De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

MOTHER OF BEAUTY een documentaire van FRANK VAN OSCH

MOTHER OF BEAUTY een documentaire van FRANK VAN OSCH (Foto: Media Presentaties)
1 / 1
zoom out
DEN BOSCH - Een recent opgedoken archief vertelt hoe Marilyn Monroe en talloze andere modellen werden 'gecreëerd'. Wat betekende schoonheid toen en nu?

The Mother of Beauty is een documentaire over de betekenis van schoonheid. Over modellen die bij hetzelfde modellenbureau hebben gewerkt als Marilyn Monroe. Ze kijken terug op hun leven en op hun carrière in het hart van de entertainmentindustrie: Hollywood. Een film over beauty en het veranderen daarvan met de jaren, over vergankelijkheid die gepaard gaat met ouder worden. Maak kennis met onze hoofdpersonen:

Beauty has no age!

The Mother of Beauty wordt gemaakt door het Bossche documentaire productiebedrijf, Van Osch Films. De thema’s de waarde van beauty en vergankelijkheid houden de kijker als het ware een spiegel voor. We worden allemaal ouder en moeten dealen met het verliezen van schoonheid en jeugdigheid, uiteindelijk zelfs met het verliezen van ons leven. Behalve Marilyn Monroe. Zij blijft forever young en opgenomen in ons collectief geheugen. Met dank aan Miss Emmeline Snively

Voor meer informatie en hoe je dit project kunt steunen ga dan naar de website:MOTHER OF BEAUTYReageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »