De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Waarom er dit weekend volop foodtrucks bij Station Breda staan

(Foto: Luuk Koenen)
1 / 1
zoom out

BREDA - Komende zondag vindt de tweede binneneditie van Spullen & Smullen 2016 plaats. De markt voor levensgenieters keert tussen 12.00 en 18.00 uur terug in Station Breda. Daar vind je in de centrale hal muziek, zang, dans en kraampjes met mooie spullen. Allemaal met aandacht of zelfs handgemaakt. Aan de Belcrumzijde staat het station vol met foodtrucks.

Al het eten dat daar verkocht wordt is verantwoord. Het zijn allemaal streekproducten. Ook is er een gezellig terras met een bar, waar bezoekers kunnen genieten van een speciaalbiertje.

Een speciale gast tijdens deze editie is barbier Kurt Sonnemans. Mocht je als man even een momentje voor jezelf zoeken en er meteen picobello willen uitzien voor de komende feestdagen, laat je dan door Barbier Kurt scheren, baardtrimmen of knippen.

Geniet vervolgens van de muziek van A Few Good Man of laat je betoveren door de prachtige danseressen van Flourish. Ook voor kinderen is er geoeg te doen: Catherine Francis van SanoeQ komt bijvoorbeeld langs om om CombatYoga clinics te geven. Ouders mogen ook meedoen. Ook kunnen de kids Pietjes knutselen bij Happy Station en daar hun ogen uitkijken bij alle Playmobil.

Volgens de organisatie achter Spullen & Smullen doen ook de winkeliers in het station volop mee op zondag 27 november tussen 12.00 en 18.00 uur.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 24 november 2016


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier