De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bosschenaren betalen te veel voor taxirit naar Schiphol

Betaal niet te veel! (Foto: rp)
1 / 1
zoom out
DEN BOSCH - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit Den Bosch naar Schiphol. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je meer dan 50 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.

Steeds meer reizigers gaan met de taxi naar Schiphol, zo staat in het jaarverslag van de luchthaven. Ook het aantal cliënten dat vooraf prijzen vergelijkt via gogido.com stijgt. Dat is niet onlogisch, vergelijkingssites voor zorgverzekeringen, energieleveranciers en het boeken van hotelkamers en vliegreizen zijn in Nederland al langer mateloos populair.

Den Bosch loopt met Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven voorop bij het vergelijken van taxiprijzen via gogido.com. Wat betreft ritten naar Schiphol blijkt dat voor Bosschenaren ook absoluut de moeite waard. Hendriks Taxi Service is met een rit van 94 euro 55 procent goedkoper dan enkele concurrenten. ‘De verschillen zijn soms verbijsterend groot’, zegt Paul Pietersen. ‘Je wilt dat je vakantie start met een betrouwbare chauffeur die op tijd is, als je met al je koffers klaarstaat. En je wilt een taxibedrijf dat niet meteen een aanslag pleegt op je vakantiebudget.’

Via gogido.com vergelijk je prijzen voor je rit, en de service en betrouwbaarheid van het bedrijf. Gogido vergelijkt de prijzen van meer dan 200 betrouwbare taxibedrijven.

Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »