De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Veronica's Extensions en Haarwerken voor alle haarwensen

Veronica's Extensions en Haarwerken voor alle haarwensen (Foto: strateeg10)
1 / 1
zoom out

BERGEN OP ZOOM - Alle haarwerken en extensions van Veronica’s Haarwerken te Bergen op Zoom worden in het eigen atelier gemaakt! Pruiken, knotjes, paardenstaarten, haarstukjes, halfpruiken, volumizers, pony’s en U-pieces, je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt op maat gemaakt.


Bij Veronica's Haarwerken wordt gebruik gemaakt van 100% remy menselijk haar. Omdat de haarwerken door Veronica's Haarwerken zelf vervaardigd worden, kunnen eventuele beschadigingen snel in eigen atelier gerepareerd worden.

Ook voor pleksgewijze kaalheid heeft Veronica's Haarwerken een hele goede oplossing, de VOLUMIZER! Een volumizer is een haarstuk dat door Veronica's Haarwerken zelf vervaardigd wordt. Zij maken het uiteraard op maat en kleur van de klant, van echt remy, menselijk haar. Dit is een haarstuk waarbij uw eigen haar door het haarstuk heen wordt gehaald en met het haarstuk wordt geïntegreerd, waardoor het heel natuurlijk oogt. Het haarstuk wordt vastgezet met uw eigen haar.

Hierdoor beleef je vrijheid en zelfvertrouwen. Met de Volumizer kun je zwemmen, naar de sauna, in de achtbaan etc., zonder je zorgen te maken of het haarstuk goed blijft zitten. Je moet wel om de 6 weken langskomen om de volumizer opnieuw vast te zetten, omdat de volumizer, net als bij extensions, met je eigen haar eruit groeit.

De Volumizer is ook een hele goede oplossing voor mensen met een Alopicia aandoening, gewoon genetische kaalheid, extreme brandwonden op het hoofd of andere pleksgewijze kaalheid. Consult is altijd gratis.

Heeft u een haarprobleem? Kom gewoon langs in de winkel van Veronica’s Extensions & Haarwerken, Kortemeestraat 33, 4611 TL Bergen op Zoom. U krijgt altijd geheel vrijblijvend een eerlijk advies.

Speciaal voor mensen die slecht ter been zijn, of veel waarde aan privacy hechten, is er een huis aan huis service. Dit is voor reparatie of het plaatsen of aanmeten van een haarstuk of pruik.

Veronica’s Extensions & Haarwerken
Kortemeestraat 33
4611 TL Bergen op Zoom
Tel 0031 (0)6-42011994
Klik hier voor de website

- ADVERTORIAL -

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 13 oktober 2016


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier