De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bredase Decathlon viert haar eerste verjaardag met een vol feestweekend

Decathlon Breda (Foto: Decathlon Breda)
1 / 1
zoom out

BREDA - Vier kinderen renden een jaar geleden door het sportlint bij de ingang van Decathlon Breda. Daarmee was de winkel officieel geopend. Om de eerste verjaardag van de winkel te vieren, is er een feestweekend met tal van leuke activiteiten.

Het feest begint op vrijdagmiddag 25 november en gaat door tot en met zondag 27 november. In de winkel is gedurende die dagen van alles te doen. Zo is er een heuse Decathlon Tienkamp, waarvoor je een stempelkaart kunt afhalen in de winkel. Vervolgens kun je deelnemen aan allerlei sport- en spelactiviteiten zoals: tennissen, voetballen, paardrijden en boogschieten.

Bij elke activiteit krijg je een stempel op je kaart. Heb je tien stempels verzameld? Dan ontvang je een leuke prijs en popcorn van Kinepolis, want wie jarig is trakteert! Tevens zijn er speciale gasten aanwezig, want er komen enkele pieten langs om het jubileum mee te vieren.

Als het regent gaan de activiteiten gewoon door. Er wordt gezorgd dat iedereen droog blijft. Tevens is er in samenwerking met Kinepolis een leuke winactie. Iedereen die tijdens de ‘feestdagen’ een gratis sportpas aanmaakt, maakt kans op twee bioscoopkaartjes.

Decathlon komt oorspronkelijk uit Frankrijk en specialiseert zich in sportartikelen en wil sport toegankelijk maken voor iedereen. Het bedrijf heeft voor elke sport een eigen merk en ontwerpt alles zelf. Al deze merken vind je terug in de winkel in Breda, die een oppervlakte heeft van 4200m2 en ruim 65 sporten aanbiedt. In het afgelopen jaar is de winkel al flink gegroeid. Het assortiment is uitgebreid, er werken twee keer zoveel mensen en steeds meer sportliefhebbers vinden hun weg naar de winkel.

De sportwinkel was het eerste bedrijf dat opende op Breepark. Sindsdien heeft het terrein zich al sterk ontwikkeld. In januari van dit jaar opende de McDonalds zijn deuren en in september volgde de Kinepolis. Enkele muziekevenementen, zoals het Duikboot Festival, hebben al plaatsgevonden op het terrein. De bouw van evenementengebouw De Bree is momenteel in volle gang. De opening hiervoor staat gepland voor april 2017. Door de ligging van Breepark vlak bij de snelweg is het goed bereikbaar en parkeren is overal gratis.

De activiteitein vinden vrijdag plaats tussen 12.00 en 17.00 uur, zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Dit is een meeschrijfbericht. Meeschrijven op Breda Dichtbij? Maak een account aan en plaats eenvoudig artikelen en agendapunten.


Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 25 november 2016


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier