische installatie en noodverlichtingsinstallatie.

Onderscheidend
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij V+S Elektro. De klant is koning en daarom staan zij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou klaar. Last van een storing? V+S Elektro komt jou helpen. Ze doen wat ze beloven, want afspraak is afspraak. De kracht van V+S Elektro is de kleinschaligheid. Daardoor kunnen ze altijd direct voldoen aan de wens van de klant en hen snel van dienst zijn. Mede door hun ervaring zijn zij in staat om jou te adviseren, vanaf het offerte stadium tot en met uitvoering en oplevering.

Zonnepanelen 
De stroomrekening kan voor velen nog een stuk lager. Het verbruik kan fors verlaagd worden door het kiezen voor zonnepanelen. Deze slimme investering draagt bij aan een schoner milieu. Bovendien is zonne-energie een zekere bron van energie, nu en in de toekomst. Vooral zakelijk gezien kan een goed doordacht energiezuinig plan enorm veel besparing opleveren. V+S Elektro wilt jou hier graag bij helpen. Zij leveren en installeren PV-modules van IBC Solar. Deze zijn toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit.

V+S Elektro
Jupiterstraat 14
5258 HB Berlicum
Tel. 073-5032049

-ADVERTORIAL-


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda