De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zaterdag 24 september: Capelse Rommelmarkt met meerwaarde

Gezellige drukte op het Stadsplein (Foto: Capelse Rommelmarkt)
1 / 2
zoom out
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op zaterdag 24 september van 9.00 tot 15.30 wordt het een gezellige drukte op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel. De jaarlijkse Capelse Rommelmarkt wordt dan namelijk weer georganiseerd door kerkelijke gemeente ‘Elim’.


Op de rommelmarkt vindt u van alles: elektronica, fietsen, meubilair, kleding, keukengerei, schilderijen, boeken, huishoudartikelen en nog veel meer. Nagenoeg alle denkbare artikelen zijn te vinden. De spullen zijn mooi en de prijs is laag! Om 10.00 zal er een veiling worden gehouden, waarin u de mooiste producten op de kop kan tikken. De veilingartikelen zullen vooraf te vinden zijn op www.capelserommelmarkt.nl/veiling.

Het is mogelijk om zelf ook spullen aan te leveren voor deze rommelmarkt. Vanaf 30 juli t/m 17 september is er elke zaterdag van 9.30 tot 11.30 de gelegenheid om de spullen langs te brengen op Burgemeester Schalijlaan 34. Als u de spullen liever op laat halen kunt u bellen met 06 – 17 95 39 29.

Waar gaat de opbrengst heen? Koen Nederlof, projectleider van de rommelmarkt, legt uit: “een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor onze kerk. Wij willen echter ook aan onze medeburgers denken, daarom hebben we besloten het andere deel van onze opbrengst opnieuw te schenken aan de Voedselbank. Zo helpen we mensen van hun spullen af, deze krijgen een tweede kans en met de opbrengst steunen we ook nog eens het goede doel; mooier kan toch niet?!” Er zal ook een kraam van de Voedselbank aanwezig zijn waar u zelf etenswaren in kunt leveren. Op deze manier wordt met deze markt een grote maatschappelijke betrokkenheid bewerkstelligd. Een rommelmarkt met meerwaarde!Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio