De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

MiniConcert van popkoor 2B2Gether!

MiniConcert van popkoor 2B2Gether!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Popkoor 2B2Gether bestaat in november 5 jaar! Dit lustrum wordt gevierd met een MiniConcert op dinsdag 4 juli. Op het repertoire staan deze avond popsongs van Bon Jovi, Sinéad O'Connor, Bette Middler en Chicago.

Gezamenlijke verklaring BLICK op onderwijs - Gemeente Capelle

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - VERKLARING Op woensdag 14 juni 2017 hebben Marjolein Willemsen, voorzitter college van bestuur van Stichting BLICK op onderwijs, en wethouder Josien van Cappelle met elkaar gesproken om te komen tot een herstel van de relatie.

Leer hardlopen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - In 13 weken van 0 naar 5 km hardlopen? Dat kan. In september start er weer een nieuwe beginnersclinic. Tijdens de beginnersclinic maak je kennis met de vele facetten van het hardlopen. De training gaat uit van de beginnende hardloper met geen of weinig hardloopervaring.

KindeRdam organiseert voorrondes van het NK Stoepranden

KindeRdam organiseert voorrondes van het NK Stoepranden
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - KindeRdam organiseert op de Krimpense Buitenspeeldag van 14 juni voorrondes voor het NK Stoepranden. Deze zijn op 17 september a.s. in Rotterdam. De voorrondes zijn voor kinderen tot 15 jaar.

VOEDSELBANK KRIMPEN ONTVANGT RUIM 1.600 PAKKEN KOFFIE

VOEDSELBANK KRIMPEN ONTVANGT RUIM 1.600 PAKKEN KOFFIE
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Kortgeleden zijn bij de Voedselbank Krimpen aan den IJssel 1.626 pakken koffie afgeleverd. Dat is het tastbare resultaat van de inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten, die de Lionsclub Krimpen aan den IJssel begin dit jaar voor de derde maal in successie organiseerde.

Expositie 'Pluk de dag' in de Tuyter

Expositie 'Pluk de dag' in de Tuyter
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Uitnodiging voor de opening van de expositie ‘Pluk de Dag’ van Jan Hofland en Lydia Hofland -Visser zaterdag 20 mei 2017 om 11.30 uur. De opening zal worden verricht door Wytske van de Kamp, beeldend kunstenaar uit Dordrecht .

Parkinson Voorstelling "Kristallen Tranen" 18 mei 2017

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Het Parkinsoncafé Rotterdam/Krimpen heeft al weer 35 bijeenkomsten georganiseerd in Rotterdam en Krimpen. Elke laatste donderdag van de maand wordt het café gehouden op een locatie in Rotterdam of Krimpen. En elke maand is er een ander thema, waarvoor een gastspreker wordt uitgenodigd.

Alzheimercafé: “Wanneer opname in zicht komt”

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Het Alzheimercafé Capelle en Krimpen organiseert op maandag 8 mei aanstaande vanaf 13.30 uur een bijeenkomst in het Facet, Patrijzenstraat 57 in Krimpen aan den IJssel. Op deze middag zal Frank Zuidendorp, specialist ouderengeneeskunde Leliezorggroep, informatie geven over het proces rondom een opname in een verpleeghuis.

LIONS WENSBOOMACTIE VAN START GEGAAN

LIONS WENSBOOMACTIE VAN START GEGAAN
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Wethouder Marco Oosterwijk van gemeente Krimpen aan den IJssel en wethouder Pieter Neven van gemeente Krimpenerwaard hebben op vrijdag 28 april samen het startsein gegeven voor de nieuwe ‘wensboomactie’ van de drie lionsclubs die in de Krimpenerwaard actief zijn.

GEZAMENLIJKE ACTIE VAN DRIE LIONSCLUBS IN DE KRIMPENERWAARD

GEZAMENLIJKE ACTIE VAN DRIE LIONSCLUBS IN DE KRIMPENERWAARD
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Op 28 april gaat een bijzondere ‘handen-uit-de-mouwen’-actie van start van de drie lionsclubs die in de Krimpenerwaard actief zijn. Vanaf die datum staat een speciale ‘wensboom’ op maandelijks wisselende locaties in de Krimpenerwaard (met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus). Tot eind van het jaar kunnen mensen bij deze wensboom wensen voor andere mensen achterlaten. Leden van de drie lionsclubs zullen vervolgens iedere maand een aantal van deze wensen gaan vervullen. De aanleiding: dit jaar is het precies honderd jaar geleden dat in Amerika de eers...

Mixed hockeyclub Krimpen heeft een nieuw clubhuis

Mixed hockeyclub Krimpen heeft een nieuw clubhuis
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Na jaren van plannen maken, rekenen, sparen, praten met de gemeente en hopen op een clubhuis dat gezien mag worden, is het zover! Zaterdag 8 april gaan de deuren wagenwijd open voor alle genodigden om samen met het bestuur van de vereniging de feestelijke opening bij te wonen van het nieuwe onderkomen.

tijd voor actie voor de brug der zuchten

tijd voor actie voor de brug der zuchten
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - De Algera-brug blijft een onderwerp waar menig inwoner van Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard over spreekt. Ondanks alle maatregelen die de afgelopen drie jaar zijn genomen om de doorstroming op de Algera-corridor te verbeteren worden inwoners en ondernemers nog steeds bijna dagelijks geconfronteerd met files, haperende slagbomen en dus vertraging.

KRIMPENSE LIONS ZAMELEN RUIM 862.000 DOUWE EGBERTS WAARDEPUNTEN IN

KRIMPENSE LIONS ZAMELEN RUIM 862.000 DOUWE EGBERTS WAARDEPUNTEN IN
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Bij de in februari door de Lionsclub Krimpen aan den IJssel georganiseerde inzamelingsactie zijn om precies te zijn 862.644 Douwe Egberts waardepunten opgehaald. Dit aantal blijkt, mede dankzij een forse bonus van de bekende koffiebrander, goed te zijn voor maar liefst 1.626 pakken koffie voor de Voedselbank Krimpen aan den IJssel. Deze keer kon ook oud en vreemd geld worden ingeleverd. En die inzameling resulteerde in meerdere kilo’s aan papier- en muntgeld.

De Tuyter is op zoek naar JOU!

De Tuyter is op zoek naar JOU!
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - De Tuyter bruist! Sinds de verbouwing van De Tuyter, het hart van Krimpen, is er in De Tuyter steeds meer te beleven op cultureel gebied. Naast de programmering van de vele organisaties die in De Tuyter gevestigd zijn, verzorgt de Cultuurwerkplaats ook een deel van het culturele programma. Bijvoorbeeld de optredens van Mathilde Santing en straks de Timisela brothers, maar ook films en andere voorstellingen.

Voorjaarsconcert Concordia groot succes

Voorjaarsconcert Concordia groot succes
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Afgelopen zaterdag was de theaterzaal van De Tuyter tot aan de nok toe gevuld tijdens het voorjaarsconcert van muziekvereniging Concordia.

FIlmavonden De Tuyter

FIlmavonden De Tuyter
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - De Tuyter bruist! Sinds de verbouwing van De Tuyter, hart van Krimpen, is er in De Tuyter steeds meer te beleven op cultureel gebied. Naast de programmering van de vele organisaties die in De Tuyter gevestigd zijn, verzorgt de Cultuurwerkplaats ook een deel van het culturele programma. Bijvoorbeeld de optredens van Mathilde Santing en straks de Timisela brothers, maar ook films en andere voorstellingen.

Voorjaarsdrukte op het Zwaneneiland in Krimpen aan den IJssel

Voorjaarsdrukte op het Zwaneneiland in Krimpen aan den IJssel
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Er is heel veel te doen op het Zwaneneiland in Krimpen aan den IJssel.

Nieuwe expositie in Galerie Kunstwaard

Nieuwe expositie in Galerie Kunstwaard
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Van 28 maart tot en met 20 mei 2017 is er weer een nieuwe expositie in Galerie Kunstwaard (in het oude Rabo bank pand in de Crimpenhof).U bent van harte welkom in onze galerie, u kunt gewoon binnenlopen!

Prachtig concert in IJsseldijkkerk

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Kies voor ontspanning en bezinning... welkom op ons concert!

Songwriting bij Muziekschool Krimpen

Songwriting bij Muziekschool Krimpen
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Op 4 april start bij Muziekschool Krimpen de nieuwe cursus Songwriting.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio