De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

SUCCES BIJ LAATSTE TURNWEDSTRIJD

SUCCES BIJ LAATSTE TURNWEDSTRIJD
ZWIJNDRECHT - De turners uit de 2de en 3de divisie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O hebben in Den Haag met succes deelgenomen aan de Open-Zuid-Hollandse-Kampioenschappen. De turners sloten daar het wedstrijdseizoen af met een oogst van vijf gouden, zeven zilveren en twee bronzen medailles.

TURNERS GEKWALIFICEERD VOOR EYOF

TURNERS GEKWALIFICEERD VOOR EYOF
ZWIJNDRECHT - Bradley Noordzij en Wesley de Haas, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, hebben zich samen de Jaro van Wijngaarden (SV PAX – Hoofddorp) gekwalificeerd voor deelname aan het European Youth Olympic Festival 2017 dat eind juli plaatsvindt in het Hongaarse Györ. Het NOC*NSF heeft de voordracht van Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie gehonoreerd.

BART DEURLOO VERDEDIGT MET SUCCES NK-TITEL

BART DEURLOO VERDEDIGT MET SUCCES NK-TITEL
ZWIJNDRECHT - In het Rotterdamse Ahoy heeft O&O-turner Bart Deurloo met succes zijn allroundtitel verdedigd. Met een ruime voorsprong op zijn naaste concurrent Bram Louwije van Flik-Flak – Den Bosch wist hij met 84,250 punten het nationale goud voor zich op te eisen. Clubgenoot Alex Klinkenberg tekende voor het brons.

O&O-ONDERONSJE IN TURNCOMPETITIE

O&O-ONDERONSJE IN TURNCOMPETITIE
ZWIJNDRECHT - De meisjes/damesselectie toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft optimaal gepresteerd in de turncompetitie van Rayon Dordrecht en omstreken. Na de afsluitende competitiewedstrijd waren de eerste drie plaatsen bij de keuze oefenstof voor de O&O-formaties.

NATIONAAL EREMETAAL VOOR O&O

NATIONAAL EREMETAAL VOOR O&O
ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft voorbije weekend met haar selectie-afdelingen deelgenomen aan een drietal Nederlandse kampioenschappen en heeft daarbij beslag weten te leggen op een groot aantal eremetaal.

MEDAILLEOOGST VOOR O&O-TURNSTERS

ZWIJNDRECHT - Gedurende het Pinksterweekend heeft de meisjes/dames-selectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O met groot succes deelgenomen aan een tweetal toernooien. Haar deelname aan de Haagse Bosan Cup en aan de Open Bredase Turnkampioenschappen in de diverse leeftijds- en niveaucategorieën leverde gezamenlijk maar liefst tweeënzeventig medailles op.

Orgel Spektakel door Arjan Breukhoven op 24 juni in Zwijndrecht

Orgel Spektakel door Arjan Breukhoven op 24 juni in Zwijndrecht
ZWIJNDRECHT - ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 24 juni 2017 geeft Arjan Breukhoven een orgelconcert op het prachtige orgel in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 van Zwijndrecht. Het concert heeft als thema: “Orgel Spektakel”. Vanaf acht uur speelt Arjan Breukhoven een verrassend programma waarbij de organist een spectaculaire programma zal spelen. Het publiek kijkt tijdens het concert in de keuken van de organist via een groot beeldscherm.

NAOMI VISSER WINT IAG-SPORTEVENT.

NAOMI VISSER WINT IAG-SPORTEVENT.
ZWIJNDRECHT - Naomi Visser, lid van de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O&O, heeft in ’s-Hertogenbosch het IAG-Sportevent op haar naam gezet. Met een fraai puntentotaal van 49,134 punten pakte zij in de categorie eredivisie-senior het goud.

EK-ERVARING VOOR LENTE ZWAAL

EK-ERVARING VOOR LENTE ZWAAL
ZWIJNDRECHT - Lente Zwaal, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, heeft haar ultieme doel “deelname aan de junior-EK ritmische gymnastiek” werkelijkheid zien worden.

NK-BRONS VOOR JENS VAN EIJK

NK-BRONS VOOR JENS VAN EIJK
ZWIJNDRECHT - Bij het in Amsterdam gehouden Nederlands kampioenschappen individueel toestelturnen voor de categorie benjamin heeft Jens van Eijk, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, beslag gelegd op het brons.

NK-EREMETAAL VOOR SHARON RINGLEVER

ZWIJNDRECHT - O&O-turnster Sharon Ringlever heeft bij de in Alphen aan de Rijn gehouden Nederlandse kampioenschappen individueel toestelturnen beslag gelegd op twee zilveren medailles.

ILSE VAN DAM NEDERLANDS KAMPIOEN

ILSE VAN DAM NEDERLANDS KAMPIOEN
ZWIJNDRECHT - Bij de in Dordrecht gehouden Nederlandse kampioenschappen ritmische gymnastiek is O&O-turnster Ilse van Dam nationaal kampioen geworden bij de junioren-C.

OPNIEUW ZILVER VOOR BART DEURLOO

OPNIEUW ZILVER VOOR BART DEURLOO
ZWIJNDRECHT - Een week nadat Bart Deurloo bij de World Cup in Koper – Slovenië beslag wist te leggen op het rekzilver kwam hij tot een gelijk resultaat bij de World Cup in het Kroaatse Osijek.

IMARA KORNEKLISSE DISTRICTSKAMPIOEN

IMARA KORNEKLISSE DISTRICTSKAMPIOEN
ZWIJNDRECHT - Imara Kornelisse, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, is in Amsterdam districtskampioen Zuid-Holland individueel toestelturnen geworden

NEDERLANDS KAMPIOEN

NEDERLANDS KAMPIOEN
ZWIJNDRECHT - De junioren-D ritmische gymnastiek van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zijn in Bergum (Friesland) Nederlands kampioen geworden.

ZILVER EN BRONS OP NK

ZILVER EN BRONS OP NK
ZWIJNDRECHT - Bij het in Almelo gehouden Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen voor meisjes en dames hebben de O&O-turnsters Milou van Schijndel en Ilse Standhardt zich in de prijzen geturnd.

WORLDCUP-ZILVER VOOR BART DEURLOO

WORLDCUP-ZILVER VOOR BART DEURLOO
ZWIJNDRECHT - Bij de in Koper – Slovenië gehouden worldcup heeft O&O-turner Bart Deurloo in de toestelfinale rek beslag weten leggen op het zilver. Met 14,400 punten eindigde hij gelijk met de Kroaat Tin Srbic. Doordat de Kroaat 0,1 punt hogere E-score had was het goud voor hem en het zilver voor Bart.

NK-HALVE FINALE ACRO

ZWIJNDRECHT - In Zwolle werd in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap Acrogymnastiek de halve finale geturnd.

NK-TICKETS VOOR O&O

NK-TICKETS VOOR O&O
ZWIJNDRECHT - Op een tweetal fronten heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O de nodige startbewijzen voor het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen weten te bemachtigen.

Zwijndrechtse film in première bij Unicef Kinderrechten Filmfestival

Zwijndrechtse film in première bij Unicef Kinderrechten Filmfestival
ZWIJNDRECHT - Pathé Buitenhof is ook dit jaar het decor van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. Kinderen uit Zuid-Hollandse bovenbouwgroepen maakten met hun klas een korte speelfilm over kinderrechten. Woensdag 10 mei gaan hun films in première in de Haagse bioscoop. De film "Feit, Fake of Filter" van Kindcentrum De Notenbalk uit Zwijndrecht is een van de kanshebbers. Directeur Unicef Nederland Suzanne Laszlo, Klokhuis-presentator Bart Meijer en Aline Brendel (namens de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Den Haag) kiezen uit tien inzendingen de beste kinderrechtenfilm. De winnende...
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda