De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Hans Leus fleurt uw tuin op met aantrekkelijk vogelvoer (video)

Hans Leus heeft plezier in zijn handel (Foto: vanwezel)
1 / 1
zoom out

BERGEN OP ZOOM - Toen we vandaag bij de GAMMA in Bergen op Zoom moesten zijn voor iets dat we nodig hadden voor een klusje in huis zagen we daar op het parkeerterrein Hans Leus. We hadden hem bij nader inzien als eens eerder gezien en toen enige mededogen gevoeld voor de man wiens naam we toen nog niet kenden die daar in weer en wind zijn handelswaar aan de man trachtte te brengen.

Nu op 4 febr. 2015 stapten we op hem af en maakten een praatje en kwamen aan de weet wat hij verkoopt. Vogelfiguren die hij “kaal” inkoopt en dan zelf vol hangt met zakjes vogelvoer van verschillende aard.

Het is de bedoeling dat die kleurrijke objecten in de wintertuin worden geplaatst ten bate van de vogels die het in de winter niet zo makkelijk hebben om aan voer te geraken. Met de leuke spulletjes van Hans kan men de vogels een beetje tegemoet komen en het hen gemakkelijk maken zich vol te pikken.

Gelijkertijd fleurt het de tuin op vanwege de vele kleuren van de objecten. Hans staat iedere woensdag, zaterdag en zondagmiddag van 12.00 uur tot 16.00 uur op het parkeerterrein bij GAMMA in Bergen op Zoom.

Omdat momenteel de aanvoer van de vogel, en dierfiguren stagneert en hij dus geen voorraad meer kan aanleggen om daaraan de zakjes voer te bevestigen besloot Hans om dan nu maar uitverkoop te houden. Alle spulletjes worden nu met een grote korting te koop aangeboden.

Wie een leuk koopje op de kop wil tikken moet niet te lang wachten want over niet al te lange tijd zal Hans Leus alles hebben verkocht voor dit seizoen en dat terwijl de winter helaas nog lang niet voorbij zal zijn.

Bekijk en beluister het praatje dat we met Hans voerden via bijgaande link:


https://www.youtube.com/watch?v=fyPEU3YfSFM


Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 05 februari 2015


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda