kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
En Plein Public – Ulvenhout

En Plein Public – Ulvenhout

Wanneer

vrijdag 26 juli 2013

Aanvang

16:00 uur

Waar

Dorpstraat 40, Breda

Kosten

Gratis toegang

Contact

via e-mailadres: sanne@podiumbloos.nl

Wat

16.00 Kindervoorstelling Robin Hood (4+) – Theatergroep Frits
In zijn fantasie is Robin een held. In het echte leven is hij helemaal niet zo stoer. Hij is eigenlijk bang voor alles en hij heeft kippenarmpjes. Alles gaat goed in het bos. Tot die ene dag. De dag waarop mevrouw Fabiola verschijnt. Ze zegt dat ze het bos komt redden van de gemeneriken. Maar is dat wel zo?

17.00 Workshop: Edwin van der Burgt ism Popcollege uit Gent Speciaal voor de kinderen vinden er diverse workshops plaats. Van theater tot muziek. Alles komt aan bod! De workshops in Breda worden verzorgd door o.a. Nieuwe Veste, Centrum voor de Kunsten Breda en de Cultuurkantine. In Oosterhout worden de workshops verzorgd door h19 Centrum voor de kunsten.

18.00 Pauze met Ciné Soupe
Speciaal voor En Plein Public: de openlucht mini bioscoop van het Huis voor Beeldcultuur! Ontdek de fascinerende wereld van de korte film…. kleurrijk en snel, fris en spannend, altijd verrassend en soms een beetje vreemd. Met extra nadruk op talent van eigen bodem en natuurlijk een kop soep voor een echte filmfestival open air vibe. Ciné Soupe is een concept van Rencontres Audiovisuelles, Lille (FR).

19.00 Fotostripworkshop – Paula en Naomi
Dit jaar staat het energieke duo Naomi Vermeulen en Paula van Dijken voor het BuurCultuurproject in Ulvenhout. Een theatermaker en beeldend kunstenaar die graag de verhalen van kinderen willen horen over zijn of haar wijk. Hoe is het eigenlijk om in Ulvenhout te wonen? Wat maakt Ulvenhout zo bijzonder? Wat is het verhaal van Ulvenhout? De verhalen worden verzameld, wordt omgezet in beeld en geven het daarna een theatrale sprankel in de vorm van een kleine voorstelling waar beeld en theater bij elkaar komt. Deze workshop is leuk voor kinderen die houden van theater, verhalen verzinnen en fotograferen. Van maandag 22 t/m 25 juli worden er binnen 5 dagen de verhalen van kinderen omgetoverd tot een echt fotostripverhaal. Dit wordt gepresenteerd op de festivaldag 26 juli 2013.

19.30 My Hidden Hands
My Hidden Hands werkt al jaren aan een oeuvre vol donkere folk en rafelige blues. Tijdens de spaarzame optredens in en rondom Breda werden de toehoorders geconfronteerd met uiteengereten folksongs en blues op het ritme van dwangarbeid. De programmering is in samenwerking met Stichting Poporganisatie Breda (POB) tot stand gekomen.

20.00 Goedgebekt – Piepschuim
Stel nou dat je zo vrij zou zijn als een vogel. Dat alles mag en dat niets meer moet. Geen hypotheek. Geen kinderen. Geen boodschappenlijstjes. Vrij om te doen wat je wilt. Goedgebekt is een tragikomisch muzikaal sprookje over drie mannen die een groot besluit nemen. En als mannen grote besluiten nemen, kan dat alleen maar mis gaan.

21.00 My Hidden Hands

ingezonden door: PodiumBloos
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio