De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Programma Pinksteren Breda 2013

(Foto: Luuk Koenen)
1 / 1
zoom out

BREDA - Pinksteren staat voor de deur en dat betekent een lekker lang weekend vrij. Maar wat moet je doen? Geen nood, er is in Breda namelijk genoeg te doen!

Op eerste Pinksterdag wordt het prachtig weer, ga er dus vooral op uit! Het wordt zondag zo'n 20 graden met veel zon, ideaal barbecue weer. Ben je een liefhebber van dancemuziek, ga dan vooral naar het gratis dance evenement Dancetour op het Chasseveld, bekijk het complete programma.


Let wel op dat zowel de winkels als de Woonboulevard zondag dicht zijn. Heb je toch iets nodig? Dan biedt de grote Jumbo in de Stada Stores uitkomt, de mega supermarkt is zowel zondag als maandag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Zondag is het ook swingen geblazen bij het Spanjaardsgat Festival. Maar liefst tien uur salsa met dj's en salsaorkest Rumbadama. Maandag staat dansgezelschap De Stilte met o.a. kinderworkshop en Nassau Harmonie Breda op het programma.

Ook maandag zijn alle winkels gesloten, de Woonboulevard is wel open, net als de meeste supermarkten die normaal op zondag open zijn. De binnenstad staat in het teken van Nassaudag Breda. Op tweede Pinksterdag wordt in de geest van de Nassaus de rijke geschiedenis van Breda herdacht en gevierd tijdens de Nassaudag Breda.

Naast Nassaudag is het ook Nederlandse Kastelendag. Breng dus gerust een bezoekje aan Kasteel Bouvigne of het Kasteel van Breda. Bekijk het programma van beide evenementen.Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »