De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wijkverpleegkundig spreekuur in Klepperwei

Wijkverpleegkundig spreekuur in Klepperwei
ALBRANDSWAARD - De Wijkverpleegkundigen van Argos Zorggroep zijn er om u te ondersteunen bij allerlei zorgvragen. Tijdens het spreekuur, elke woensdag tussen 12.30 en 13.30 uur kunt u op een laagdrempelige manier terecht met vragen over (tijdelijke) thuiszorg bij ziekte en revalidatie, of over besteding van de dag. Een afspraak maken is niet nodig.

Zomerbadminton bij PBC Boomgaardshoek iedere vrijdagavond

HOOGVLIET - In de maanden juli en augustus organiseert de badmintonclub PBC Boomgaardshoek in Hoogvliet alweer voor de negende keer het zomerbadminton.

Opening Beachcourt Hoogvliet zaterdag 01-07-2017

Opening Beachcourt Hoogvliet zaterdag 01-07-2017
HOOGVLIET - Volleybalvereniging YUM, handbalvereniging ETC en korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes hebben de krachten gebundeld en de Stichting Beachsporten in Hoogvliet opgericht. Er is een multifunctioneel permanent Beach court gemaakt op het sportcomplex Botreep Hoogvliet (naast de Jeu de Boules banen van Nikantes) in samenwerking met diverse fondsen, subsidies en de gemeente Rotterdam.

Beachcourt Botreep in gebruik genomen

Beachcourt Botreep in gebruik genomen
HOOGVLIET - Zowel handbal vereniging ETC, korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes als volleybalvereniging YUM hebben het Beachcourt op de Botreep nu in gebruik genomen.

Nieuw bestuur PBC Boomgaardshoek

HOOGVLIET - Met ingang van 1 juni 2017 is bij de Hoogvlietse badmintonvereniging PBC Boomgaardshoek een nieuw bestuur geïnstalleerd.

Warm welkom voor mevrouw Eichorn

Warm welkom voor mevrouw Eichorn
ALBRANDSWAARD - Sinds een aantal weken biedt Argos Zorggroep op een aantal plekken in de regio’s Hoogvliet en Rhoon het ‘Volledig Pakket Thuis’ (VPT). Dit is een vorm van ondersteuning voor ouderen die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, maar wel, soms intensieve, zorg nodig hebben.

Dansfeest in Meeuwenhof!

Dansfeest in Meeuwenhof!
HOOGVLIET - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 17 juni a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Meeuwenhof aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

Nikantes in het nieuw

Nikantes in het nieuw
HOOGVLIET - Na 20 jaar in hetzelfde shirt gespeeld te hebben, wordt het tijd voor een nieuwe frisse look vanaf het nieuwe seizoen.

Dansfeest in Klepperwei!

Dansfeest in Klepperwei!
ALBRANDSWAARD - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zondag 11 juni a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

Themabijeenkomst “Geestelijk in Balans” in Meeuwenhof

HOOGVLIET - Het is niet alleen belangrijk dat u lichamelijk gezond bent, uw geestelijke gezondheid is minstens zo belangrijk. Op dinsdag 6 juni 2017 vindt in Meeuwenhof, Alverstraat 141 te Hoogvliet, van 10:00 tot 12:00 de Themabijeenkomst “Geestelijk in Balans” plaats.

Pinksterconcert in Breede Vliet

HOOGVLIET - Komt u gezellig kijken? Op maandag 5 juni a.s. geeft het ensemble Duo Spinoza een Pinksterconcert in Breede Vliet. Het concert begint om 10.30 uur, maar u bent al vanaf 10.00 uur welkom in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

Derde jeugdteam PBC Boomgaardshoek kampioen

Derde jeugdteam PBC Boomgaardshoek kampioen
HOOGVLIET - Afgelopen zondag is het derde jeugdteam van badmintonclub PBC Boomgaardshoek kampioen geworden in de klasse “onder 15 jaar”.

Dansfeest in Breede Vliet!

Dansfeest in Breede Vliet!
HOOGVLIET - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 27 mei a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

Mantelzorgbijeenkomst over grenzen in Breede Vliet

HOOGVLIET - Mantelzorgers zijn van harte welkom bij de Mantelzorgbijeenkomst met thema ‘grenzen’ op vrijdag 26 mei a.s. van 12.00 tot 15.00 uur in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

Zingen in het Park

Zingen in het Park
ALBRANDSWAARD - Zondag 21 mei zorgen de drie jeugdkoren van Bombary tijdens de ‘Dag van het Park’ in Rhoon voor een vrolijke noot. De optredens zijn tussen 13.00 en 15.45 uur. Een leuke manier om kennis te maken met Bombary. En wie weet wil jij ook wel bij ons komen zingen!

Alzheimer Café: Hoe benader je iemand met dementie

HOOGVLIET - Op maandag 15 mei is er weer een Alzheimer Café in Breede Vliet, Schakelweg 162 in Hoogvliet. Deze keer staat de avond in het teken van communicatie en benadering. Contact tussen mensen bestaat voor een belangrijk deel uit met elkaar praten. Maar mensen met dementie kunnen dit steeds minder goed. Hoe blijf je dan toch in contact met je naaste? Mevrouw S. van Reek, welzijnswerker, laat u kennismaken met verschillende benaderingswijzen.

Binnenkort Beachcourt op Botreep

Binnenkort Beachcourt op Botreep
HOOGVLIET - Het is gelukt! De recentelijk opgerichte Stichting Beachsporten in Hoogvliet (door YUM, ETC en Nikantes) heeft deze week de opdracht gegeven aan het uit Schiedam afkomstige bedrijf RWD Wegenbouw om een multifunctionele permanent Beachcourt aan te leggen.

Dansfeest in Hooge-Werf!

Dansfeest in Hooge-Werf!
ALBRANDSWAARD - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 13 mei a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal. U bent van harte welkom!

workshop SoulCollage® zaterdag 6 mei

workshop SoulCollage® zaterdag 6 mei
ALBRANDSWAARD - Werken met het element Aarde, verbeeld in een collage, die als een stem vanuit jezelf tot jezelf spreekt.

Themabijeenkomst “Geestelijk in Balans”

ALBRANDSWAARD - Het is niet alleen belangrijk dat u lichamelijk gezond bent, uw geestelijke gezondheid is minstens zo belangrijk. Op dinsdag 9 mei 2017 vindt in Hooge-werf, aan Het Wiel 2, te Poortugaal te Maassluis, van 14:30 tot 16:30 de Themabijeenkomst “Geestelijk Welzijn” plaats.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio