De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dennie Christian bij Volendam van het Zuiden

Dennie Christian bij Volendam van het Zuiden (Foto: Media Presentaties)
1 / 1
zoom out
BOEKEL - Zondag 18 Juni 2017 in Gemert in het Boerenbondsmuseum.
Met toppers uit de regio en landelijke bekende artiesten in het geweldige ambiance van het Boerenbondsmuseum.
Regionale, nationale en internationale artiesten zullen op het podium staan. Lokale artiesten zoals Maickel Korver, Tim Manders, Ben Spierings en Tim Gruijters zullen op het pittoreske binnenplein van het Boerenbondmuseum gaan optreden. Uit de regio komen Carlos Donkers, Simone Slegers en Henry van Wijmeren, finalist van Popstars, naar Gemert. 
Uit België komt tribute-act John Clearwater. Natuurlijk zal ook de Elvis-tribute van Nederland, Mark Elbers uit Nuenen, niet gemist gaan worden. Ook Jan Willem van den Akker zal weer de zestiger jaren laten herleven met muziek uit die tijd en zal tevens enkele hits van Doe Maar zingen. Als internationale artiest komt Dennie Christian naar het Boerenbondsmuseum om het volksfeest nog meer gezelligheid te geven. Christian heeft natuurlijk vele hits en is momenteel te zien in het TV programma De Best Zangers van Nederland.
Natuurlijk zullen ook Laura van den Elzen en Mark Hoffmann optreden. Zij zijn beide natuurlijk doorgebroken in het grote Duitse RTL programma DSDS. Inmiddels is Laura een veel gevraagde internationale zangeres. 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 01 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »