De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Unieke coachpraktijk "Wenden” geopend in Alblasserdam

Unieke coachpraktijk "Wenden” geopend in Alblasserdam
ALBLASSERDAM - Alblasserdam – Sinds begin 2017 kunnen mensen in de regio Alblasserwaard in hun eigen buurt terecht om een wending aan hun leven te geven bij Praktijk Wenden aan de Van Lennepstraat 24.

EK-ERVARING VOOR LENTE ZWAAL

EK-ERVARING VOOR LENTE ZWAAL
ZWIJNDRECHT - Lente Zwaal, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, heeft haar ultieme doel “deelname aan de junior-EK ritmische gymnastiek” werkelijkheid zien worden.

NK-BRONS VOOR JENS VAN EIJK

NK-BRONS VOOR JENS VAN EIJK
ZWIJNDRECHT - Bij het in Amsterdam gehouden Nederlands kampioenschappen individueel toestelturnen voor de categorie benjamin heeft Jens van Eijk, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, beslag gelegd op het brons.

NK-EREMETAAL VOOR SHARON RINGLEVER

ZWIJNDRECHT - O&O-turnster Sharon Ringlever heeft bij de in Alphen aan de Rijn gehouden Nederlandse kampioenschappen individueel toestelturnen beslag gelegd op twee zilveren medailles.

ILSE VAN DAM NEDERLANDS KAMPIOEN

ILSE VAN DAM NEDERLANDS KAMPIOEN
ZWIJNDRECHT - Bij de in Dordrecht gehouden Nederlandse kampioenschappen ritmische gymnastiek is O&O-turnster Ilse van Dam nationaal kampioen geworden bij de junioren-C.

OPNIEUW ZILVER VOOR BART DEURLOO

OPNIEUW ZILVER VOOR BART DEURLOO
ZWIJNDRECHT - Een week nadat Bart Deurloo bij de World Cup in Koper – Slovenië beslag wist te leggen op het rekzilver kwam hij tot een gelijk resultaat bij de World Cup in het Kroaatse Osijek.

IMARA KORNEKLISSE DISTRICTSKAMPIOEN

IMARA KORNEKLISSE DISTRICTSKAMPIOEN
ZWIJNDRECHT - Imara Kornelisse, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, is in Amsterdam districtskampioen Zuid-Holland individueel toestelturnen geworden

NEDERLANDS KAMPIOEN

NEDERLANDS KAMPIOEN
ZWIJNDRECHT - De junioren-D ritmische gymnastiek van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zijn in Bergum (Friesland) Nederlands kampioen geworden.

ZILVER EN BRONS OP NK

ZILVER EN BRONS OP NK
ZWIJNDRECHT - Bij het in Almelo gehouden Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen voor meisjes en dames hebben de O&O-turnsters Milou van Schijndel en Ilse Standhardt zich in de prijzen geturnd.

WORLDCUP-ZILVER VOOR BART DEURLOO

WORLDCUP-ZILVER VOOR BART DEURLOO
ZWIJNDRECHT - Bij de in Koper – Slovenië gehouden worldcup heeft O&O-turner Bart Deurloo in de toestelfinale rek beslag weten leggen op het zilver. Met 14,400 punten eindigde hij gelijk met de Kroaat Tin Srbic. Doordat de Kroaat 0,1 punt hogere E-score had was het goud voor hem en het zilver voor Bart.

NK-HALVE FINALE ACRO

ZWIJNDRECHT - In Zwolle werd in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap Acrogymnastiek de halve finale geturnd.

NK-TICKETS VOOR O&O

NK-TICKETS VOOR O&O
ZWIJNDRECHT - Op een tweetal fronten heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O de nodige startbewijzen voor het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen weten te bemachtigen.

Zwijndrechtse film in première bij Unicef Kinderrechten Filmfestival

Zwijndrechtse film in première bij Unicef Kinderrechten Filmfestival
ZWIJNDRECHT - Pathé Buitenhof is ook dit jaar het decor van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. Kinderen uit Zuid-Hollandse bovenbouwgroepen maakten met hun klas een korte speelfilm over kinderrechten. Woensdag 10 mei gaan hun films in première in de Haagse bioscoop. De film "Feit, Fake of Filter" van Kindcentrum De Notenbalk uit Zwijndrecht is een van de kanshebbers. Directeur Unicef Nederland Suzanne Laszlo, Klokhuis-presentator Bart Meijer en Aline Brendel (namens de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Den Haag) kiezen uit tien inzendingen de beste kinderrechtenfilm. De winnende...

ROMMELMARKT BIJ O&O

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 13 mei a.s. organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O van 10.00 tot 13.00 uur in en rondom haar eigen turnhal aan de Uilenvliet de jaarlijkse rommel- kleding- en boekenmarkt.

ESTEE KRAAIJEVELD INTERNATIONAAL

ESTEE KRAAIJEVELD INTERNATIONAAL
ZWIJNDRECHT - O&O-turnster Estée Kraaijveld heeft met nog zes andere turnsters namens Nederland deelgenomen aan de in Toronto (Canada) gehouden Salutcup, een groot internationaal ritmisch gymnastiek toernooi.

ORANJECUP VOOR PRE-INSTAPPERS

ORANJECUP VOOR PRE-INSTAPPERS
ZWIJNDRECHT - Voorbije zaterdag heeft de meisjesselectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O deelgenomen aan de in Monster gehouden Oranjecup, een turntoernooi uitsluitend voor pré-instappers.

TWEE EK-FINALES VOOR BART DEURLOO

TWEE EK-FINALES VOOR BART DEURLOO
ZWIJNDRECHT - Bij het in het Roemeens Cluj gehouden Europese Kampioenschap toestelturnen heeft Bart Deurloo zich weten te plaatsen voor zowel de allround- als rekfinale.

TURNSUCCESSEN IN LEUSDEN

TURNSUCCESSEN IN LEUSDEN
ZWIJNDRECHT - De jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O had in Leusden een druk programma te verwerken. Een deel van de derde divisie turnde zijn kwartfinale, turners van de ere-, 1ste en 2de divisie verwerkten hun 2de kwalificatiewedstrijd en daar tussen door hadden Anthony van Assche en Boudewijn de Vries een oefenwedstrijd voor hun deelname aan de aanstaande Europese kampioenschappen

ANOUK EN RENATE GEPLAATST VOOR HET NK

ANOUK EN RENATE GEPLAATST VOOR HET NK
ZWIJNDRECHT - Anouk Tieman en Renate van ’t Hof, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, hebben zich bij de in Winterswijk gehouden halve finale individueel toestelturnen geplaatst voor het Nederlands kampioenschap.

ZILVER EN BRONS RG-MEISJES

ZILVER EN BRONS RG-MEISJES
ZWIJNDRECHT - Bij de tweede plaatsingswedstrijd in Twello hebben de meisjes ritmische gymnastiek van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O goed zaken gedaan.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda