De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Informatieavonden ver-/nieuwbouw Amphia

Het nieuwe Amphia (Foto: Wiegerinck architecten)
1 / 1
zoom out
BREDA - Op donderdag 6 en dinsdag 11 juli 2017 organiseert Amphia samen met de Cliëntenraad twee informatieavonden voor geïnteresseerden in de ver- en nieuwbouwplannen en de toekomst van het ziekenhuis.
Tijdens de avonden wordt u bijgepraat over de nieuwe koers van het ziekenhuis en over hoe deze koers in de nieuwbouw vorm krijgt. Het uitgangspunt is daarbij ons doel om iedereen in de regio zo gezond mogelijk te houden. Tenslotte heeft iedereen recht op uitstekende zorg én uitstekende service en aandacht.

Om in ons nieuwe ziekenhuis zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van u als (potentiële) patiënt, bezoeker of mantelzorger, vragen wij u om met ons mee te denken. Hoe kunnen wij een bezoek aan ons ziekenhuis nog prettiger maken? Tijdens de informatieavonden vertellen we u welke ontwikkelingen er zijn binnen de zorgsector en binnen ons ziekenhuis. Daarnaast willen wij over bepaalde onderwerpen graag uw mening horen. Zoals een verblijf op een eenpersoonskamer, uw wensen ten aanzien van eten, drinken, eventuele horecafaciliteiten en andere onderwerpen. 

De informatieavonden vinden plaats op donderdag 6 en dinsdag 11 juli 2017 en duren van 19.00 tot 21.15 uur. U bent dan van harte welkom in het Kenniscentrum op locatie Molengracht in Breda. De toegang is gratis. 

Programma
18.30 uur Inloop met koffie en thee
19.00 uur Presentatie over de ontwikkelingen bij Amphia:
Nieuwe koers ‘Samen gezonder’
Voortgang van de verbouw en nieuwbouw
19.50 uur  Pauze
20.00 uur Informatiemarkt
21.15 uur Afsluiting en gelegenheid om na te praten
 
Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, meld u dan aan via www.amphia.nl/clientenavonden.

Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier