De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Mode de Kok: waar persoonlijke aandacht en service centraal staan!

1 / 1
zoom out

BAARLE NASSAU - Mode de Kok staat garant voor een royale keuze in vrouwenmode. De collecties bestaan uit diverse kwaliteitsmerken waarbij de pasvorm en afwerking optimaal is. Door de unieke ligging letterlijk op de grens van het Nederlandse Baarle-Nassau en Belgische Baarle-Hertog spreken ze met recht van: 'Mode de Kok - grenzeloos mooi!'


Merken Mode de Kok heeft van origine een klassieke signatuur, maar de casual merken krijgen een steeds dominantere plaats. Mode de Kok is Atelier Gardeur Specialist: Gardeur is een toonaangevende fabrikant van pantalons, met zowel casual als meer geklede modellen. Als Atelier Gardeur Specialist voeren ze een uitgebreide collectie in de maten 36 t/m 48. Daarnaast hebben ze een Rabe shop-in-shop: met elke maand een fris nieuw aanbod van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige bonnetterie en T-shirts vanaf maat 38 t/m 48. 

Een echt familiebedrijf 
Mode de Kok staat sinds de oprichting door Dhr. Pierre de Kok in 1961 garant voor kwaliteitsdamesmode. Als een goed bewaard geheim ligt de winkel schuin achter de Belgische kerk in Baarle-Nassau. In 1998 is De Kok Mode overgenomen door de tweede generatie: Renate de Kok. 

De eigenaresse aan het woord 
”De principes die we hoog in het vaandel houden bij de keuze van onze merken en collecties zijn: een constante en draagbare pasvorm en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierbij hebben wij een breed aanbod van merken en modellen: er valt echt wat te kiezen bij Mode de Kok. Onze verkoopadviseuses doen er alles aan om samen met u die combinatie uit te zoeken, die het beste bij u en uw wensen past.” volgens Renate de Kok. 

Openingstijden 
Nieuwsgierig geworden? Kom langs in de winkel! Ze zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tevens is Mode de Kok elke zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

Mode de Kok  
Kerkplein 6 
5111CG Baarle-Nassau 
Tel. 013-5079483 
www.modedekok.nl 

-GESPONSORDE REDACTIE-

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 31 augustus 2016


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier