De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Steengoedkado Schijndel: Oktober woonmaand, de maand van inspiratie!

Bron: Steengoedkado
1 / 6
zoom out
Oktober staat bekend als woonmaand. Het sombere weer staat weer voor de deur en iedereen krijgt de kriebels om het interieur weer eens te veranderen! Wat meer warmte, kleur en gezelligheid. We zijn op zoek naar alles wat we nu na de zomermaanden buiten niet meer veel tegen zullen komen. Deze maand kenmerkt zich door mensen die een dagje uit gaan richting de woonwinkels en massaal woonmagazines inslaan, dit om inspiratie op te doen voor de donkere maanden.

Nieuwe collectie
De nieuwe collectie druppelt overal binnen. Zo ook bij Steengoedkado, welke is gevestigd aan de Rooiseweg 1 in Schijndel. Hier bestaat de nieuwe collectie met name uit gekleurde waxinelichthouders, lantaarns, klokken en fotolijstjes. Ook overige artikelen die je huis door middel van een kleine aanpassing al een andere uitstraling geeft!

Kerst
Het is zelfs al mogelijk om de eerste kerstaankopen te doen. Wie zit er nu niet te wachten op de gezelligheid van de feestdagen? Daarom heeft Steengoedkado deze maand een deel van de winkel ingericht als kersthoek. De feestmaand december duurt nog even, maar zo kan je wel alvast in de stemming komen. Je kan er verschillende leuke kado's kopen om jezelf eens te verwennen, maar het is ook echt een aanrader als je voor iemand anders een leuk kleinigheidje zoekt.

Onder 1 dak
De winkel zit gevestigd op de eerste verdieping samen met Steenkracht. Op de begane grond is Woonarena gevestigd, waardoor je voor je hele woning terecht kan in deze winkel. Het is beslist de moeite waard om hier eens een kijkje te gaan nemen en/of inspiratie op te gaan doen.


Steengoedkado
Rooiseweg 1
5481 SJ Schijndel
Tel: 06- 53655295
www.steengoedkado.nl

-ADVERTORIAL-

Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »