De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij vv Groeneweg!

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij vv Groeneweg!
ZEVENHUIZEN - Voor het eerst in haar bestaan komt ProCamp naar Zevenhuizen. Op de velden van vv Groeneweg wordt een voetbalweek georganiseerd waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan.

Heren VoorElkaar.NL winnen streekderby

Heren VoorElkaar.NL winnen streekderby
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, het team van VoorElkaar.NL speelde zaterdag in eigen huis weer een belangrijke wedstrijd tegen streekgenoot ARBO Rotterdam. Voor Nesselande was winst noodzakelijk om zicht op behoud van het eredivisieschap te houden. In een gelijk opgaande strijd wist VoorElkaar.NL, via de setstanden 25-21, 25-20 en 25-19 met 3-0 te winnen.

Dames Nesselande pakken vijf punten in Culemborg

ZEVENHUIZEN - Culemborg, de dames van Nesselande speelden zaterdag tegen Shot, de nummer elf van de ranglijst in Culemborg. Gezien de stand op de ranglijst moest Nesselande met een positief resultaat thuiskomen. In sterk gespeelde wedstrijd wisten de Zevenhuizense dames via de setstanden 22-25, 21-25, 18-25 en 6-25 een duidelijke 4-0 overwinning te boeken.

Heren VoorElkaar.NL-Nesselande strijdend ten onder

ZEVENHUIZEN - Apeldoorn, de heren van VoorElkaar.NL speelden zaterdag in Apeldoorn een cruciale wedstrijd tegen het team van Coolen Alterno. Dit team staat net achter Nesselande en moest winnen om VoorElkaar.NL voorbij te streven. In een spannende wedstrijd wist Alterno via de setstanden 25-16, 35-33, 19-25 en 25-20 met 3-1 te winnen.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

ZEVENHUIZEN - Help ons met sparen!!!!!

Heren VoorElkaar.NL volledig afgeblokt door Orion

ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag kregen de heren van VoorElkaar.NL de nummer twee van de eredivisie Seesing Personeel Orion uit Doetinchem op bezoek. In een wedstrijd, die pas na de eerste set begon kon Nesselande niet op tegen de aanvalskracht en moest toezien dat Orion via de setstanden 5-25, 18-25 en 17-25 met 3-0 de winst naar huis nam.

Beleef Kerst met Popkoor Mikado tijdens Gouda bij Kaarslicht

Beleef Kerst met Popkoor Mikado tijdens Gouda bij Kaarslicht
ZUIDPLAS - Gouda bij Kaarslicht is al 61 jaar Gouda in kerstsferen. Het is een dag met veel hoogtepunten in muziek, theater, cultuur en entertainment.Vanaf het begin van de middag tot ver in de avond vermaken duizenden mensen zich in de historische binnenstad. Overal klinkt muziek, zijn er wandelingen uitgezet en is er straattheater en dans. De ganzenhoeder en schaapherder met hun dieren nemen bezit van het centrum en de ‘levende’ kerststal is weer present. In de mooie kerken van Gouda worden gratis concerten gegeven, de Gouwenaars hebben hun stad prachtig versierd en de winkeliers en de ho...

Heren VoorElkaar.NL naar kwartfinale beker

ZEVENHUIZEN - Hengelo, de heren van VoorElkaar.NL kregen maar korte tijd om het verlies van woensdagavond te verwerken. Zaterdag stond de bekerwedstrijd tegen de nummer vier van de Topdivisie Webton in Hengelo op de rol. Gezien de stand in de competitie was Nesselande de favoriet en de Zevenhuizense heren hebben dit ook laten zien. Via de setstanden 29-31, 15-25 en 24-26 werd een 3-0 overwinning behaald en daarmee de kwartfinale van de beker.

Geen punten in midweekse wedstrijd voor VoorElkaar.NL

ZEVENHUIZEN - Ede, woensdag gingen voor een midweekse wedstrijd de Zevenhuizense heren naar Ede toe om het op te nemen tegen Vallei Volleybal Prins. VoorElkaar.NL kon niet compleet aantreden en moest toezien dat Prins via de setstanden 25-17, 25-18 en 25-19 de wedstrijd met 3-0 wisten te winnen. Doordat naaste concurrent Advisie/SSS ook geen punten wist te behalen blijft de plaats behouden.

VoorElkaar.NL heren op karakter naar winst

VoorElkaar.NL heren op karakter naar winst
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag namen de heren van VoorElkaar.NL het op tegen SV Land Taurus de nummer vier van de eredivisie. In een bloedstollend duel wisten de Zevenhuizense heren voor een uitzinnig publiek een welverdiende 3-2 overwinning eruit te slepen. Via de setstanden 15-25, 22-25, 31-29, 25-21 en 15-13 werd dit bewerkstelligd.

VoorElkaar.NL heren komen lengte tekort

VoorElkaar.NL heren komen lengte tekort
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, in goed gevulde Swanla hal speelden de heren van VoorElkaar.NL tegen de nummer twee van de eredivisie Draisma Dynamo uit Apeldoorn. De aartsrivaal van weleer was nu te sterk voor de Zevenhuizense heren en dat blijkt uit de setstanden 15-25, 18-25 en 12-25 in het voordeel van Dynamo.

The Fureys "Met een Lach en een Traan"

The Fureys "Met een Lach en een Traan"
ZEVENHUIZEN - De legendarsiche Fureys uit ierland komen dinsdag 8 november naar Dorpshuis Swanla

Matthijs & Arjan Breukhoven geven orgelconcert in Oude Kerk

Matthijs & Arjan Breukhoven geven orgelconcert in Oude Kerk
ZUIDPLAS - NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Een unieke combinatie: de bekende organist, pianist en dirigent Arjan Breukhoven geeft samen met zijn zoon Matthijs (24) op zaterdag 29 oktober een dubbelconcert in de Oude Kerk van Nieuwerkerk aan den IJssel

The Fureys "Met een Lach en een Traan"

The Fureys "Met een Lach en een Traan"
ZEVENHUIZEN - Wereldmuziek naar Dorpshuis Swanla sinsdag 8 november, mis ze niet The Fureys.

Open monumentendag iconen in De Hoeksteen

Open monumentendag iconen in De Hoeksteen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Tentoonstelling van iconen op 10 september 2016 van 10.00-16.00 uur in De Hoeksteen Rivierweg 15 Capelle aan den IJssel. Toegang gratis.

Rommelmarktspullen en kleding inleveren

ZUIDPLAS - Muziekvereniging Kunst na de Arbeid houdt akties !

Roeien of rennen voor onderzoek naar Alzheimer

Roeien of rennen voor onderzoek naar Alzheimer
ZEVENHUIZEN - Op 17 september is het zover. Zowel roeiers als hardlopers staan aan de start bij de Head First Race om tijdens deze gezellige en sportieve dag bij te dragen aan Alzheimeronderzoek.

Bijeenkomsten project Mantelzorgmaatjes

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Buurtkracht start in september dit jaar met het Maatjesproject. Er worden acht bijeenkomsten rondom een thema georganiseerd. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mantelzorgers die te maken hebben met dementie, de persoon met dementie én mogelijke ‘maatjes’.

Oud-speler van Feijenoord steunt goede doel

Oud-speler van Feijenoord steunt goede doel
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Oud speler van Feyenoord (John de Wolf) steunt goede doel dat vakanties organiseert voor kinderen uit armoedegezinnen.

Orgelconcert door Everhard Zwart

Orgelconcert door Everhard Zwart
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het is augustus dus organist Everhard Zwart bespeelt iedere maandagavond het orgel van de Nieuwe Westerkerk aan het Valeriusrondeel te Capelle aan den IJssel.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio