kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Rabobank schenkt ruim 37.000 euro aan lokale initiatieven

(Foto: Rabobank Roosendaal-Woensdrecht)
1 / 1
zoom out

ROOSENDAAL - Rabobank Roosendaal-Woensdrecht heeft vanuit zijn Coöperatiefonds voor in totaal ruim 37.000 euro aan donaties gedaan aan organisaties en instellingen in Roosendaal en Woensdrecht, het werkgebied van de bank. Richard Diest, directeur Particulieren van de bank, heeft gisteren in de Rabobank Galerie in Schouwburg De Kring 19 cheques overhandigd aan vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen. 

Het Coöperatiefonds heeft als doel het bevorderen en ondersteunen van initiatieven die gericht zijn op versterking van (sociaal)economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in het werkgebied Roosendaal-Woensdrecht.

Flower Power
Het grootste bedrag, 7.500 euro, gaat naar Stichting Orgelfonds Roosendaal, die het hoofdorgel in de Onze Lieve Vrouwe-kerk aan de Kade wil restaureren. Het Roosendaalse popkoor SKOOR bestaat dit jaar 5 jaar en viert dat met een grote Flower Power-show op 14 april in De Kring. Het koor ontvangt hiervoor 2.000 euro. De Ondernemersvereniging Wouw ontvangt 2.000 euro om de Markt van Wouw te voorzien van permanente verlichting. De Dorpsraad in Wouw krijgt 2.000 euro om het carillon op de Markt weer te laten spelen. SC Kruisland krijgt 3.000 euro om het clubhuis op te knappen. Stichting Het Taalhuis in Roosendaal krijgt 3.000 euro voor Nederlandse taalles aan vrouwen. Stichting Carnaval Roosendaal ontvangt het ludieke bedrag van 1.111,11 euro voor activiteiten in het kader van het 55-jarig jubileum.

Inloophuis
Andere donaties waren voor : het Kindervakantiewerk Heerle-Moerstraten (1.000 euro), de Katholieke Bond van Ouderen Heerle-Moerstraten (1.100 euro), RKSV BSC Roosendaal (625 euro), Stichting Stimulering Podiumkunsten Roosendaal (2.000 euro), De Zonnebloem, afdeling Ossendrecht (2.500 euro), Inloophuis ’t Getij voor mensen met kanker en hun naasten (1.500 euro), Carnavalsvereniging d’Ossekoppe (3.500 euro), Huijbergse Kerstboom Vereniging (750 euro), harmonie St. Cecilia (500 euro), Stichting Openbare Feestelijkheden Hoogerheide/Woensdrecht (1.761,76), Comite 825 jaar Ossendrecht (1.250 euro) en Stichting Sociaal Kultureel Werk Zegge (500 euro).


0 REACTIES TOT NU TOE
Houd mij op de hoogte van alle nieuwe reacties op dit artikel
Houd mij maximaal 1x per dag op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
Bedankt voor je reactie
Je reactie wordt getoond zodra je op de bevestingslink hebt geklikt in de e-mail die wij je sturen.
Bedankt voor je reactie
De redactie is op de hoogte gebracht van de klacht.
Bedankt voor je reactie
Je reactie is nu te zien bij het artikel.
Bevestig je reactie

Help ons de kwaliteit van de reacties goed te houden; vul hieronder jouw gegevens in. Of log in als je een dichtbij.nl account hebt.

Facebook Twitter
Naam
E-mailadres Je e-mailadres wordt niet op de site getoond.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Je reactie wordt getoond zodra je op de bevestigingslink hebt geklikt in de e-mail die wij je sturen.

Login op dichtbij.nl

Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op dichtbij.nl Of maak een profiel aan en plaats voortaan moeiteloos je berichten

Gebruikersnaam
Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Dit is niet ok

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als je ingelogd bent en je een geldig e-mailadres hebt ingevuld en deze bevestigd hebt. Inloggen kan hiernaast, of:

 • klik hier om een e-mailadres aan je profiel toe te voegen of om een nieuwe bevestigings e-mail aan te vragen.
 • klik hier om je te registreren
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio