De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Domino's opent nieuw filiaal in Raamsdonksveer!

De eerste klanten! (Foto: Marijn Boelsma)
1 / 1
zoom out
RAAMSDONKSVEER - Inwoners van Raamsdonksveer kunnen nu ook genieten de overheerlijke pizza’s van Domino’s. Afgelopen woensdag is er een nieuwe Domino’s vestiging geopend aan de Keizersdijk 22. Domino’s wil graag zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de pizza’s en viert de opening met een goede openingsactie!

Nederlands grootste pizzabezorgketen opent in Raamsdonksveer de 211e winkel in het land. Marijn Boelsma, de franchisenemer van de winkel werkt reeds 20 jaar voor Domino’s, en heeft de tomatensaus door zijn aderen lopen. Hij heeft er lang naar uit gekeken om in Raamsdonksveer een Domino’s te openen samen met zijn team. De managers Jelmer en Marlon zijn er ook klaar voor en starten met een goede openingsactie. Tot en met 9 april zijn alle medium pizza’s slechts €4,99 bij afhalen en bij bezorgen geldt er een korting van 25% op alle pizza’s bij bestelling via dominos.nl.

Wanneer je trek hebt in een pizza of in een van de andere producten van Domino’s, kun je elke dag terecht vanaf 12 uur ‘s middags tot laat in de avond. Op het menu staan de lekkerste Domino’s pizza’s. Zoals bijvoorbeeld de razend populaire pizza perfect pepperoni. Op de website kun je heel gemakkelijk jouw favoriete pizza uitzoeken of zelf je pizza samenstellen. Als klant kan je kiezen uit verschillende verse ingrediënten en bodems en deze zijn aan te passen naar persoonlijke voorkeuren. 60% Van onze klanten bestelt tegenwoordig al online. Speciaal aan de vestiging in Raamsdonksveer is dat de bezorgingbestellingen 100% elektrisch zullen worden gereden. De ouderwetse bezorgscooters hebben hier plaatsgemaakt voor 6 elektrische fietsen en 2 elektrische scooters. Met deze scooters en fietsen staan wij gemiddeld binnen 22 minuten bij jou voor de deur! 

Kom snel kijken bij Domino’s Raamsdonksveer, of bestel gemakkelijk via www.dominos.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 31 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »