De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Heren VoorElkaar.NL van slag

ZEVENHUIZEN - Zwolle, VoorElkaar.NL speelde zaterdag de laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen het team van Coniche Zwolle die koste van Nesselande in de eredivisie blijft. De Zevenhuizense spelers waren nog niet over de teleurstelling heen en dat kwam tot uiting in de wedstrijd. In een feestelijke en goed gevulde sporthal kon Zwolle via de setstanden 25-11, 25-23 en 25-19 een 3-0 overwinning boeken.

Voorjaarsconcert Concordia groot succes

Voorjaarsconcert Concordia groot succes
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Afgelopen zaterdag was de theaterzaal van De Tuyter tot aan de nok toe gevuld tijdens het voorjaarsconcert van muziekvereniging Concordia.

Heren VoorElkaar.NL strijdend ten onder

Heren VoorElkaar.NL strijdend ten onder
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, VoorElkaar.NL speelde zaterdag de laatste reguliere eredivisie thuiswedstrijd tegen het team van Advisie/SSS uit Barneveld. Om alles in eigen hand te houden moest er gewonnen worden. Dit kon helaas niet bewerkstelligd worden en via de setstanden 25-21, 17-25, 25-27 en 14-25 wist Advisie/SSS de volle winst binnen te halen.

Heren VoorElkaar.NL zijn te wisselvallig

Heren VoorElkaar.NL zijn te wisselvallig
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen de heren van VoorElkaar.NL speelden zaterdag tegen de nummer vijf van de eredivisie Vallei Volleybal Prins uit Ede. Het werd voor de Zevenhuizense heren een teleurstellende avond waarbij Nesselande door te veel eigen fouten de winst aan Prins moest laten, via de setstanden 19-25, 22-25 en 17-25 met 3-0. Doordat Zwolle van hekkensluiter Rotterdam wist te winnen is Nesselande een plaats gezakt.

Geen loon naar werken voor VoorElkaar.NL

ZEVENHUIZEN - Houten, zaterdag de heren van VoorElkaar.NL tegen de nummer vier van de eredivisie SV Land Taurus in Houten, werd de eerste ontmoeting tussen de beide teams in Zevenhuizen nog omgezet in winst voor Nesselande. Dit keer lukte het de Zevenhuizense formatie niet, met de setstanden 26-24, 25-18 en 27-25 ging de 3-0 winst naar Taurus

Jeugdige talenten geven VoorElkaar.NL geen kans

Jeugdige talenten geven VoorElkaar.NL geen kans
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, VoorElkaar.NL kreeg afgelopen zaterdag het Talent Team Papendal op bezoek. Nesselande ging vol verwachting de strijd aan, zeker met hun achterhoofd de 3-1 overwinning in Arnhem. De talenten dachten daar anders over en wist door sterk spel de Zevenhuizense spelers onder druk te zetten en via de setstanden 18-25, 19-25 en 19-25 met een 3-0 overwinning naar huis gaan.

Draisma Dynamo te sterk voor heren VoorElkaar.NL

ZEVENHUIZEN - Apeldoorn, de heren van VoorElkaar.NL namen het in Apeldoorn op tegen de nummer twee van de eredivisie Draisma Dynamo en moesten in hen hun meerdere erkennen. Via de setstanden 25-14, 25-12 en 25-10 werd door de gastheren een regulier 3-0 overwinning geboekt.

Nesselande dames geven koploper geen kans

Nesselande dames geven koploper geen kans
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de dames van Nesselande speelden zaterdag in eigen huis tegen de koploper van de derde divisie, VSTS uit Bodegraven. Na een grillige start wisten de Zevenhuizense dames de koploper onder druk te zetten en een knappe 4-0 zege afdwingen via de setstanden 27-25, 25-7, 25-23 en 27-25.

Volle winst voor Paravolley Nesselande

ZEVENHUIZEN - Houten, de zitvolleyballers van Nesselande speelden zaterdag in Houten tegen hekkensluiter Taurus. In een sterk gespeelde wedstrijd wisten de Zevenhuizense spelers een mooie 4-0 overwinning te boeken. Via de setstanden 20-25, 16-25, 11-25 en 24-26 werd dit bereikt.

Slechts één punt voor de dames van Nesselande

Slechts één punt voor de dames van Nesselande
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de Nesselande dames speelden zaterdag in eigen huis tegen het tweede team van Leython uit Leiderdorp. De Zevenhuizense dames konden de zege reeks niet vervolgen en moesten toezien dat Leython 2 via de setstanden 20-25, 25-22, 23-25 en 16-25 de wedstrijd met 3-1 wist te winnen.

Abiant Lycurgus maatje te groot voor VoorElkaar.NL

Abiant Lycurgus maatje te groot voor VoorElkaar.NL
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag kreeg het team van VoorElkaar.NL titelkandidaat Abiant Lycurgus uit Groningen op bezoek. Wat vooral verwacht werd, werd bewaarheid. Lycurgus wist zonder echt in de problemen te komen, een 3-0 overwinning te boeken met de setstanden 14-25, 15-25 en 14-25.

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij vv Groeneweg!

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij vv Groeneweg!
ZEVENHUIZEN - Voor het eerst in haar bestaan komt ProCamp naar Zevenhuizen. Op de velden van vv Groeneweg wordt een voetbalweek georganiseerd waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan.

Heren VoorElkaar.NL winnen streekderby

Heren VoorElkaar.NL winnen streekderby
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, het team van VoorElkaar.NL speelde zaterdag in eigen huis weer een belangrijke wedstrijd tegen streekgenoot ARBO Rotterdam. Voor Nesselande was winst noodzakelijk om zicht op behoud van het eredivisieschap te houden. In een gelijk opgaande strijd wist VoorElkaar.NL, via de setstanden 25-21, 25-20 en 25-19 met 3-0 te winnen.

Dames Nesselande pakken vijf punten in Culemborg

ZEVENHUIZEN - Culemborg, de dames van Nesselande speelden zaterdag tegen Shot, de nummer elf van de ranglijst in Culemborg. Gezien de stand op de ranglijst moest Nesselande met een positief resultaat thuiskomen. In sterk gespeelde wedstrijd wisten de Zevenhuizense dames via de setstanden 22-25, 21-25, 18-25 en 6-25 een duidelijke 4-0 overwinning te boeken.

Heren VoorElkaar.NL-Nesselande strijdend ten onder

ZEVENHUIZEN - Apeldoorn, de heren van VoorElkaar.NL speelden zaterdag in Apeldoorn een cruciale wedstrijd tegen het team van Coolen Alterno. Dit team staat net achter Nesselande en moest winnen om VoorElkaar.NL voorbij te streven. In een spannende wedstrijd wist Alterno via de setstanden 25-16, 35-33, 19-25 en 25-20 met 3-1 te winnen.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

ZEVENHUIZEN - Help ons met sparen!!!!!

Heren VoorElkaar.NL volledig afgeblokt door Orion

ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag kregen de heren van VoorElkaar.NL de nummer twee van de eredivisie Seesing Personeel Orion uit Doetinchem op bezoek. In een wedstrijd, die pas na de eerste set begon kon Nesselande niet op tegen de aanvalskracht en moest toezien dat Orion via de setstanden 5-25, 18-25 en 17-25 met 3-0 de winst naar huis nam.

Beleef Kerst met Popkoor Mikado tijdens Gouda bij Kaarslicht

Beleef Kerst met Popkoor Mikado tijdens Gouda bij Kaarslicht
ZUIDPLAS - Gouda bij Kaarslicht is al 61 jaar Gouda in kerstsferen. Het is een dag met veel hoogtepunten in muziek, theater, cultuur en entertainment.Vanaf het begin van de middag tot ver in de avond vermaken duizenden mensen zich in de historische binnenstad. Overal klinkt muziek, zijn er wandelingen uitgezet en is er straattheater en dans. De ganzenhoeder en schaapherder met hun dieren nemen bezit van het centrum en de ‘levende’ kerststal is weer present. In de mooie kerken van Gouda worden gratis concerten gegeven, de Gouwenaars hebben hun stad prachtig versierd en de winkeliers en de ho...

Heren VoorElkaar.NL naar kwartfinale beker

ZEVENHUIZEN - Hengelo, de heren van VoorElkaar.NL kregen maar korte tijd om het verlies van woensdagavond te verwerken. Zaterdag stond de bekerwedstrijd tegen de nummer vier van de Topdivisie Webton in Hengelo op de rol. Gezien de stand in de competitie was Nesselande de favoriet en de Zevenhuizense heren hebben dit ook laten zien. Via de setstanden 29-31, 15-25 en 24-26 werd een 3-0 overwinning behaald en daarmee de kwartfinale van de beker.

Geen punten in midweekse wedstrijd voor VoorElkaar.NL

ZEVENHUIZEN - Ede, woensdag gingen voor een midweekse wedstrijd de Zevenhuizense heren naar Ede toe om het op te nemen tegen Vallei Volleybal Prins. VoorElkaar.NL kon niet compleet aantreden en moest toezien dat Prins via de setstanden 25-17, 25-18 en 25-19 de wedstrijd met 3-0 wisten te winnen. Doordat naaste concurrent Advisie/SSS ook geen punten wist te behalen blijft de plaats behouden.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio