De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Cady’73 U12-2 is kampioen!

Cady’73 U12-2 is kampioen!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het U12-2 mix team van Cady’73 is kampioen geworden! In een spannende uitwedstrijd tegen U12-1 van Waterdragers uit Nieuwerkerk werd het 28-33 voor de 10 en 11 jarige meisjes en jongens uit Capelle aan den IJssel. De thuiswedstrijd tegen Waterdragers was nog verloren gegaan maar doordat er verder alleen was gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld begon Cady met een punt voorsprong en een veel beter doelsaldo aan deze wedstrijd.

GYGA on tour trapt af in CAPSLOC.

GYGA on tour trapt af in CAPSLOC.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Bookingskantoor GYGA gaat on tour. Op zaterdag 6 mei betreden drie jonge bands die zijn toegetreden tot de ‘On Tour selectie’ het podium van Capsloc, om tijdens de eerste show van de tour met stevige gitaren jouw avond te rocken. De deuren openen op 6 mei om 21.00 uur. Entree is 4 euro vvk en 5 euro aan de deur.

Inschrijving gratis verwendag voor vrouwen met kanker gestart!

Inschrijving gratis verwendag voor vrouwen met kanker gestart!
ZUIDPLAS - Kanker; ieder jaar krijgen meer dan 100.000 mensen in Nederland deze diagnose. Denk je eens in… Van het ene op het andere moment staat je leven volkomen op z’n kop. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit, zware behandelingen, operaties, chemo, bestraling, jarenlange medicatie…

Heren VoorElkaar.NL als eerste in de wachtkamer

Heren VoorElkaar.NL als eerste in de wachtkamer
ZUIDPLAS - Zevenhuizen, zaterdag speelden de heren van VoorElkaar.NL de laatste wedstrijd van de eredivisie in Swanla tegen het Rotterdamse ARBO Rotterdam. Nesselande had genoeg aan twee sets om zich in de wachtkamer te spelen en op de negende plaats te komen. Via de setstanden 25-21, 25-23 en 25-21 werd een mooie 3-0 overwinning behaald.

Popkoor Pokomotions zoekt versterking

Popkoor Pokomotions zoekt versterking
ZUIDPLAS - Mannen....Gun je jezelf elke dinsdag een ontspannen avond en wil je je huidige zangcarrière onder de douche, op de steiger, op kantoor of in de auto uitbreiden en verder ontwikkelen binnen het leukste popkoor van Nederland?Kom naar de Mannen Meezingavond op dinsdagavond 11 april in De Zespunt te Moordrecht!

Heren VoorElkaar.NL winnen eerste play-out wedstrijd

Heren VoorElkaar.NL winnen eerste play-out wedstrijd
ZUIDPLAS - Rotterdam, de heren van VoorElkaar.NL speelden afgelopen zondag in Rotterdam de eerste wedstrijd tegen ARBO Rotterdam voor de negende plek in de eindstand van de eredivisie. De Zevenhuizense heren wisten zich gesteund door circa tachtig supporters uit Zevenhuizen en kon de wedstrijd via de setstanden 20-25, 21-25, 25-23 en 22-25 met 3-1 winnen.

Heren VoorElkaar.NL van slag

ZUIDPLAS - Zwolle, VoorElkaar.NL speelde zaterdag de laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen het team van Coniche Zwolle die koste van Nesselande in de eredivisie blijft. De Zevenhuizense spelers waren nog niet over de teleurstelling heen en dat kwam tot uiting in de wedstrijd. In een feestelijke en goed gevulde sporthal kon Zwolle via de setstanden 25-11, 25-23 en 25-19 een 3-0 overwinning boeken.

Heren VoorElkaar.NL strijdend ten onder

Heren VoorElkaar.NL strijdend ten onder
ZUIDPLAS - Zevenhuizen, VoorElkaar.NL speelde zaterdag de laatste reguliere eredivisie thuiswedstrijd tegen het team van Advisie/SSS uit Barneveld. Om alles in eigen hand te houden moest er gewonnen worden. Dit kon helaas niet bewerkstelligd worden en via de setstanden 25-21, 17-25, 25-27 en 14-25 wist Advisie/SSS de volle winst binnen te halen.

Heren VoorElkaar.NL zijn te wisselvallig

Heren VoorElkaar.NL zijn te wisselvallig
ZUIDPLAS - Zevenhuizen de heren van VoorElkaar.NL speelden zaterdag tegen de nummer vijf van de eredivisie Vallei Volleybal Prins uit Ede. Het werd voor de Zevenhuizense heren een teleurstellende avond waarbij Nesselande door te veel eigen fouten de winst aan Prins moest laten, via de setstanden 19-25, 22-25 en 17-25 met 3-0. Doordat Zwolle van hekkensluiter Rotterdam wist te winnen is Nesselande een plaats gezakt.

Geen loon naar werken voor VoorElkaar.NL

ZUIDPLAS - Houten, zaterdag de heren van VoorElkaar.NL tegen de nummer vier van de eredivisie SV Land Taurus in Houten, werd de eerste ontmoeting tussen de beide teams in Zevenhuizen nog omgezet in winst voor Nesselande. Dit keer lukte het de Zevenhuizense formatie niet, met de setstanden 26-24, 25-18 en 27-25 ging de 3-0 winst naar Taurus

Jeugdige talenten geven VoorElkaar.NL geen kans

Jeugdige talenten geven VoorElkaar.NL geen kans
ZUIDPLAS - Zevenhuizen, VoorElkaar.NL kreeg afgelopen zaterdag het Talent Team Papendal op bezoek. Nesselande ging vol verwachting de strijd aan, zeker met hun achterhoofd de 3-1 overwinning in Arnhem. De talenten dachten daar anders over en wist door sterk spel de Zevenhuizense spelers onder druk te zetten en via de setstanden 18-25, 19-25 en 19-25 met een 3-0 overwinning naar huis gaan.

Draisma Dynamo te sterk voor heren VoorElkaar.NL

ZUIDPLAS - Apeldoorn, de heren van VoorElkaar.NL namen het in Apeldoorn op tegen de nummer twee van de eredivisie Draisma Dynamo en moesten in hen hun meerdere erkennen. Via de setstanden 25-14, 25-12 en 25-10 werd door de gastheren een regulier 3-0 overwinning geboekt.

Nesselande dames geven koploper geen kans

Nesselande dames geven koploper geen kans
ZUIDPLAS - Zevenhuizen, de dames van Nesselande speelden zaterdag in eigen huis tegen de koploper van de derde divisie, VSTS uit Bodegraven. Na een grillige start wisten de Zevenhuizense dames de koploper onder druk te zetten en een knappe 4-0 zege afdwingen via de setstanden 27-25, 25-7, 25-23 en 27-25.

Volle winst voor Paravolley Nesselande

ZUIDPLAS - Houten, de zitvolleyballers van Nesselande speelden zaterdag in Houten tegen hekkensluiter Taurus. In een sterk gespeelde wedstrijd wisten de Zevenhuizense spelers een mooie 4-0 overwinning te boeken. Via de setstanden 20-25, 16-25, 11-25 en 24-26 werd dit bereikt.

Slechts één punt voor de dames van Nesselande

Slechts één punt voor de dames van Nesselande
ZUIDPLAS - Zevenhuizen, de Nesselande dames speelden zaterdag in eigen huis tegen het tweede team van Leython uit Leiderdorp. De Zevenhuizense dames konden de zege reeks niet vervolgen en moesten toezien dat Leython 2 via de setstanden 20-25, 25-22, 23-25 en 16-25 de wedstrijd met 3-1 wist te winnen.

Abiant Lycurgus maatje te groot voor VoorElkaar.NL

Abiant Lycurgus maatje te groot voor VoorElkaar.NL
ZUIDPLAS - Zevenhuizen, zaterdag kreeg het team van VoorElkaar.NL titelkandidaat Abiant Lycurgus uit Groningen op bezoek. Wat vooral verwacht werd, werd bewaarheid. Lycurgus wist zonder echt in de problemen te komen, een 3-0 overwinning te boeken met de setstanden 14-25, 15-25 en 14-25.

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij vv Groeneweg!

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij vv Groeneweg!
ZUIDPLAS - Voor het eerst in haar bestaan komt ProCamp naar Zevenhuizen. Op de velden van vv Groeneweg wordt een voetbalweek georganiseerd waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan.

Heren VoorElkaar.NL winnen streekderby

Heren VoorElkaar.NL winnen streekderby
ZUIDPLAS - Zevenhuizen, het team van VoorElkaar.NL speelde zaterdag in eigen huis weer een belangrijke wedstrijd tegen streekgenoot ARBO Rotterdam. Voor Nesselande was winst noodzakelijk om zicht op behoud van het eredivisieschap te houden. In een gelijk opgaande strijd wist VoorElkaar.NL, via de setstanden 25-21, 25-20 en 25-19 met 3-0 te winnen.

Dames Nesselande pakken vijf punten in Culemborg

ZUIDPLAS - Culemborg, de dames van Nesselande speelden zaterdag tegen Shot, de nummer elf van de ranglijst in Culemborg. Gezien de stand op de ranglijst moest Nesselande met een positief resultaat thuiskomen. In sterk gespeelde wedstrijd wisten de Zevenhuizense dames via de setstanden 22-25, 21-25, 18-25 en 6-25 een duidelijke 4-0 overwinning te boeken.

Heren VoorElkaar.NL-Nesselande strijdend ten onder

ZUIDPLAS - Apeldoorn, de heren van VoorElkaar.NL speelden zaterdag in Apeldoorn een cruciale wedstrijd tegen het team van Coolen Alterno. Dit team staat net achter Nesselande en moest winnen om VoorElkaar.NL voorbij te streven. In een spannende wedstrijd wist Alterno via de setstanden 25-16, 35-33, 19-25 en 25-20 met 3-1 te winnen.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio