De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Heb jij een goed plan voor een winkel? Dan kun je in Oosterhout gratis ruimte winnen...

1 / 1
zoom out

OOSTERHOUT (NB) - Ondernemers die al een tijdje dromen van een eigen winkel kunnennu in slag slaan in Oosterhout. De ondernemers in het centrum van die plaats organiseren nu een wedstrijd waarin ze drie winkelpanden voor een halfjaar gratis ter beschikking stellen.

Ondernemers met een goed idee kunnen zich tot en met 21 oktober melden. Een jury van experts buigt zich dan over het idee. Daarin zijn onder andere vastgoedeigenaren, ondernemers, de gemeente, Rabobank en INTretail betrokken. Als er genoeg goede inzendingen zijn, worden er drie winnaars gekozen.

De gelukkige ondernemers krijgen dan half november de sleutel en mogen de ruimte tot halverwege mei 2017 gratis gebruiken. De wedstrijd is bedacht om het Oosterhoutse centrum nieuw leven in te blazen en de leegstand aan te pakken. Er zijn drie panden beschikbaar: Twee in het overdekte winkelcentrum Arendshof en een aan de Keiweg.

"De wedstrijd heeft pluspunten: minder leegstaande winkelpanden, de komst van nieuwe ondernemers die van toegevoegde waarde zijn voor de binnenstad, ondernemers die hun droom in vervulling zien gaan en pandeigenaren die de kans krijgen om na een half jaar een contract te sluiten met de winnaars", aldus de organisatie.

Het is de bedoeling dat de nieuwbakken winkeliers na een halfjaar zo succesvol blijken dat ze na de gratis eerste periode verder kunnen.


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier