De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Muzerije zoekt Beste Amateurkunstenaar uit de gemeente ’s-Hertogenbosch

DEN BOSCH - Iktoon
In de maand juni worden in gemeenten door heel Nederland activiteiten georganiseerd waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. In ’s-Hertogenbosch coördineert Muzerije in samenwerking met Cultuurbosch alle activiteiten in deze maand. Elke dag bruist het om ons heen van de culturele en kunstzinnige activiteiten. De maand juni is het moment om al dit moois te laten zien aan je stadgenoten! Meld hiervoor je activiteit aan op iktoon.nl en op cultuurbosch.nl

Beste amateurkunstwerk

Muzerije organiseert tijdens IkToon zelf ook activiteiten, waaronder de wedstrijd waarbij een professionele jury op zoek gaat naar het Beste Amateurkunstwerk uit de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Heb jij in de afgelopen twee jaar een pareltje gemaakt dat past binnen bovenstaand thema, of maak je graag nieuw werk waarmee je denkt de titel “Beste Amateurkunstwerk 2017” in de wacht te slepen? Dan is Muzerije op zoek naar jou!

Thema: Diversiteit

's-Hertogenbosch mag zich in 2017 Roze stad van Nederland noemen! Wat je seksuele geaardheid of gender-identiteit ook is… het is in ons land helaas nog steeds niet vanzelfsprekend dat je jezelf kunt zijn. Om te bouwen aan begrip, tolerantie, respect en participatie wordt daarom Roze Zaterdag georganiseerd. Dit jaar sluit Muzerije aan bij het thema “Roze Zaterdag voor jou!” en vraagt daarmee aan de deelnemende kunstenaars hun eigen draai te geven aan het aspect “diversiteit”.

Meedoen?

Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen! Meld jezelf vóór maandag 22 mei 2017 aan door je volledige naam, telefoonnummer en adresgegevens en een foto van je werk te mailen naarexpositie@muzerije.nl.


Je kunt met maximaal drie werken deelnemen.


Prijzen

Diverse prijzen beschikbaar gesteld door speciaalzaak “De
Kwast”;

Een solo expositie in Muzerije;

Een Muzerije cursus naar keuze. 

Tijdens de open dag van Muzerije op zondag 11 juni 2017 zal de winnaar bekend gemaakt worden. Van iedere deelnemer zal één werk deel uitmaken van de groepsexpositie welke loopt van zondag 11 juni t/m zondag 16 juli 2017.


Muzerije ziet je inschrijving graag tegemoet!Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 27 april 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »