De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Met een examentraining goed voorbereid het examen in!

TOP-Trainingen (Foto: TOP-Trainingen)
1 / 1
zoom out
BREDA - De laatste schoolexamens zitten erop voor de meeste examenleerlingen in het voortgezet onderwijs. En dan komen de examens plotseling erg snel dichterbij.

Veel leerlingen schieten in de stress bij de gedachte aan de naderende examens en hebben behoefte aan extra hulp en uitleg in de vorm van speciale examentrainingen, bovenop de voorbereiding die ze op school al hebben gehad.

Ook dit jaar verzorgt TOP-Trainingen Studiebegeleiding weer dit soort trainingen!

De trainingen worden verzorgd door enthousiaste, vakbekwame jonge docenten die een passie hebben voor het trainen en coachen van jongeren.
In de trainingen wordt aandacht besteed aan alle leerstof die tijdens het examen getoetst wordt. Ook wordt er geoefend met oude examens en worden belangrijke tips en trucs gegeven voor het maken van het examen.

Onderzoek wijst uit dat leerlingen die een examentraining gevolgd hebben met veel meer zelfvertrouwen hun examens in gaan en een hogere slagingskans hebben dan leerlingen die een dergelijke training niet hebben gevolgd.

De trainingen worden gegeven in het pand aan de Keermanslaan in de periode tussen 15 april en de eindexamens.

Zit uw zoon of dochter ook in de stress, of twijfelt u zelf of uw examenleerling wel goed genoeg voorbereid is? Ga dan naarwww.top-trainingen.nl voor meer informatie en aanmelden!Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »