De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Roda redt punt tegen ADO

(Foto: ANP)
1 / 10
zoom out

DEN HAAG - Roda JC heeft met pijn en moeite een punt gered uit de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1). In eigen huis leken de Limburgers zaterdagavond op de zesde competitienederlaag af te stevenen totdat aanvaller Mitchel Paulissen vijf minuten voor tijd met een vrije trap de gelijkmaker aantekende. Door het puntje heeft Roda de laatste plek in de eredivisie in ieder geval voor een dag overgedragen aan FC Groningen.

De Limburgers begonnen vol zelfvertrouwen aan het duel, wellicht opgedaan vorige week in Rotterdam, waar voor het eerst dit seizoen werd gewonnen. ADO Den Haag zocht vooral naar het goede gevoel na vijf nederlagen op rij na een puike seizoensstart. Halverwege de eerste helft namen de spelers van ADO-coach Zeljko Petrovic het initiatief over van Roda. Edouard Duplan drukte in de 37e minuut het krachtsverschil in een score uit door een rebound achter doelman Benjamin van Leer te tikken.

In een wedstrijd met weinig kansen leek dat lang de beslissing. Paulissen bezorgde Roda met pas het tweede Roda-doelpunt in het Parkstad Limburg Stadion alsnog een puntje.

ANP


Reageer via Facebook
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda