De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Een avond vol Ierse songs en dwaze verhalen

Een avond vol Ierse songs en dwaze verhalen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het Iers/Nederlandse O’DREAMS timmert flink aan de weg in de internationale wereld van folk en singer/songwriters. John Flierman, Danny Guinan en Ed Veltrop spelen niet alleen in Nederland en België, maar tourden in het verleden ook veelvuldig door Ierland en deden zelfs een reeks concerten in de Chinese steden Beijing en Shanghai. Na het succes van twee jaar touren met de muziektheatervoorstelling ‘Irish ways and Irish laws’ komt O’DREAMS ijzersterk terug met ‘An Irish Crossroads’. Een nieuwe voorstelling die op 16 maart a.s. te zien en te horen is in het Isala The...

Geen loon naar werken voor VoorElkaar.NL

ZEVENHUIZEN - Houten, zaterdag de heren van VoorElkaar.NL tegen de nummer vier van de eredivisie SV Land Taurus in Houten, werd de eerste ontmoeting tussen de beide teams in Zevenhuizen nog omgezet in winst voor Nesselande. Dit keer lukte het de Zevenhuizense formatie niet, met de setstanden 26-24, 25-18 en 27-25 ging de 3-0 winst naar Taurus

Jeugdige talenten geven VoorElkaar.NL geen kans

Jeugdige talenten geven VoorElkaar.NL geen kans
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, VoorElkaar.NL kreeg afgelopen zaterdag het Talent Team Papendal op bezoek. Nesselande ging vol verwachting de strijd aan, zeker met hun achterhoofd de 3-1 overwinning in Arnhem. De talenten dachten daar anders over en wist door sterk spel de Zevenhuizense spelers onder druk te zetten en via de setstanden 18-25, 19-25 en 19-25 met een 3-0 overwinning naar huis gaan.

Draisma Dynamo te sterk voor heren VoorElkaar.NL

ZEVENHUIZEN - Apeldoorn, de heren van VoorElkaar.NL namen het in Apeldoorn op tegen de nummer twee van de eredivisie Draisma Dynamo en moesten in hen hun meerdere erkennen. Via de setstanden 25-14, 25-12 en 25-10 werd door de gastheren een regulier 3-0 overwinning geboekt.

Nesselande dames geven koploper geen kans

Nesselande dames geven koploper geen kans
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de dames van Nesselande speelden zaterdag in eigen huis tegen de koploper van de derde divisie, VSTS uit Bodegraven. Na een grillige start wisten de Zevenhuizense dames de koploper onder druk te zetten en een knappe 4-0 zege afdwingen via de setstanden 27-25, 25-7, 25-23 en 27-25.

Volle winst voor Paravolley Nesselande

ZEVENHUIZEN - Houten, de zitvolleyballers van Nesselande speelden zaterdag in Houten tegen hekkensluiter Taurus. In een sterk gespeelde wedstrijd wisten de Zevenhuizense spelers een mooie 4-0 overwinning te boeken. Via de setstanden 20-25, 16-25, 11-25 en 24-26 werd dit bereikt.

Slechts één punt voor de dames van Nesselande

Slechts één punt voor de dames van Nesselande
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de Nesselande dames speelden zaterdag in eigen huis tegen het tweede team van Leython uit Leiderdorp. De Zevenhuizense dames konden de zege reeks niet vervolgen en moesten toezien dat Leython 2 via de setstanden 20-25, 25-22, 23-25 en 16-25 de wedstrijd met 3-1 wist te winnen.

Abiant Lycurgus maatje te groot voor VoorElkaar.NL

Abiant Lycurgus maatje te groot voor VoorElkaar.NL
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag kreeg het team van VoorElkaar.NL titelkandidaat Abiant Lycurgus uit Groningen op bezoek. Wat vooral verwacht werd, werd bewaarheid. Lycurgus wist zonder echt in de problemen te komen, een 3-0 overwinning te boeken met de setstanden 14-25, 15-25 en 14-25.

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij vv Groeneweg!

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij vv Groeneweg!
ZEVENHUIZEN - Voor het eerst in haar bestaan komt ProCamp naar Zevenhuizen. Op de velden van vv Groeneweg wordt een voetbalweek georganiseerd waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan.

Heren VoorElkaar.NL winnen streekderby

Heren VoorElkaar.NL winnen streekderby
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, het team van VoorElkaar.NL speelde zaterdag in eigen huis weer een belangrijke wedstrijd tegen streekgenoot ARBO Rotterdam. Voor Nesselande was winst noodzakelijk om zicht op behoud van het eredivisieschap te houden. In een gelijk opgaande strijd wist VoorElkaar.NL, via de setstanden 25-21, 25-20 en 25-19 met 3-0 te winnen.

Dames Nesselande pakken vijf punten in Culemborg

ZEVENHUIZEN - Culemborg, de dames van Nesselande speelden zaterdag tegen Shot, de nummer elf van de ranglijst in Culemborg. Gezien de stand op de ranglijst moest Nesselande met een positief resultaat thuiskomen. In sterk gespeelde wedstrijd wisten de Zevenhuizense dames via de setstanden 22-25, 21-25, 18-25 en 6-25 een duidelijke 4-0 overwinning te boeken.

Heren VoorElkaar.NL-Nesselande strijdend ten onder

ZEVENHUIZEN - Apeldoorn, de heren van VoorElkaar.NL speelden zaterdag in Apeldoorn een cruciale wedstrijd tegen het team van Coolen Alterno. Dit team staat net achter Nesselande en moest winnen om VoorElkaar.NL voorbij te streven. In een spannende wedstrijd wist Alterno via de setstanden 25-16, 35-33, 19-25 en 25-20 met 3-1 te winnen.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

ZEVENHUIZEN - Help ons met sparen!!!!!

Heren VoorElkaar.NL volledig afgeblokt door Orion

ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag kregen de heren van VoorElkaar.NL de nummer twee van de eredivisie Seesing Personeel Orion uit Doetinchem op bezoek. In een wedstrijd, die pas na de eerste set begon kon Nesselande niet op tegen de aanvalskracht en moest toezien dat Orion via de setstanden 5-25, 18-25 en 17-25 met 3-0 de winst naar huis nam.

Beleef Kerst met Popkoor Mikado tijdens Gouda bij Kaarslicht

Beleef Kerst met Popkoor Mikado tijdens Gouda bij Kaarslicht
ZUIDPLAS - Gouda bij Kaarslicht is al 61 jaar Gouda in kerstsferen. Het is een dag met veel hoogtepunten in muziek, theater, cultuur en entertainment.Vanaf het begin van de middag tot ver in de avond vermaken duizenden mensen zich in de historische binnenstad. Overal klinkt muziek, zijn er wandelingen uitgezet en is er straattheater en dans. De ganzenhoeder en schaapherder met hun dieren nemen bezit van het centrum en de ‘levende’ kerststal is weer present. In de mooie kerken van Gouda worden gratis concerten gegeven, de Gouwenaars hebben hun stad prachtig versierd en de winkeliers en de ho...

Heren VoorElkaar.NL naar kwartfinale beker

ZEVENHUIZEN - Hengelo, de heren van VoorElkaar.NL kregen maar korte tijd om het verlies van woensdagavond te verwerken. Zaterdag stond de bekerwedstrijd tegen de nummer vier van de Topdivisie Webton in Hengelo op de rol. Gezien de stand in de competitie was Nesselande de favoriet en de Zevenhuizense heren hebben dit ook laten zien. Via de setstanden 29-31, 15-25 en 24-26 werd een 3-0 overwinning behaald en daarmee de kwartfinale van de beker.

Geen punten in midweekse wedstrijd voor VoorElkaar.NL

ZEVENHUIZEN - Ede, woensdag gingen voor een midweekse wedstrijd de Zevenhuizense heren naar Ede toe om het op te nemen tegen Vallei Volleybal Prins. VoorElkaar.NL kon niet compleet aantreden en moest toezien dat Prins via de setstanden 25-17, 25-18 en 25-19 de wedstrijd met 3-0 wisten te winnen. Doordat naaste concurrent Advisie/SSS ook geen punten wist te behalen blijft de plaats behouden.

VoorElkaar.NL heren op karakter naar winst

VoorElkaar.NL heren op karakter naar winst
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag namen de heren van VoorElkaar.NL het op tegen SV Land Taurus de nummer vier van de eredivisie. In een bloedstollend duel wisten de Zevenhuizense heren voor een uitzinnig publiek een welverdiende 3-2 overwinning eruit te slepen. Via de setstanden 15-25, 22-25, 31-29, 25-21 en 15-13 werd dit bewerkstelligd.

VoorElkaar.NL heren komen lengte tekort

VoorElkaar.NL heren komen lengte tekort
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, in goed gevulde Swanla hal speelden de heren van VoorElkaar.NL tegen de nummer twee van de eredivisie Draisma Dynamo uit Apeldoorn. De aartsrivaal van weleer was nu te sterk voor de Zevenhuizense heren en dat blijkt uit de setstanden 15-25, 18-25 en 12-25 in het voordeel van Dynamo.

The Fureys "Met een Lach en een Traan"

The Fureys "Met een Lach en een Traan"
ZEVENHUIZEN - De legendarsiche Fureys uit ierland komen dinsdag 8 november naar Dorpshuis Swanla
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio