De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Voorverkoop Chassé Theater seizoen 2013/2014

(Foto: Dex Bos)
1 / 1
zoom out

BREDA - Het programma van het Chassé Theater voor het seizoen 2013/2014 is bekend. Voor Vrienden van het Chassé Theater is de voorverkoop maandag gestat. Vanaf vrijdag 10 mei om 11.00 uur kan iedereen reserveren.

Seizoen 2013/2014 biedt een ‘state of the art’ programma, waarin repertoire hand in hand gaat met innovatie, en makers van statuur afgewisseld worden met jong talent.  Hoogtepunten zijn onder meer het Love Story van Joop van den Ende Theaterproducties en de danssensatie Flashdance.

Nu het aanbod van producenten afneemt door de economische omstandigheden, heeft het theater zelf de handschoen opgenomen en treedt komend seizoen voor het eerst op als co-producent bij de hilarische parodie op de beroemde Vijftig Tinten-trilogie.
 
Om de paar weken is er een feestelijke zondagborrel met live muziek van Bredase bands, een betaalbare daghap en speelmaterialen voor de kinderen. Nachtbrakers komen aan hun trekken tijdens de nieuwe late nightreeks; een serie zwoele concerten op de late avond waarbij het publiek zijn hapje en drankje mee de zaal in mag nemen.
  
Bekijk het volledige programma. De voorverkoop start op maandag 6 mei om 11.00 uur voor Vrienden van het Chassé Theater. Vanaf vrijdag 10 mei om 11.00 uur kan iedereen reserveren.


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier