De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Taxandria Moves brengt het Taxandriaplein tot leven

Taxandria Moves brengt het Taxandriaplein tot leven (Foto: Sjoerd van Kampen)
1 / 4
zoom out
DEN BOSCH - Taxandria Moves brengt het Taxandriaplein tot leven Op zondag 7 mei vindt de derde editie van wijkevenement Taxandria Moves op het Taxandriaplein plaats. Taxandria Moves bestaat uit onder andere een rommelmarkt, voetbaltoernooi en muziek, diverse kermisattracties en kinderactiviteiten. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Taxandria Moves wordt georganiseerd door Stichting Jong Actief in samenwerking met Cafetaria de Taxander, Divers, De Hobbel, De Stijl van Reinier van Arkel, Maatschappelijke Opvang en ‘S-port van gemeente ’s-Hertogenbosch. Jong Actief zet zich met dit wijkevenement in voor de bewoners van de wijk Muntel/Vliert, een bruisende wijk in het hart van ’s-Hertogenbosch. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente ’s-Hertogenbosch en Sociaal Fonds Den Bosch.

Met het voetbaltoernooi worden jongeren van diverse zorg- en welzijnsorganisaties en jongeren uit de wijk met elkaar verbonden. Er kunnen maximaal acht teams meespelen. Formeer je eigen (straat) team en geef je op via info@stichtingjongactief.nl. Dit jaar vind er ook weer een rommelmarkt plaats. Inschrijven kun je bij Cafetaria de Taxander aan het Taxandriaplein. 

Ook zijn er diverse kinderactiviteiten op het plein te vinden zoals schminken en cupcakes versieren. Er zijn meerdere kermisattracties en ‘S-port van Gemeente ’s-Hertogenbosch is aanwezig met een springkussen en een pannakooi. Ook zullen diverse live artiesten en DJ’s van Jong Actief muzikale invulling aan de dag geven. 

Meer informatie over de activiteiten van Jong Actief vind je op www.stichtingjongactief.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 28 april 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »