De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Maak kennis met onze dagbesteding!

Dagbesteding in Hooge-Werf (Foto: ArgosZorggroep)
1 / 1
zoom out
POORTUGAAL - Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met de dagbesteding die Argos Zorggroep in Hooge- Werf in Poortugaal biedt? Kom dan eens kennismaken. Op onze website vindt u een folder met meer informatie of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 010-501 8877.


Tot en met mei 2017 kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend kennismaken met onze dagbestedingslocaties. U bent van harte welkom om de ochtend, de middag, een hele dag of een dagdeel, bijvoorbeeld tussen 11.00 en 15.00 uur, bij ons door te brengen . Tijdens de dagbesteding doet u activiteiten die u leuk vindt of waar u goed in bent. Gewoon een gezellig praatje bij een kopje koffie kan natuurlijk ook. Binnen het programma is er voldoende ruimte voor een gezellig samenzijn, ontspanning en samen eten.

Vijf dagdelen

U kunt vijf dagdelen gebruik maken van de dagbestedingsmogelijkheden. U ontvangt hiervoor een strippenkaart. U bepaalt zelf op welke wijze u de dagdelen afneemt. Wanneer de dagbesteding u bevalt en u vaker gebruik wilt blijven maken van ons aanbod, dan kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van een Wlz of Wmo zorgindicatie. De deelname is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Ook als u af en toe gebruik wilt maken van de mogelijkheden van de dagbesteding en nergens aan vast wilt zitten en (nog) geen indicatie hebt. In principe komt u met eigen vervoer naar onze dagbesteding, of u regelt het vervoer zelf. Mocht dit niet lukken, dan denken de medewerkers van Argos Zorggroep graag met u mee over andere vervoersmogelijkheden.

Argos Zorggroep biedt u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van therapieën via uw zorgverzekeraar. Dit kan gecombineerd worden in combinatie met een bezoek aan de dagbesteding. Onze gespecialiseerde
fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten en psychologen
helpen u graag met deskundig advies en behandeling. 

Kennismaken

Wilt u eerst kennis maken met ons? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een korte rondleiding in De Es laten wij u de mogelijkheden zien. Voor het plannen van een kennismakingsafspraak of meer informatie over dit dagbestedingsaanbod kunt u contact opnemen via 010-501 8877 of mailen naar i.rijkeboer@argoszorggroep.nlDit artikel is voor het laatst aangepast op: 24 februari 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio