De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Haags invitatiemanagementbureau wint grote aanbesteding ministerie van Economische Zaken

Haags invitatiemanagementbureau wint grote aanbesteding ministerie van Economische Zaken
DEN HAAG - Invitatiemanagementbureau Evite uit Den Haag heeft een omvangrijke aanbesteding gewonnen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Kerndepartement (KD), beide onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. De snel groeiende onderneming, die uitnodigingstrajecten verzorgt voor overheden en het bedrijfsleven, scoorde in de beoordeling van het ministerie 96 van de mogelijke honderd punten.

jeroens erfenis

DEN HAAG - Sinds vandaag heeft u van de Dijsselcatus gehoord, een variatie van een bloem en een cactus. Bloem zolang hij het voor het zeggen heeft en Cactus als hij er niet meer over gaat. En hij gaat er niet meer over.

RETAILER MAAKT VUIST TEGEN CONSUMPTIE

RIJSWIJK (ZH) - Een winkelketen die een boodschap tégen consumptie de wereld in stuurt… vreemd? Toch is dat precies wat het Nederlandse leapp doet. Met hun ‘manifest voor hergebruik’ willen zij de consument overtuigen dat nieuw niet altijd beter is.

Moederdag op Bunkercomplex Park Overvoorde.

Moederdag op Bunkercomplex Park Overvoorde.
RIJSWIJK (ZH) - Op 14 mei is het Moederdag, ook op Bunkercomplex Park Overvoorde. We krijgen bezoek van de re-enactmentvereniging DKO, Dienstplicht Koude Oorlog en moeders mogen gratis naar binnen

Dutch Open 2017 - Discgolf Kampioenschap

RIJSWIJK (ZH) - Vrijdag 30 maart zal van af 12:00 het Elseburgerbos wemelen van de groepjes internationale frisbee fanatiekelingen, die alvast het 18 hole tellende Discgolf parcours komen verkennen. Zaterdag ochtend 8:00 zal het startschot gegeven worden en zullen de 90 deelnemers de Nederlandse 'bergen' trotseren, op naar de overwinning!

Hollands Feest

RIJSWIJK (ZH) - Een heel scala van nederlande artiesten.............

Makelaars introduceren drie jaar lang reparatievrij wonen

Makelaars introduceren drie jaar lang reparatievrij wonen
RIJSWIJK (ZH) - Een landelijke keten van makelaars introduceert als eerste in Nederland reparatievrij wonen: de kopers van een huis hebben drie jaar lang geen omkijken naar eventuele reparaties. Reparatievrij wonen wordt mogelijk dankzij een samenwerking met het Rijswijkse Lex Woont, de eerste Wegenwacht voor woningen.

'Rijswijk' laat zwakbegaafde vrouw (71) met zoon in de kou staan

'Rijswijk' laat zwakbegaafde vrouw (71) met zoon in de kou staan
RIJSWIJK (ZH) - Peter Staal (35) woont al levenslang met zijn zwakbegaafde moeder in een Rijswijkse flatwoning. Als mantelzorger probeert hij zijn moeder te helpen waar het gaat, maar de vrouw is te bewerkelijk. Al tien jaar lang loopt Peter loketten af in de gemeente Rijswijk om een onderkomen voor haar te vinden. Telkens vindt hij gouden beloften, maar uiteindelijk blijft alles zoals het was.

CDA blij met opstarten van nieuwe plaatsingsstrategie voor windturbines

CDA blij met opstarten van nieuwe plaatsingsstrategie voor windturbines
RIJSWIJK (ZH) - De provincie Zuid-Holland krijgt een nieuw toetsingskader voor het plaatsen van windturbines. Dat werd vandaag toegezegd door het college van Gedeputeerde Staten (GS). Het CDA juicht deze beslissing toe. Statenlid en woordvoerder Ellen Verkoelen: “Voor het CDA is het van groot belang dat we niet met hapsnapbeleid windturbines plaatsen. Een nieuwe plaatsingsstrategie is goed voor meer zorgvuldige afwegingen in de toekomst.”

Nieuwjaarsdisco de Schilp Rijswijk

Nieuwjaarsdisco de Schilp Rijswijk
RIJSWIJK (ZH) - Op zaterdag 4 februari zal de zwemdisco terugkeren in de Schilp! Vanaf 19:00 tot 21.30 zal het zwembad worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met muziek en lichteffecten.Iedereen tot en met twaalf jaar uit Rijswijk en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel en DJ Bas te komen zwemmen en dansen.

‘Upcycle Art meets Jewellery‘

‘Upcycle Art meets Jewellery‘
RIJSWIJK (ZH) - ‘Upcycle Art meets Jewellery‘ dat is de titel van de komende expositie in galerie ArtiShock.Dat het hier enerzijds om sieraden gaat mag duidelijk zijn, maar welke ‘Upcycle art’ staat daar tegenover?

Festijn met bouwsteentjes

Festijn met bouwsteentjes
RIJSWIJK (ZH) - De Nederlandse LEGO® club Vereniging De Bouwsteen houdt voor de eerste keer in het weekend van 17-18 december a.s. in de Broodfabriek te Rijswijk een “Festijn met Bouwsteentjes” . Op dit evenement kunnen bouwers, verzamelaars en liefhebbers van LEGO® hun hart ophalen. Gelijk tijdig met dit festijn wordt ook de bekende Neuzelbeurs gehouden. Met één kaartje heb je dus toegang tot deze twee geweldige evenementen..

Indische Kwestie: teken de petitie en steun de KNILLERS

RIJSWIJK (ZH) - OPROEP AAN AL DE LEZERS VAN DEZE WEBSITE: Bent u ook begaan met de Indische Nederlanders die al 70 jaar worden genegeerd door de verschillende regeringen? Ik ben het kind van een reeds lang geleden overleden KNIL militair. Mijn vader en alle anders KNILLERS en overheidsmedewerkers in Nederlands Indië hebben nooit hun salaris uitbetaald gekregen. Wij de kinderen en kleinkinderen van deze mensen vechten nog altijd voor hen. Ik zelf ben al bijna 70 jaar, dat is toch bedroevend?

Popkoor Mikado verlicht Delft tijdens Lichtjesavond

Popkoor Mikado verlicht Delft tijdens Lichtjesavond
RIJSWIJK (ZH) - Tijdens de donkere decemberdagen zoekt iedereen warmte en gezelligheid, waar kan je dat beter vinden dan in Delft? De Lichtjesavond zorgt voor een warme gloed over Delft. Traditiegetrouw zal op dinsdag 13 december 2016 de stad vol kleur zijn en zullen ontelbare lichtjes een sprookjesachtige allure geven aan de historische binnenstad. Zwevende vuurkorven, fakkels aan wal, licht over de grachten en gekleurde grachtenpanden: je ziet het allemaal. Haal een lekkernij bij een van de kraampjes en warm jezelf op met een glaasje glühwein. De hele binnenstad staat bol van de activitei...

ADO stapt naar rechter om geld Wang

ADO stapt naar rechter om geld Wang
DEN HAAG - ADO Den Haag stapt naar de rechter omdat grootaandeelhouder Hui Wang niet aan zijn financiële verplichtingen voldoet. Tijdens de ingelaste algemene ledenvergadering heeft de club de dagvaarding overhandigd aan vertegenwoordigers van United Vansen, het bedrijf van Wang.

Discriminerende horecazaken moeten twee weken dicht

Discriminerende horecazaken moeten twee weken dicht
DEN HAAG - Horecazaken waarvan sterke aanwijzingen zijn dat er regelmatig wordt gediscrimineerd aan de deur zouden twee weken gesloten moeten worden door het stadsbestuur als waarschuwing, hetzelfde als panden die betrapt worden op gedoe met drugs.

Pokémonpaal terug in Kijkduin

Pokémonpaal terug in Kijkduin
DEN HAAG - Even was 'ie weg, de beruchte Pokémonpaal op Kijkduin, maar het bord is weer terug in de Haagse kustplaats. De anonieme kopers blijken de ondernemers van Kijkduin te zijn geweest.

Je auto opladen voor één tarief in Den Haag

Je auto opladen voor één tarief in Den Haag
DEN HAAG - Geen onduidelijkheid in Den Haag: je auto opladen op straat kost in de Hofstad overal hetzelfde: dertig cent voor een kilowattuur. Alleen bij snellaadpalen in de stad betaal je een ander bedrag.

Wie is in de jaren 70 of 80 mee geweest met een hartbrug?

Wie is in de jaren 70 of 80 mee geweest met een hartbrug?
ROERMOND - De landelijke belangenorganisatie Hartpatiënten Nederland met hoofdkantoor in Roermond zoekt mensen die in de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw zijn mee geweest met een luchtbrug naar Houston, Londen of Genève. De belangenorganisatie had die hartbruggen georganiseerd om mensen die op wachtlijsten stonden voor een hartoperatie, snel te laten helpen. Hartpatiënten Nederland wil hun verhalen bundelen en voor het nageslacht bewaren.

Den Haag Dichtbij gaat verder zonder redactie

Den Haag Dichtbij gaat verder zonder redactie
DEN HAAG - Helaas, na ruim vijf jaar komt er een einde aan Den Haag Dichtbij. Althans, Den Haag Dichtbij zoals het nu bestaat houdt binnenkort op. Na 5,5 jaar heeft Holland Media Combinatie, het onderdeel van Telegraaf Media Groep waar Dichtbij onder valt, besloten er in de huidige vorm mee op te houden.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »