De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Albert Heijn in Prinsenbeek wil huis slopen voor extra parkeerplaats

(Foto: ANP)
1 / 1
zoom out

PRINSENBEEK - De vestiging van Albert Heijn aan de Beeksestraat in Prinsenbeek wil het aantal parkeerplaatsen bij de supermarkt uitbreiden. Daarvoor zou het huis naast de winkel gesloopt moeten worden. Er kunnen dan ongeveer 20 extra auto's parkeren bij de winkel.

De Beekse supermarkt heeft daarvoor een verzoek ingediend bij de gemeente Breda. Die wil in principe meewerken aan de wens van Albert Heijn om extra parkeerplaatsen aan te leggen, maar zo'n parkeerterrein is volgens het huidige bestemmingsplan niet mogelijk. Het gemeentebestuur moet daarom besluiten dat de supermarkt af mag wijken van dat plan.

Overleg met buren
De gemeente geeft aan dat Albert Heijn het achterste deel van het terrein aan de Beeksestraat 53 niet wil gaan gebruiken als parkeerterrein. De winkel gaat het ontwerp van de parkeerplaatsen nu verder uitwerken en gaat dat doen in overleg met de buren van de winkel.

Als er een vergunning is aangevraagd voor het nieuwe parkeerterrein, mogen belanghebbenden ook nog reageren op het voorstel.


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier