De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

De Bazaar is terug van weggeweest in Klepperwei!

De Bazaar is terug van weggeweest in Klepperwei!
ALBRANDSWAARD - Op zaterdag 18 maart a.s. organiseert Klepperwei weer een ouderwets gezellige Bazaar. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om de Bazaar gratis te bezoeken in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon.

Welke klachten kun je krijgen als je hormonen uit balans zijn ?

Welke klachten kun je krijgen als je hormonen uit balans zijn ?
BARENDRECHT - Een hormonale disbalans wordt veroorzaakt door: Verkeerde voeding, de verkeerde manier van bewegen en (te veel) stress. En onze huidige levensstijl en levensritme gooit onze hormonen flink in de war!

Nikantes Kangoeroe Klup viert Carnavalsfeest

Nikantes Kangoeroe Klup viert Carnavalsfeest
HOOGVLIET - De Kangoeroe Klup van Nikantes (kinderen van 3 t/m 6 jaar) vierden op zaterdag 18-02-2017 Carnaval in de Campus. Het was een gezellige boel en er werden diverse spelletjes met en zonder bal gedaan.

Maak kennis met onze dagbesteding!

Maak kennis met onze dagbesteding!
ALBRANDSWAARD - Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met de dagbesteding die Argos Zorggroep in Hooge- Werf in Poortugaal biedt? Kom dan eens kennismaken. Op onze website vindt u een folder met meer informatie of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 010-501 8877.

Mantelzorgbijeenkomst in Breede Vliet

Mantelzorgbijeenkomst in Breede Vliet
HOOGVLIET - Mantelzorgers zijn van harte welkom bij de Mantelzorgbijeenkomst met thema ‘Ken je kracht’ op vrijdag 24 februari a.s. van 12.00 tot 15.00 uur in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

Alzheimer Café: Wat kan een casemanager voor u doen?

HOOGVLIET - Waar kunt u terecht voor hulp wanneer u of uw dierbare de diagnose dementie krijgt? Soms is het moeilijk te overzien waar u terecht zijn voor de hulp die zo belangrijk is tijdens het ziekteproces. Een casemanager kan hierin een belangrijke rol spelen. Op maandag 20 februari wordt er in het Alzheimer café Hoogvliet aandacht besteed aan hoe en wanneer de casemanager in beeld komt.

18 Rotterdamse Clubs ontvangen Sportpluspredicaat

18 Rotterdamse Clubs ontvangen Sportpluspredicaat
HOOGVLIET - Tijdens een bijeenkomst in het Maasgebouw bij de Kuip ontvingen 18 Rotterdamse sportverenigingen uit handen van wethouder Adriaan Visser en Rotterdam Sportsupport-directeur Gert-Jan Lammens een ‘Sportpluspredicaat’. Dit predicaat is een erkenning voor de maatschappelijke inzet en waarde van deze verenigingen voor Rotterdam.

Hooge-Werf zoekt NL Doet! vrijwilligers

Hooge-Werf zoekt NL Doet! vrijwilligers
ALBRANDSWAARD - Hooge-Werf doet op vrijdag 10 maart a.s. mee aan NL Doet! de grootste vrijwilligersactie van Nederland. En dat kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers! Doet u met ons mee?

‘Mag ik deze dans van u?’ gaat door in 2017!

‘Mag ik deze dans van u?’ gaat door in 2017!
HOOGVLIET - De Mag ik deze dans van u? dansfeesten zijn geliefd in de gehele regio. Daarom organiseert Argos Zorggroep ook in 2017 weer leuke dansfeesten voor ouderen onder leiding van allround zangeres Rita Young. Op zaterdag 18 februari a.s. is de dansvloer van 14.30 tot 17.00 uur geopend in Meeuwenhof aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

Clubkampioenschappen PBC Boomgaardshoek

Clubkampioenschappen PBC Boomgaardshoek
HOOGVLIET - Op vrijdag 3 en zondag 5 februari is bij de Hoogvlietse badmintonclub PBC Boomgaardshoek het jaarlijks terugkerende clubtoernooi gespeeld. Het leuke van dit evenement is dat het toernooi wordt georganiseerd voor de seniorleden, maar dat ook de gevorderde jeugdleden hieraan deelnemen.

Dieren4u zoekt centralisten in Hoogvliet

Dieren4u zoekt centralisten in Hoogvliet
HOOGVLIET - Wegens snelle groei van onze organisatie zijn wij met spoed op zoek naar centralisten voor diverse dagdelen op ons kantoor in Hoogvliet aan de Hoefsmidstraat.

Mooie seizoen afsluiting badmintonners PBC Boomgaardshoek

HOOGVLIET - De badmintonners van PBC Boomgaardshoek hebben afgelopen zondag hun laatste wedstrijd van het seizoen met 5-3 gewonnen van BC Delft. Met deze overwinning is PBC nu zeker van de tweede plek, waardoor PBC Boomgaardshoek volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk, na lange tijd zal terugkeren in de landelijke competitie.

Klepperwei zoekt spullen voor Bazaar

ALBRANDSWAARD - Heeft u nog bruikbare spulletjes over en schenkt u deze graag aan een goed doel? Lever uw spulletjes dan vanaf maandag 13 februari a.s. in bij Klepperwei!

Themabijeenkomst over Cholesterol en Hart- en Vaatziekten

HOOGVLIET - Hart- en vaatziekten zijn een belangrijke doodsoorzaak in Nederland. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor. Een lager cholesterolgehalte vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Gezond leven is de eerste stap. Op dinsdag 7 februari a.s. organiseert Argos l’Entrée een themabijeenkomst over Cholesterol en Hart- en Vaatziekten in Meeuwenhof, onderdeel van Argos Zorggroep.

Mag ik deze dans van u? In Klepperwei

Mag ik deze dans van u? In Klepperwei
ALBRANDSWAARD - De Mag ik deze dans van u? dansfeesten zijn geliefd in de gehele regio. Daarom organiseert Argos Zorggroep ook in 2017 weer leuke dansfeesten voor ouderen onder leiding van allround zangeres Rita Young. Op zondag 5 februari a.s. is de dansvloer van 14.30 tot 17.00 uur geopend in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

Bijzondere boekpresentatie in Breede Vliet

Bijzondere boekpresentatie in Breede Vliet
HOOGVLIET - Op 20 januari jl. presenteerde Marjolijn Markus haar boek 'Ik leef in een wereld die ik niet ken' in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 Hoogvliet. Het boek gaat over haar vader, Koos Markus, die aan Alzheimer leed en in Breede Vliet heeft gewoond.

Derde team PBC geniet nog na van kampioenschap

Derde team PBC geniet nog na van kampioenschap
HOOGVLIET - Vorige week werd het team al kampioen, maar afgelopen weekend werd dat nog even extra gevierd.

Badmintonners PBC pakken belangrijke punten.

HOOGVLIET - Zondag 22 januari speelden de badmintonners van PBC Boomgaardshoek alweer hun op een na laatste wedstrijd van dit seizoen. Voor het begin van de wedstrijd stonden ze derde op de ranglijst, met maar één punt achter op de nummer twee. Wat betekende dat een tweede plek nog heel goed mogelijk was.

Nikantes geeft Kangoeroe Klup clinics

Nikantes geeft Kangoeroe Klup clinics
HOOGVLIET - Korfbalvereniging Nikantes heeft afgelopen donderdag 19-01-2017 een leuke Kangoeroe Klup Clinic gegeven aan alle kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisschool de Plevier.

Dieren4u start loterij

Dieren4u start loterij
HOOGVLIET - Vanaf 18 januari verkoopt Dieren4u loten deur aan deur. De vrijwilligers van de Dieren4u komen bij u aan de deur voor de verkoop van de loten. De gehele opbrengst van de verkoop komt ten behoeve aan Dieren4u
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio