De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet
HELLEVOETSLUIS - Er is maar één plek in ons land waar je de dynamiek van de rivier en de zee zo intens ervaart. Aan de monding van de Rijn en de Maas, in één van de grootste delta’s van Europa. Met opgestroopte mouwen hebben we dijken en kastelen gebouwd en molens laten draaien, maar geven we nu de natuur weer meer de ruimte. In dit unieke natuurgebied leven mens en dier samen met het water. Het gebied van de Biesbosch en het Haringvliet.

Informatieavond over Mantelglazz in Hooge-Werf

Informatieavond over Mantelglazz in Hooge-Werf
POORTUGAAL - Bent u mantelzorger en zou u het fijn vinden om wat extra ondersteuning te krijgen van een zorgprofessional op afstand? Kom dan naar de informatieavond over Mantelglazz op dinsdag 26 juli a.s. in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal.

Zomerse barbecue in Klepperwei

Zomerse barbecue in Klepperwei
RHOON - Op donderdag 7 juli a.s. organiseert Klepperwei, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een gezellige themamaaltijd. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te schuiven voor een zomerse barbecue.

Haringmiddag in Hooge-Werf

POORTUGAAL - Het is weer zo ver: op woensdag 29 juni a.s. organiseert Hooge-Werf, onderdeel van Argos Zorggroep, een gezellige haringmiddag met echte ‘Hollandse nieuwe’.

Haringmiddag in Klepperwei

RHOON - Het is weer zo ver: op woensdag 6 juli a.s. organiseert Klepperwei, onderdeel van Argos Zorggroep, een gezellige haringmiddag met echte ‘Hollandse nieuwe’.

Kom in beweging met Argos l’Entrée

POORTUGAAL - Bewegen is goed voor lichaam en geest en houdt u langer mobiel. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Kom in beweging’ op dinsdag 5 juli a.s. in Hooge-Werf in Poortugaal vertellen we u meer over het belang van bewegen en krijgt u handige tips.

Afgelasting rommelmarkt Kleine Duiker

BARENDRECHT - Door de weersomstandigheden gaat de kofferbakverkoop op de Kleine Duiker niet door.

Mantelzorgbijeenkomst ‘Rust roest’

HOOGVLIET - ‘Rust roest’ is een veelgehoorde uitspraak. En dat geldt ook voor mensen met dementie. Maar welke activiteiten kunt u als mantelzorger ondernemen met iemand met dementie? Tijdens de mantelzorgbijeenkomst in Breede Vliet op vrijdag 24 juni a.s. van 12.00 tot 15.00 uur praten we hierover.

Dansfeest in Hooge-Werf!

Dansfeest in Hooge-Werf!
POORTUGAAL - Op zaterdag 2 juli a.s. van 14.30 tot 17.00 uur opent Hooge-Werf weer de dansvloer voor het gezellige en muzikale ‘Mag ik deze dans van u?’ dansfeest onder leiding van Rita Young! Danst u met ons mee in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal?

Kom in beweging met Argos l’Entrée

HOOGVLIET - Bewegen is goed voor lichaam en geest en houdt u langer mobiel. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Kom in beweging’ op dinsdag 21 juni a.s. in Meeuwenhof in Hoogvliet vertellen we u meer over het belang van bewegen en krijgt u handige tips.

Voorstelling Dancestudio Lucia - Dancing for strays - De Vier jaargetijden.

Voorstelling Dancestudio Lucia - Dancing for strays - De Vier jaargetijden.
BARENDRECHT - Zaterdag 18 juni geeft Dancestudio Lucia weer twee voorstellingen in theater Zuidplein.Matineevoorstelling aanvang 14.00 uur en de avondvoorstelling aanvang 20.00 uur.Ook deze keer gaat een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel.Dit jaar is het goede doel Takis non-profit organisation op Kreta.

Cabaretvoorstelling over dementie in het Alzheimer Café

HOOGVLIET - Het laatste Alzheimer Café Hoogvliet sluiten we op een bijzondere manier af, namelijk met een cabaretvoorstelling over dementie. U bent van harte welkom om de voorstelling te gratis bezoeken op maandag 20 juni a.s. in Geriatrisch centrum Breede Vliet.

Dansfeest in Klepperwei!

Dansfeest in Klepperwei!
RHOON - Op zondag 12 juni a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

Dansfeest in Meeuwenhof

Dansfeest in Meeuwenhof
HOOGVLIET - Op zaterdag 4 juni a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Meeuwenhof aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

Dansfeest in Breede Vliet!

Dansfeest in Breede Vliet!
HOOGVLIET - Op zaterdag 21 mei a.s. van 14.30 tot 17.00 uur opent Breede Vliet weer de dansvloer voor het gezellige en muzikale ‘Mag ik deze dans van u?’ dansfeest onder leiding van Rita Young! Danst u met ons mee in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet?

Sociale vrijwillige chauffeurs gezocht!

HOOGVLIET - Lijkt het u leuk om als vrijwillige chauffeur mensen te helpen en woont u in de omgeving van Hoogvliet? Dan is Argos Zorggroep op zoek naar u! Vrijwilligerswerk hoeft niet veel tijd te kosten en geeft veel voldoening.

Dansfeest in Hooge-Werf!

Dansfeest in Hooge-Werf!
POORTUGAAL - Op zaterdag 7 mei a.s. van 14.30 tot 17.00 uur opent Hooge-Werf weer de dansvloer voor het gezellige en muzikale ‘Mag ik deze dans van u?’ dansfeest onder leiding van Rita Young! Danst u met ons mee in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal?

Argos l’Entrée bijeenkomst over hulpmiddelen

POORTUGAAL - Vrijwel alle ouderen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Maar hoe doet u dat? En welke hulpmiddelen helpen u hierbij? Tijdens de Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Een steuntje in uw rug’ op dinsdag 3 mei a.s. in Hooge-Werf in Poortugaal vertellen wij u hier graag meer over!

Argos l’Entrée bijeenkomst over hulpmiddelen

Argos l’Entrée bijeenkomst over hulpmiddelen
HOOGVLIET - Vrijwel alle ouderen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Maar hoe doet u dat? En welke hulpmiddelen helpen u hierbij? Tijdens de Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Een steuntje in uw rug’ op dinsdag 26 april a.s. in Meeuwenhof in Hoogvliet vertellen wij u hier graag meer over!

Koningsdag in Klepperwei

Koningsdag in Klepperwei
RHOON - Op woensdag 27 april a.s. is het Koningsdag. Voor Klepperwei de aanleiding om deze dag feestelijk in te vullen met een muzikale activiteit! Komt u ook?
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio