De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Gewoon Mooi Wonen: jouw trendy woonwinkel

1 / 1
zoom out

DORDRECHT - Is jouw woning ook toe aan een nieuw interieur? Of kan deze wel wat sfeer gebruiken? Breng dan een bezoek aan lifestyleshop Gewoon Mooi Wonen in Dordrecht. Bij Gewoon Mooi Wonen vind je een bijzondere en prachtige collectie meubelen en accessoires, waarmee je een uniek trendy interieur creëert!

Trendy interieur
Gewoon Mooi Wonen onderscheidt zich van andere woonwinkels door de zeer diverse en trendy collectie woonartikelen. Gewoon Mooi Wonen biedt op ruim 600m2 meubels en decoraties voor elke stijl. Van stoelen, tafels, ligstoelen, tapijten, verlichting en banken tot aan bureaus, schilderijen, barkrukken, aluminium decoraties en poefs. Ontdek het uitgebreide assortiment!

Webshop
Ook vanuit huis kun je de leukste meubelen en accessoires aanschaffen bij Gewoon Mooi Wonen. In de webshop is een groot deel van het assortiment eenvoudig, snel en veilig te bestellen. Bestelde artikelen kunnen opgehaald worden in de winkel of thuis bezorgd worden. Besteed je een bedrag vanaf € 75,- in de webshop, dan worden er geen verzendkosten gerekend. Wil je iemand verrassen? Je kunt vanuit de webshop natuurlijk ook een cadeautje op een ander adres laten bezorgen. Gewoon Mooi Wonen doet er kosteloos een leuk kaartje voor je bij!

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in woonwinkel Gewoon Mooi Wonen! Of neem een kijkje in de webshop! Voor meer informatie kun je contact opnemen met de woonwinkel via onderstaande gegevens. 

Gewoon Mooi Wonen
Voorstraat 410
3311 CX Dordrecht
www.gewoonmooiwonen.nl

- ADVERTORIAL - 


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda