De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wijkverpleegkundig spreekuur in Klepperwei

Wijkverpleegkundig spreekuur in Klepperwei
RHOON - De Wijkverpleegkundigen van Argos Zorggroep zijn er om u te ondersteunen bij allerlei zorgvragen. Tijdens het spreekuur, elke woensdag tussen 12.30 en 13.30 uur kunt u op een laagdrempelige manier terecht met vragen over (tijdelijke) thuiszorg bij ziekte en revalidatie, of over besteding van de dag. Een afspraak maken is niet nodig.

Zomerbadminton bij PBC Boomgaardshoek iedere vrijdagavond

HOOGVLIET - In de maanden juli en augustus organiseert de badmintonclub PBC Boomgaardshoek in Hoogvliet alweer voor de negende keer het zomerbadminton.

Opening Beachcourt Hoogvliet zaterdag 01-07-2017

Opening Beachcourt Hoogvliet zaterdag 01-07-2017
HOOGVLIET - Volleybalvereniging YUM, handbalvereniging ETC en korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes hebben de krachten gebundeld en de Stichting Beachsporten in Hoogvliet opgericht. Er is een multifunctioneel permanent Beach court gemaakt op het sportcomplex Botreep Hoogvliet (naast de Jeu de Boules banen van Nikantes) in samenwerking met diverse fondsen, subsidies en de gemeente Rotterdam.

Beachcourt Botreep in gebruik genomen

Beachcourt Botreep in gebruik genomen
HOOGVLIET - Zowel handbal vereniging ETC, korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes als volleybalvereniging YUM hebben het Beachcourt op de Botreep nu in gebruik genomen.

Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden

Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden
BARENDRECHT - Uitreiking certificaten cursus TVG

Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden

Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden
BARENDRECHT - Uitreiking certificaten cursus TVG

Nieuw bestuur PBC Boomgaardshoek

HOOGVLIET - Met ingang van 1 juni 2017 is bij de Hoogvlietse badmintonvereniging PBC Boomgaardshoek een nieuw bestuur geïnstalleerd.

Retrofilm: Wim Groenenboom kijkt terug naar 1956

Retrofilm: Wim Groenenboom kijkt terug naar 1956
BARENDRECHT - Wim Groenenboom woont al zijn hele leven op de plek waar hij is geboren en altijd heeft gewerkt. Toch is er voor hem veel veranderd. Zijn boerderij aan de Voordijk in Barendrecht was ooit omgeven door akkers en weilanden van de Binnenlandsche- en Buitenlandsche polders.

Warm welkom voor mevrouw Eichorn

Warm welkom voor mevrouw Eichorn
RHOON - Sinds een aantal weken biedt Argos Zorggroep op een aantal plekken in de regio’s Hoogvliet en Rhoon het ‘Volledig Pakket Thuis’ (VPT). Dit is een vorm van ondersteuning voor ouderen die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, maar wel, soms intensieve, zorg nodig hebben.

Dansfeest in Meeuwenhof!

Dansfeest in Meeuwenhof!
HOOGVLIET - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 17 juni a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Meeuwenhof aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

Proeflessen voor nieuw talent in Barendrecht

Proeflessen voor nieuw talent in Barendrecht
BARENDRECHT - Op zaterdag 17 juni kun je eens proberen of theater jouw ding is. Hofplein geeft dan in het De Tuyter gratis proeflessen voor alle kinderen en jongeren die nieuwsgierig zijn naar de wereld op en rond het podium. En die theaterlessen knallen vol humor, lef, brutaliteit en verbeelding je leven in!

Feestelijke onthulling rolstoelbussen

RIDDERKERK - Op 14 juni presenteert Aafje haar nieuwe rolstoelbussen. De twee bussen worden gedoopt door Tineke Keuzenkamp, wethouder van Ridderkerk. Deze feestelijke gebeurtenis wordt gevierd bij de standplaats van de bussen, Aafje De Vijf Havens in Rotterdam.

BVZP - badmintontoernooi !

BVZP - badmintontoernooi !
BARENDRECHT - 17 juni a.s. organiseren wij het 7e BVZP badmintontoernooi in sporthal Waterpoort, Barendrecht.

Nikantes in het nieuw

Nikantes in het nieuw
HOOGVLIET - Na 20 jaar in hetzelfde shirt gespeeld te hebben, wordt het tijd voor een nieuwe frisse look vanaf het nieuwe seizoen.

Balletstudio Violetta verhuist naar danszaal Topgym

Balletstudio Violetta verhuist naar danszaal Topgym
RIDDERKERK - Balletstudio Violetta heeft een nieuwe locatie voor haar kinderdanslessen gevonden. Vanaf het schooljaar 2017-2018 vinden de kinderdanslessen plaats in de zaal van het Ridderkerkse Fitnesscentrum Topgym. Na een periode van onzekerheid over het tijdig vinden van een nieuwe danslocatie kunnen de leerlingen van de balletstudio opgelucht ademhalen. Balletstudio Violetta kan door deze samenwerking met Topgym de kinderdanslessen voor Ridderkerk behouden.

Dansfeest in Klepperwei!

Dansfeest in Klepperwei!
RHOON - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zondag 11 juni a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon. U bent van harte welkom!

Themabijeenkomst “Geestelijk in Balans” in Meeuwenhof

HOOGVLIET - Het is niet alleen belangrijk dat u lichamelijk gezond bent, uw geestelijke gezondheid is minstens zo belangrijk. Op dinsdag 6 juni 2017 vindt in Meeuwenhof, Alverstraat 141 te Hoogvliet, van 10:00 tot 12:00 de Themabijeenkomst “Geestelijk in Balans” plaats.

Sport en Spel voor peuters met Syndroom van Down

BARENDRECHT - Samen spelen en contact maken met andere kinderen staat centraal tijdens het wekelijkse beweeguurtje. In een ontspannen sfeer is er ruimte om lekker met ballen te gooien, pionnen om te werpen, door een tunnel te kruipen, kortom: alles kan uitgeprobeerd worden. En als de kinderen moe zijn, dan kan er altijd nog even rustig getekend of voorgelezen worden.

Pinksterconcert in Breede Vliet

HOOGVLIET - Komt u gezellig kijken? Op maandag 5 juni a.s. geeft het ensemble Duo Spinoza een Pinksterconcert in Breede Vliet. Het concert begint om 10.30 uur, maar u bent al vanaf 10.00 uur welkom in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

Derde jeugdteam PBC Boomgaardshoek kampioen

Derde jeugdteam PBC Boomgaardshoek kampioen
HOOGVLIET - Afgelopen zondag is het derde jeugdteam van badmintonclub PBC Boomgaardshoek kampioen geworden in de klasse “onder 15 jaar”.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio