De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait (Foto: Mijnkwaliteitvanleven.nl)
1 / 1
zoom out
OOSTERHOUT (NB) - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.


Meer dan 34.500 mensen in Nederland hebben momenteel de vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl ingevuld. Waarvan meer dan 120 deelnemers in de gemeente Oosterhout:https://www.mijnkwaliteitvanleven.nl/uitkomsten/oosterhout

Dat is nog lang niet voldoende als het aan de samenwerkende belangenorganisaties ligt: Patiëntenfederatie Nederland, Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, KBO-PCOB en NOOM. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter per gemeente de ervaringen van de inwoners in beeld komen. Deelnemers zijn mensen met een chronische ziekte of beperking, ouderen
en mantelzorgers.


Op de website www.mijnkwaliteitvanleven.nl staat een deel van de uitkomsten per gemeente in Nederland. De uitkomsten per gemeente worden dagelijks bijgewerkt op basis van afgeronde vragenlijsten.

Persoonlijk overzicht

De vragen van Mijnkwaliteitvanleven.nl zijn gericht op het dagelijks leven,
gezondheid en hoe mensen hun zorg en omgeving daarbij waarderen. Na het invullen van de online vragenlijst ontvangen deelnemers binnen 48 uur een persoonlijk overzicht met daarin hun eigen uitkomsten (Mijn Kwaliteitsmeter). Dit overzicht is een goede voorbereiding op bijvoorbeeld het (keukentafel)gesprek met de gemeente, zorgverlener of familie.

Telefonisch meedoen via het Nationale Zorgnummer

De vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl is digitaal beschikbaar. Kunt
u de vragenlijst niet online invullen? Heeft u vragen over
MijnKwaliteitvanLeven.nl? Of heeft u vragen over zorg of ondersteuning? Neem dan contact op met hetNationale Zorgnummer: 0900-2356780.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 12 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier