De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Echte kerstmarkt in Meeuwenhof

ALBRANDSWAARD - Kom in de kerstsfeer tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in Meeuwenhof. Op vrijdag 16 december a.s. bent u van 10:00 tot 15:00 van harte welkom in Meeuwenhof aan de Alverstraat 141 te Hoogvliet, entree is gratis.

Onnodig verlies badmintonners PBC Boomgaardshoek

ALBRANDSWAARD - De badmintonners van PBC Boomgaardshoek hebben afgelopen weekend met 3-5 verloren in Delft van USSR.

Kom dansen met Rita Young in Klepperwei

Kom dansen met Rita Young in Klepperwei
RHOON - Op zondag 4 december a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

Kerstbal Vrijdansen Hans & Carin + live muziek Black & white party en Sinterklaas feest Dansen

Kerstbal Vrijdansen Hans & Carin + live muziek  Black & white party en Sinterklaas feest Dansen
ALBRANDSWAARD - Koop nu alvast kaartjes voor het kerstbal vrijdansen hans en carin...wees er snel bij want op = op

Winters themadiner in Hooge-Werf

Winters themadiner in Hooge-Werf
ALBRANDSWAARD - Houdt u van lekker eten? Op woensdag 16 november a.s. organiseert Hooge-Werf een winters themadiner om je vingers bij af te likken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te schuiven.

André Rieu in Klepperwei

André Rieu in Klepperwei
RHOON - Bent u fan van André Rieu of heeft u zin in een ontspannen middag? Kom dan naar de gezellige filmmiddag op donderdag 17 november in Klepperwei! Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Kom dansen met Rita Young in Hooge-Werf!

Kom dansen met Rita Young in Hooge-Werf!
ALBRANDSWAARD - Op zaterdag 5 november a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal. U bent van harte welkom!

Feestbingo in Hooge-Werf

Feestbingo in Hooge-Werf
ALBRANDSWAARD - Heeft u zin in een gezellige bingomiddag? Doe dan op 10 november (a.s.) mee aan de feestbingo in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal. U bent al vanaf 14.00 uur welkom.

Frans van Zaalen op de kandidatenlijst ChristenUnie

Frans van Zaalen op de kandidatenlijst ChristenUnie
ALBRANDSWAARD - Fractievoorzitter Frans van Zaalen uit Rhoon gaat de eer van de drie BAR gemeenten verdedigen. Als enige ChristenUnie vertegenwoordiger vanuit Barendrecht, Albrandswaard, en Ridderkerk staat hij genoteerd op de onlangs gepresenteerde kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

nieuwe Home-Startvrijwilligers

nieuwe Home-Startvrijwilligers
RHOON - Home-Start BAR heeft vijf nieuwe vrijwilligers. Deze enthousiaste dames volgden een interne cursus ter voorbereiding op hun taak. De cursus werd afgesloten met de uitreiking van een certificaat door mevrouw Sandra Krist, beleidsambtenaar bij de BAR-organisatie.

André Rieu in Klepperwei

André Rieu in Klepperwei
RHOON - Bent u fan van André Rieu of heeft u zin in een ontspannen middag? Kom dan naar de gezellige filmmiddag op donderdag 20 oktober in Klepperwei! Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Chinees themadiner in Hooge-Werf

Chinees themadiner in Hooge-Werf
ALBRANDSWAARD - Houdt u van Chinees eten? Op woensdag 19 oktober a.s. organiseert Hooge-Werf een Chinees themadiner om uw vingers bij af te likken! Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te schuiven!

Terug in de tijd van het oude Poortugaal

Terug in de tijd van het oude Poortugaal
ALBRANDSWAARD - Bent u geïnteresseerd in oude foto’s van Poortugaal? Kom dan herinneringen ophalen tijdens de fotopresentatie ‘Oud Poortugaal’ op vrijdag 21 oktober a.s. in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal.

Kom dansen met Rita Young in Klepperwei!

Kom dansen met Rita Young in Klepperwei!
RHOON - Op zondag 16 oktober a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

De Schouwspelers in de rechtbank!

De Schouwspelers in de rechtbank!
ALBRANDSWAARD - Het kon niet uitblijven en binnenkort is het dan zover: De Schouwspelers verschijnen op 30 oktober voor de rechter! Dat heeft natuurlijk niets met criminele activiteiten te maken, maar alles met hun nieuwe toneelstuk: “Getuige á charge”.

Bewoners van Klepperwei verhuizen naar Hooge-Werf

RHOON - In onze huizen bieden we ouderen passende zorg en behandeling in een moderne en veilige omgeving met innovatieve voorzieningen. Het huis Hooge-Werf in Poortugaal is voorzien van alle faciliteiten, activiteiten en heeft, net als het huis Klepperwei, professioneel en toegewijd personeel. Door de veranderde zorgvraag voldoen de appartementen in Klepperwei niet meer aan de standaard die Argos Zorggroep wil bieden. Daarom verhuizen de appartement-bewoners in de week van 24 tot en met 28 oktober van Klepperwei naar Hooge-Werf. De bewoners op de verpleegafdelingen in Klepperwei verhuizen n...

CDA: "Laten we kansen pakken in het Buijtenland van Rhoon"

CDA: "Laten we kansen pakken in het Buijtenland van Rhoon"
RHOON - Provinciale Staten hebben vandaag ingestemd met het advies van de kwartiermakers voor de natuur- en recreatieontwikkeling in het Buijtenland van Rhoon. Ook het CDA gaf haar goedkeuring aan het advies 'Kansen pakken in het Buijtenland van Rhoon'. Ellen Verkoelen voerde het woord namens de fractie: "Laten we vooral zoals de kwartiermakers voorstellen de kansen pakken die er liggen in Buijtenland van Rhoon!" Wel diende ze nog wel twee amendementen en een motie in.

Cursus videofilmen en monteren bij videoclub LUX

Cursus videofilmen en monteren bij videoclub LUX
ALBRANDSWAARD - Hoe maak je een mooie videofilm van je vakantie of familie?Videoclub LUX heeft de oplossing.

Kermis in Poortugaal

Kermis in Poortugaal
ALBRANDSWAARD - Het is weer kermis in Poortugaal!!!!!

Argos l’Entrée bijeenkomst in Hooge-Werf over assertiviteit

ALBRANDSWAARD - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op dinsdag 6 september a.s. in Hooge-Werf in Poortugaal.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio