De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Te dure taxiritten naar Eindhoven Airport

Grote verschillen in taxiprijzen in Den Bosch (Foto: rp)
1 / 1
zoom out
DEN BOSCH - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit Den Bosch naar Eindhoven Airport. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je ruim 60 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.


Eindhoven Airport groeit, dit jaar wordt een toename van het aantal passagiers van 11 procent verwacht. Van de verwachte 5,3 miljoen passagiers reist een steeds groter aandeel met de taxi naar de Brabantse luchthaven. Dat percentage zal nog wel toenemen nu de grote parkeergarage P1 daar onlangs is ingestort.

Via gogido.com vergelijk je prijzen voor je rit, en de service en betrouwbaarheid van het bedrijf. Gogido vergelijkt de prijzen van meer dan 200 betrouwbare taxibedrijven. Dat vergelijken blijkt voor Bosschenaren absoluut de moeite waard. Hendriks Taxi biedt voor 44 euro een rit van het centrum van Den Bosch naar Eindhoven Airport aan en is daarmee liefst 64 procent goedkoper dan enkele concurrenten.

‘De verschillen zijn soms verbijsterend groot’, zegt Paul Pietersen. ‘De populariteit van vergelijkingssites voor zorgverzekeringen, energieleveranciers en voor het boeken van hotelkamers en vliegreizen toont aan dat we hier in Nederland liever niet te veel betalen. En dat geldt ook voor zo’n taxirit. Je wilt dat je vakantie start met een betrouwbare chauffeur die op tijd is, als je met al je koffers klaarstaat. En je wilt een taxibedrijf dat niet meteen een aanslag pleegt op je vakantiebudget.’Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 03 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »