De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Welke klachten kun je krijgen als je hormonen uit balans zijn ?

Welke klachten kun je krijgen als je hormonen uit balans zijn ?
BARENDRECHT - Een hormonale disbalans wordt veroorzaakt door: Verkeerde voeding, de verkeerde manier van bewegen en (te veel) stress. En onze huidige levensstijl en levensritme gooit onze hormonen flink in de war!

De Bazaar is terug van weggeweest in Klepperwei!

De Bazaar is terug van weggeweest in Klepperwei!
RHOON - Op zaterdag 18 maart a.s. organiseert Klepperwei weer een ouderwets gezellige Bazaar. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om de Bazaar gratis te bezoeken in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon.

Nikantes Kangoeroe Klup viert Carnavalsfeest

Nikantes Kangoeroe Klup viert Carnavalsfeest
HOOGVLIET - De Kangoeroe Klup van Nikantes (kinderen van 3 t/m 6 jaar) vierden op zaterdag 18-02-2017 Carnaval in de Campus. Het was een gezellige boel en er werden diverse spelletjes met en zonder bal gedaan.

Deze week open kijklessen bij Balletstudio Violetta

Deze week open kijklessen bij Balletstudio Violetta
RIDDERKERK - Tot en met vrijdag 24 februari is iedereen weer van harte welkom om bij de danslessen van Balletstudio Violetta te komen kijken. Alle groepen, van klassiek ballet tot urban dance, dansen volgens het reguliere rooster. De leerlingen laten tijdens deze openbare lessen zien wat ze hebben geleerd.

Maak kennis met onze dagbesteding!

Maak kennis met onze dagbesteding!
POORTUGAAL - Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met de dagbesteding die Argos Zorggroep in Hooge- Werf in Poortugaal biedt? Kom dan eens kennismaken. Op onze website vindt u een folder met meer informatie of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 010-501 8877.

Mantelzorgbijeenkomst in Breede Vliet

Mantelzorgbijeenkomst in Breede Vliet
HOOGVLIET - Mantelzorgers zijn van harte welkom bij de Mantelzorgbijeenkomst met thema ‘Ken je kracht’ op vrijdag 24 februari a.s. van 12.00 tot 15.00 uur in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

Alzheimer Café: Wat kan een casemanager voor u doen?

HOOGVLIET - Waar kunt u terecht voor hulp wanneer u of uw dierbare de diagnose dementie krijgt? Soms is het moeilijk te overzien waar u terecht zijn voor de hulp die zo belangrijk is tijdens het ziekteproces. Een casemanager kan hierin een belangrijke rol spelen. Op maandag 20 februari wordt er in het Alzheimer café Hoogvliet aandacht besteed aan hoe en wanneer de casemanager in beeld komt.

Brusjes Fundag 2 maart in Waterpoort

Brusjes Fundag 2 maart in Waterpoort
BARENDRECHT - Op donderdag 2 maart a.s. organiseert KijkopWelzijn Steunpunt Mantelzorg, in samenwerking met Barendrecht Sport en de Buurtsportcoach Barendrecht, de Brusjes Fundag!

18 Rotterdamse Clubs ontvangen Sportpluspredicaat

18 Rotterdamse Clubs ontvangen Sportpluspredicaat
HOOGVLIET - Tijdens een bijeenkomst in het Maasgebouw bij de Kuip ontvingen 18 Rotterdamse sportverenigingen uit handen van wethouder Adriaan Visser en Rotterdam Sportsupport-directeur Gert-Jan Lammens een ‘Sportpluspredicaat’. Dit predicaat is een erkenning voor de maatschappelijke inzet en waarde van deze verenigingen voor Rotterdam.

Hooge-Werf zoekt NL Doet! vrijwilligers

Hooge-Werf zoekt NL Doet! vrijwilligers
POORTUGAAL - Hooge-Werf doet op vrijdag 10 maart a.s. mee aan NL Doet! de grootste vrijwilligersactie van Nederland. En dat kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers! Doet u met ons mee?

‘Mag ik deze dans van u?’ gaat door in 2017!

‘Mag ik deze dans van u?’ gaat door in 2017!
HOOGVLIET - De Mag ik deze dans van u? dansfeesten zijn geliefd in de gehele regio. Daarom organiseert Argos Zorggroep ook in 2017 weer leuke dansfeesten voor ouderen onder leiding van allround zangeres Rita Young. Op zaterdag 18 februari a.s. is de dansvloer van 14.30 tot 17.00 uur geopend in Meeuwenhof aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

Clubkampioenschappen PBC Boomgaardshoek

Clubkampioenschappen PBC Boomgaardshoek
HOOGVLIET - Op vrijdag 3 en zondag 5 februari is bij de Hoogvlietse badmintonclub PBC Boomgaardshoek het jaarlijks terugkerende clubtoernooi gespeeld. Het leuke van dit evenement is dat het toernooi wordt georganiseerd voor de seniorleden, maar dat ook de gevorderde jeugdleden hieraan deelnemen.

Stress als grote stoorzender van onze hormoonbalans

Stress als grote stoorzender van onze hormoonbalans
BARENDRECHT - Afwisseling tussen rust en actie.Alles functies in ons lichaam zijn ingesteld op rust en actie, inspanning en ontspanning, gas geven en remmen. Als we gezond willen zijn en blijven, moeten beide in balans zijn.

Binnenkort start cursus nieuwe Home-Startvrijwilligers

Binnenkort start cursus nieuwe Home-Startvrijwilligers
RIDDERKERK - In de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk is behoefte aan nieuwe Home-Startvrijwilligers. Home-Start biedt op vriendschappelijke basis steun en praktische hulp aan jonge gezinnen die een tijdje een steuntje in de rug nodig hebben. Vrijwilligers die zelf opvoedingservaring hebben bezoeken de gezinnen thuis en ondersteunen hen op de terreinen die ouders zelf hebben aangegeven

Dieren4u zoekt centralisten in Hoogvliet

Dieren4u zoekt centralisten in Hoogvliet
HOOGVLIET - Wegens snelle groei van onze organisatie zijn wij met spoed op zoek naar centralisten voor diverse dagdelen op ons kantoor in Hoogvliet aan de Hoefsmidstraat.

Mooie seizoen afsluiting badmintonners PBC Boomgaardshoek

HOOGVLIET - De badmintonners van PBC Boomgaardshoek hebben afgelopen zondag hun laatste wedstrijd van het seizoen met 5-3 gewonnen van BC Delft. Met deze overwinning is PBC nu zeker van de tweede plek, waardoor PBC Boomgaardshoek volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk, na lange tijd zal terugkeren in de landelijke competitie.

Missie-dienst in de Levensbron, Ridderkerk, zondag 5 februari 2017. Thema: Eerste Liefde

RIDDERKERK - Op zondag 5 februari 2017 is er weer een missie-evangelisatiedienst in de Levensbron.Het thema van deze dienst: Eerste liefde.

Klepperwei zoekt spullen voor Bazaar

RHOON - Heeft u nog bruikbare spulletjes over en schenkt u deze graag aan een goed doel? Lever uw spulletjes dan vanaf maandag 13 februari a.s. in bij Klepperwei!

Workshop Kom in Balans! – Een workshop voor gezinnen

Workshop Kom in Balans! – Een workshop voor gezinnen
BARENDRECHT - Op zaterdag 18 februari 2017 van 9.00 uur – 12.00 uur aan Lange Haven 50 in Schiedam organiseren Belinda Tange en Muriel van Brenk de workshop ‘Kom in Balans!’ voor gezinnen. Door middel van theorie, coaching, creativiteit en meditatie leren deelnemers onder andere onderscheid te maken tussen gevoelens en emoties, hoe ze hiermee om kunnen gaan en met elkaar kunnen delen. Tenslotte krijgen ze handvatten mee om de balans in henzelf en het gezin weer te herstellen.

Themabijeenkomst over Cholesterol en Hart- en Vaatziekten

HOOGVLIET - Hart- en vaatziekten zijn een belangrijke doodsoorzaak in Nederland. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor. Een lager cholesterolgehalte vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Gezond leven is de eerste stap. Op dinsdag 7 februari a.s. organiseert Argos l’Entrée een themabijeenkomst over Cholesterol en Hart- en Vaatziekten in Meeuwenhof, onderdeel van Argos Zorggroep.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio