De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bosschenaren betalen te veel voor taxirit naar Schiphol

Bosschenaren betalen te veel voor taxirit naar Schiphol
DEN BOSCH - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit Den Bosch naar Schiphol. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je meer dan 50 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.

Hotelkamers Landgoed Huize Bergen zijn in de lucht

Hotelkamers Landgoed Huize Bergen zijn in de lucht
VUGHT - Dinsdag gingen de nieuwe hotelkamers van Landgoed Huize Bergen in Vught de lucht in. De 32 luxe tweepersoons hotelkamers en 7 entresol suites zijn klaar om gasten te ontvangen. Door het team werden 100 ballonnen de lucht in gelaten om te vieren dat de hotelkamers vanaf deze week online te reserveren zijn. Iedere ballon draagt een kaartje met een win-code voor een proefovernachting.

Maak inwoners gelijkwaardige partners

Maak inwoners gelijkwaardige partners
DEN BOSCH - Het zit het Bossche College van Burgemeester en Wethouders niet mee: het nieuwe theater aan de Parade valt fors duurder uit dan begroot en dreigt daarmee in het Maaswater te vallen. De vier geplande windmolens op De Rietvelden komen er wel, maar niemand is blij met hoe het proces is verlopen. Een parallel in beide zaken is, dat er grote ontevredenheid heerst bij omwonenden en belanghebbenden over zowel de bouw van het theater als de windturbines. Dat kan beter.

3 te gekke voetbaldagen bij OSC'45

3 te gekke voetbaldagen bij OSC'45
DEN BOSCH - Van 24 t/m 26 augustus (zomervakantie) organiseert OSC'45 voor jongens én meisjes uit de regio Den Bosch drie fantastisch leuke voetbaldagen. Elke voetballer van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Landelijk meer, in Limburg minder doden in verkeer

Landelijk meer, in Limburg minder doden in verkeer
DEN BOSCH - Tegen de landelijke trend is het aantal dodelijke slachtoffers in het verkeer in Limburg vorig jaar afgenomen: van 53 in 2015 naar 49 in 2016.Landelijk was er een stijging van acht (van 621 naar 629). In 2015 nam het aantal verkeersdoden landelijk nog met 51 toe.Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Taxandria Moves brengt het Taxandriaplein tot leven

Taxandria Moves brengt het Taxandriaplein tot leven
DEN BOSCH - Taxandria Moves brengt het Taxandriaplein tot leven Op zondag 7 mei vindt de derde editie van wijkevenement Taxandria Moves op het Taxandriaplein plaats. Taxandria Moves bestaat uit onder andere een rommelmarkt, voetbaltoernooi en muziek, diverse kermisattracties en kinderactiviteiten. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Muzerije zoekt Beste Amateurkunstenaar uit de gemeente ’s-Hertogenbosch

DEN BOSCH - IktoonIn de maand juni worden in gemeenten door heel Nederland activiteiten georganiseerd waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. In ’s-Hertogenbosch coördineert Muzerije in samenwerking met Cultuurbosch alle activiteiten in deze maand. Elke dag bruist het om ons heen van de culturele en kunstzinnige activiteiten. De maand juni is het moment om al dit moois te laten zien aan je stadgenoten! Meld hiervoor je activiteit aan op iktoon.nl en op cultuurbosch.nl

Gratis gitaarrock met Rob Klerkx & The Secret in De Pul

Gratis gitaarrock met Rob Klerkx & The Secret in De Pul
DEN BOSCH - Op zaterdag 22 april kunnen liefhebbers van progressieve rock met een psychedelisch randje terecht in de De Pul in Uden voor een optreden van Rob Klerkx & The Secret (aanvang 23.00).Als onderdeel van de landelijke Record Store Day is de show gratis toegankelijk.

Jonge Brabantse ondernemer succesvol met videotechnologie in de sportschool.

Jonge Brabantse ondernemer succesvol met videotechnologie in de sportschool.
DEN BOSCH - DEN BOSCH – De jonge Brabantse ondernemer Mitchell Warmerdam (23) innoveert de fitness industrie met videotechnologie. Gymeyes is de eerste applicatie waarmee sporters eenvoudig hun training filmen door middel van actiecamera’s in de sportschool. De start-up haalde vorig jaar €100.000 op en lanceert de komende weken in 30 verschillende sportscholen.

Nol Roos - Politiek vanuit een borrelende onderbuik

Nol Roos - Politiek vanuit een borrelende onderbuik
DEN BOSCH - JOVD 's-Hertogenbosch e.o. maakt zich zorgen over de manier waarop de Bossche Volkspartij blijkt te komen tot haar politieke meningsvorming. Dit gebeurt namelijk op basis van de borrelende onderbuik van dhr. Roos.

Verhalen en poëzie bij Vertelpodium Het Lopende Vuur

Verhalen en poëzie  bij Vertelpodium Het Lopende Vuur
DEN BOSCH - Op vrijdag 21 april 2017 om 20.00 uur opent het Redemptoristenklooster in deHet adres waar u moet zijn, de 21e april, is Redemptoristenpad 10, 5211XR Den Bosch. Het is een zijstraatje van de St. Jozefstraat in de binnenstad. binnenstad van Den Bosch één van haar kamers.

GENIAAL EN GEK...

GENIAAL EN GEK...
DEN BOSCH - GENIAAL EN GEK is het nieuwste boek van sportjournalist Maarten Bax

Opening Levix Experience Center

Opening Levix Experience Center
DEN BOSCH - Levix Automatisering opent donderdag 30 maart voor het publiek het Levix Experience Center op De Bossche Woonboulevard. De opening van dit Experience Center is een samenvoeging en uitbreiding van de shops in Den Bosch en Rosmalen.

Caterpillar kiest voor meer veiligheid

Caterpillar kiest voor meer veiligheid
DEN BOSCH - Caterpillar Netherlands Operations (CNO) in Den Bosch gaat onderdelen en constructies voorzien van de magnetische beschermhoek van MagProtect. Het bedrijf zet hiermee een grote stap in het beperken van het risico op bedrijfsongevallen.

VERBINDERS GEZOCHT

VERBINDERS GEZOCHT
DEN BOSCH - Praktijk Herstelcirkels Den Bosch zoekt mensen die door het begeleiden van ‘herstelcirkels’ willen bijdragen aan verbinding en continuïteit binnen gemeenschappen. Zodat gemeenschappen intact blijven en mensen ‘erbij kunnen blijven horen’.Wij bieden jou: een opleiding, een oefengroep en begeleiding. Wij vragen: jouw inzet en tijd.

Tout 's-Hertogenbosch: Oeteldonk daor zit meziek in

Tout 's-Hertogenbosch: Oeteldonk daor zit meziek in
DEN BOSCH - Bekende Bosschenaar Jan-Willem van den Akker… gaat op pad naar een gala, première of high-society event waar Tout Den Bosch vertegenwoordigd is om daar op geheel eigen wijze verslag van te doen.Deze week was hij te vinden bij Carnaval in Oeteldonk.

Verslag van Roet Korte Put ! Oeteldonk 2017

DEN BOSCH - Verslag van de 6e editie van Roet Korte Put! Een zeer succesvol evenement.Op donderdag voor Carnaval zal “tout zakelijk Den Bosch” (of moeten we zeggen “Zaokelijk Oeteldonk”) present zijn in de mooiste straat van Nederland: “De Korte Putstraat”.

53e Oetelkonzèrt “Brabantse Sjiek”

53e  Oetelkonzèrt “Brabantse Sjiek”
DEN BOSCH - Bekende Bosschenaar Jan-Willem van den Akker… gaat op pad naar een gala, première of high-society event waar Tout Den Bosch vertegenwoordigd is om daar op geheel eigen wijze verslag van te doen. Deze week was hij te vinden bij 53e Oetelkonzèrt in het Theater aan de Parade.

Spectaculaire Bungeemaster in Den Bosch

Spectaculaire Bungeemaster in Den Bosch
DEN BOSCH - Jeroen van Iersel uit Drunen las dinsdag 24-01 het stukje betreft het vandalisme in combinatie met het doden van de witte pauw en diefstal van een Bahma haan op de prachtige kinderboerderij in “zijn woonwijk” in Den Bosch, waar hij 6 jaar met alle plezier een zaak heeft geëxploiteerd en De Kruiskamp een speciaal plekje in z’n hart heeft veroverd.

Foto-expositie Marja Sterck in Willem Twee

Foto-expositie Marja Sterck in Willem Twee
DEN BOSCH - Fotografe Marja Sterck heeft een fascinatie voor de natuur die tot uiting komt in de expo 'Rise & Declineer'. Mens, dier en plant hebben haar onverdeelde belangstelling en krijgen haar onverminderde aandacht. Voor deze expositie is een selectie gemaakt uit het rijke oeuvre van Sterck.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »