De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Amphia laat wensen uitkomen

Amphia laat wensen uitkomen (Foto: Amphia)
1 / 1
zoom out
BREDA - In het kader van Wereldkankerdag 2017 stond van 3 tot en met 20 februari 2017 een wensboom in de centrale hal van twee locaties van Amphia. Kankerpatiënten kregen hiermee de mogelijkheid hun mantelzorgers in het zonnetje te zetten door voor hen in de wensboom een wens achter te laten. In totaal hebben 204 mensen een wens in de boom gehangen. De afgelopen weken zijn 20 wensen uitgekozen die in vervulling zijn gebracht.


Ontspanning en plezier
Een aantal patiënten wensten voor hun mantelzorgers een onbezorgd dagje uit. Die wens is op maandag 8 mei 2017 uitgekomen. Een bus met in totaal 38 mantelzorgers, familie of vrienden heeft kunnen genieten van een dagje Efteling. Maar ook een dagje wellness, een fijne lunch, een avondje uit of een bos bloemen behoren tot de uitgekozen wensen. Alles met als doel de mantelzorger te bedanken voor de liefde en steun die de patiënt van deze mantelzorger heeft gekregen.

Belangeloze steun
Dat we deze wensen in vervulling hebben kunnen laten gaan, hebben we mede te danken aan de steun van Beeld Werkt, Bloembinderij Cees Van Eijck, De Haagse Apotheek, NAC Breda, Fletcher Hotel-Restaurant Trivium, Hemels Breda, Efteling, Brabant Expres Reizen en Wereldkeuken Chasséhof. Ook de Inter-Parochiële Caritas Rijsbergen-Zundert heeft een actie georganiseerd om het initiatief van de wensboom te steunen.

 

 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 09 mei 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier