De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dieren4u start loterij

Dieren4u start loterij
ALBRANDSWAARD - Vanaf 18 januari verkoopt Dieren4u loten deur aan deur. De vrijwilligers van de Dieren4u komen bij u aan de deur voor de verkoop van de loten. De gehele opbrengst van de verkoop komt ten behoeve aan Dieren4u

Tweewieler de Gadering is verbouwd

Tweewieler de Gadering is verbouwd
ALBRANDSWAARD - Hoogvliet - Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet op de Klompenmakerstraat 69.

19 januari Filmmiddag in Klepperwei

RHOON - Houdt u van films kijken? Kom dan op dinsdag 19 januari a.s. naar de gezellige filmmiddag in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon.

Kom dansen met Rita Young in Klepperwei

Kom dansen met Rita Young in Klepperwei
RHOON - Op zondag 4 december a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

André Rieu in Klepperwei

André Rieu in Klepperwei
RHOON - Bent u fan van André Rieu of heeft u zin in een ontspannen middag? Kom dan naar de gezellige filmmiddag op donderdag 17 november in Klepperwei! Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Frans van Zaalen op de kandidatenlijst ChristenUnie

Frans van Zaalen op de kandidatenlijst ChristenUnie
ALBRANDSWAARD - Fractievoorzitter Frans van Zaalen uit Rhoon gaat de eer van de drie BAR gemeenten verdedigen. Als enige ChristenUnie vertegenwoordiger vanuit Barendrecht, Albrandswaard, en Ridderkerk staat hij genoteerd op de onlangs gepresenteerde kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

nieuwe Home-Startvrijwilligers

nieuwe Home-Startvrijwilligers
RHOON - Home-Start BAR heeft vijf nieuwe vrijwilligers. Deze enthousiaste dames volgden een interne cursus ter voorbereiding op hun taak. De cursus werd afgesloten met de uitreiking van een certificaat door mevrouw Sandra Krist, beleidsambtenaar bij de BAR-organisatie.

André Rieu in Klepperwei

André Rieu in Klepperwei
RHOON - Bent u fan van André Rieu of heeft u zin in een ontspannen middag? Kom dan naar de gezellige filmmiddag op donderdag 20 oktober in Klepperwei! Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Kom dansen met Rita Young in Klepperwei!

Kom dansen met Rita Young in Klepperwei!
RHOON - Op zondag 16 oktober a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

De Schouwspelers in de rechtbank!

De Schouwspelers in de rechtbank!
ALBRANDSWAARD - Het kon niet uitblijven en binnenkort is het dan zover: De Schouwspelers verschijnen op 30 oktober voor de rechter! Dat heeft natuurlijk niets met criminele activiteiten te maken, maar alles met hun nieuwe toneelstuk: “Getuige á charge”.

Bewoners van Klepperwei verhuizen naar Hooge-Werf

RHOON - In onze huizen bieden we ouderen passende zorg en behandeling in een moderne en veilige omgeving met innovatieve voorzieningen. Het huis Hooge-Werf in Poortugaal is voorzien van alle faciliteiten, activiteiten en heeft, net als het huis Klepperwei, professioneel en toegewijd personeel. Door de veranderde zorgvraag voldoen de appartementen in Klepperwei niet meer aan de standaard die Argos Zorggroep wil bieden. Daarom verhuizen de appartement-bewoners in de week van 24 tot en met 28 oktober van Klepperwei naar Hooge-Werf. De bewoners op de verpleegafdelingen in Klepperwei verhuizen n...

CDA: "Laten we kansen pakken in het Buijtenland van Rhoon"

CDA: "Laten we kansen pakken in het Buijtenland van Rhoon"
RHOON - Provinciale Staten hebben vandaag ingestemd met het advies van de kwartiermakers voor de natuur- en recreatieontwikkeling in het Buijtenland van Rhoon. Ook het CDA gaf haar goedkeuring aan het advies 'Kansen pakken in het Buijtenland van Rhoon'. Ellen Verkoelen voerde het woord namens de fractie: "Laten we vooral zoals de kwartiermakers voorstellen de kansen pakken die er liggen in Buijtenland van Rhoon!" Wel diende ze nog wel twee amendementen en een motie in.

Overeenkomst ondertekend voor samenwerking tussen Villa MaJa en Argos Zorggroep

Overeenkomst ondertekend voor samenwerking tussen Villa MaJa en Argos Zorggroep
RHOON - Op woensdag 3 augustus 2016 hebben mevrouw drs. E.J. van Dalen, directeur ad interim van Villa MaJa en de heer W.A. Roobol, Lid Raad van Bestuur, een raamovereenkomst ondertekend met als doel om de voorgenomen samenwerking formeel vast te leggen.

Bourgondisch eten in Klepperwei

RHOON - Bourgondiërs opgelet! Op donderdag 1 september a.s. organiseert Klepperwei, onderdeel van Argos Zorggroep, een bourgondische maaltijd om je vingers bij af te likken.

Maandelijkse filmmiddag in Klepperwei

RHOON - Voor bewoners en gasten organiseert Klepperwei, onderdeel van Argos Zorggroep, met ingang van 15 september een maandelijkse filmmiddag op iedere derde donderdag van de maand.

Filmmiddag in Klepperwei

RHOON - Houdt u van films kijken? Kom dan op dinsdag 2 augustus a.s. naar de gezellige filmmiddag in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon.

Dansen met Rita Young in Klepperwei

Dansen met Rita Young in Klepperwei
RHOON - Op zondag 7 augustus a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

Themadiner in Klepperwei

Themadiner in Klepperwei
RHOON - Op donderdag 4 augustus a.s. organiseert Klepperwei, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een gezellig themadiner. Dit keer is het thema vakantie en kunt u zich verheugen op een zomerse maaltijd in hopelijk zomerse omstandigheden!

Verkoop telefoon draait uit gewelddadige roofpoging

Verkoop telefoon draait uit gewelddadige roofpoging
RHOON - De particuliere verkoop van een telefoon is vrijdagavond aan de Wilgenhovenin Rhoon uitgedraaid in een poging diefstal met geweld. Het bleef bij een poging, het slachtoffer wist zijn handelswaar veilig te stellen.

Bejaarde slachtoffer woningoverval Molendijk

Bejaarde slachtoffer woningoverval Molendijk
RHOON - Een bejaarde man is dinsdagnacht het slachtoffer geworden van een woningoverval aan de Molendijk in Rhoon.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio