De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

De Parket en Laminaatwinkel biedt de grootste collectie vloeren

1 / 2
zoom out

BERGEN OP ZOOM - Een vloer is heel sfeerbepalend voor je interieur. Kies je voor hout, laminaat of toch PVC? Bij De Parket en Laminaatwinkel in Bergen op Zoom kun je al sinds 1990 terecht voor alles op het gebied van harde vloeren, zoals laminaat, parket, PVC, kurk en marmoleum. Ook voor ondervloeren en plinten ga je naar deze speciaalzaak. En dat alles voor een mooie prijs natuurlijk!

Laminaat
Bij De Parket en Laminaatwinkel zijn onder andere merken als Quick Step, Berry Alloc, Kronofloor en een ‘private label’ vertegenwoordigd. Omdat er ruim 16.000 m2 vloeren in voorraad zijn, kun je de vloeren direct meenemen én kunnen de vloeren tegen voordelige prijzen worden verkocht.

Parket
De parketcollectie bestaat voor het grootste deel uit eiken vloeren. Parket is een natuurproduct met een rijke, warme uitstraling. Je kunt kiezen uit gelakte of hardwax behandelde vloeren, naturel of gekleurd, vlak of met vellingkant, verouderd, gerookt of geschraapt. De toplagen zijn 3, 4, 6 of 8 mm. Weet je niet zeker wat het beste bij je past? Laat je gerust adviseren!

PVC vloeren
De PVC vloeren met clicksysteem zijn 5 mm dik en bestaan uit een volle PVC. Omdat deze vloeren los gelegd kunnen worden, is enige oneffenheid toegestaan. Een groot voordeel van een PVC vloer is dat het geluidsarm en waterbestendig is. De hardheid van deze vloeren is klasse 41 of 42 (midden zwaar industriegebruik) en is leverbaar in een 40-tal kleuren.

Het alom bekende marmoleum (linoleum), maar dan in panelen, is verkrijgbaar in 90 x 30 cm of tegels van 30 x 30 cm met clicksysteem. Egaliseren is daarom niet meer nodig en is de vloer eenvoudig zelf te leggen!

Legservice
Wil je ervan verzekerd zijn dat je vloer er mooi in ligt? Of wellicht kun je de vloer niet zelf leggen. Dat is geen probleem. Het zeer ervaren team parketteurs van De Parket en Laminaatwinkel maakt van jouw gekochte laminaat of parket een schitterende vloer die tot in de puntjes is afgewerkt! 

Kom voor een gedegen en eerlijk advies eens langs en overtuig jezelf.

De Parket en Laminaatwinkel
Van Konijnenburgweg 55
4612 PL Bergen op Zoom
Tel.  0164-270245
www.laminaatwinkel.com

- ADVERTORIAL -


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda