De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Pinksterconcert in Breede Vliet

HOOGVLIET - Komt u gezellig kijken? Op maandag 5 juni a.s. geeft het ensemble Duo Spinoza een Pinksterconcert in Breede Vliet. Het concert begint om 10.30 uur, maar u bent al vanaf 10.00 uur welkom in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

Derde jeugdteam PBC Boomgaardshoek kampioen

Derde jeugdteam PBC Boomgaardshoek kampioen
HOOGVLIET - Afgelopen zondag is het derde jeugdteam van badmintonclub PBC Boomgaardshoek kampioen geworden in de klasse “onder 15 jaar”.

Dansfeest in Breede Vliet!

Dansfeest in Breede Vliet!
HOOGVLIET - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 27 mei a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

Mantelzorgbijeenkomst over grenzen in Breede Vliet

HOOGVLIET - Mantelzorgers zijn van harte welkom bij de Mantelzorgbijeenkomst met thema ‘grenzen’ op vrijdag 26 mei a.s. van 12.00 tot 15.00 uur in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

Zingen in het Park

Zingen in het Park
RHOON - Zondag 21 mei zorgen de drie jeugdkoren van Bombary tijdens de ‘Dag van het Park’ in Rhoon voor een vrolijke noot. De optredens zijn tussen 13.00 en 15.45 uur. Een leuke manier om kennis te maken met Bombary. En wie weet wil jij ook wel bij ons komen zingen!

Grote rommelmarkt

BARENDRECHT - Op zaterdag 24 juni 2017 wordt er op het terrein van recreatieboerderij de Kleine Duiker, 3e Barendrechtseweg 511 te Barendrecht van 10.00 uur tot 15.30 uur voor de zesde keer een grote kofferbakverkoop georganiseerd.

Alzheimer Café: Hoe benader je iemand met dementie

HOOGVLIET - Op maandag 15 mei is er weer een Alzheimer Café in Breede Vliet, Schakelweg 162 in Hoogvliet. Deze keer staat de avond in het teken van communicatie en benadering. Contact tussen mensen bestaat voor een belangrijk deel uit met elkaar praten. Maar mensen met dementie kunnen dit steeds minder goed. Hoe blijf je dan toch in contact met je naaste? Mevrouw S. van Reek, welzijnswerker, laat u kennismaken met verschillende benaderingswijzen.

Binnenkort Beachcourt op Botreep

Binnenkort Beachcourt op Botreep
HOOGVLIET - Het is gelukt! De recentelijk opgerichte Stichting Beachsporten in Hoogvliet (door YUM, ETC en Nikantes) heeft deze week de opdracht gegeven aan het uit Schiedam afkomstige bedrijf RWD Wegenbouw om een multifunctionele permanent Beachcourt aan te leggen.

Vrouwelijke hormonen en klachten lezing door Anke Simons Natuurgeneeskunde voor vrouwen kom jij ook?

Vrouwelijke hormonen en klachten lezing door Anke Simons Natuurgeneeskunde voor vrouwen 						            kom jij ook?
BARENDRECHT - Humeurig, prikkelbaar, gestrest, ongezellig en zo kunnen we de waslijst nog wel verder uitbreiden. Dit zijn gevolgen van de hormonen hoe die reageren op prikkels vanuit je omgeving maar ook vanuit jezelf.

KIWANIS KINDERFEEST IN BARENDRECHT OP 10 JUNI 2017

KIWANIS KINDERFEEST IN BARENDRECHT OP 10 JUNI 2017
BARENDRECHT - Kom ook naar het Kiwanis Kinderfeest op zaterdag 10 juni

Dansfeest in Hooge-Werf!

Dansfeest in Hooge-Werf!
POORTUGAAL - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 13 mei a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal. U bent van harte welkom!

workshop SoulCollage® zaterdag 6 mei

workshop SoulCollage® zaterdag 6 mei
POORTUGAAL - Werken met het element Aarde, verbeeld in een collage, die als een stem vanuit jezelf tot jezelf spreekt.

Mijn vader sneuvelde bij de Barendrechtse brug

Mijn vader sneuvelde bij de Barendrechtse brug
BARENDRECHT - Dat is de titel van de film die in verband met de dodenherdenking op 4 mei nu op de website van Bas Romeijn te zien is. Bij het Barendrechtse bruggenhoofd van de voormalige brug staat een monument ter nagedachtenis aan de militairen van het 3e grensbataljon die in de Meidagen van 1940 sneuvelden. 10 mannen van dat bataljon sneuvelden bij de Barendrechtse brug. De film toont een interview met de dochter van één van de 10 militairen. Dat is mevrouw S.J. Van de Berg-Becht en dochter van de sergeant majoor instructeur W.J. Becht. Zij was 18 jaar toen zij haar vader verloor. In dez...

Themabijeenkomst “Geestelijk in Balans”

POORTUGAAL - Het is niet alleen belangrijk dat u lichamelijk gezond bent, uw geestelijke gezondheid is minstens zo belangrijk. Op dinsdag 9 mei 2017 vindt in Hooge-werf, aan Het Wiel 2, te Poortugaal te Maassluis, van 14:30 tot 16:30 de Themabijeenkomst “Geestelijk Welzijn” plaats.

Compagnie Violetta danst tijdens Dance Day Festival

Compagnie Violetta danst tijdens Dance Day Festival
RIDDERKERK - Het dansgezelschap van Balletstudio Violetta danst op zaterdagmiddag 29 april mee op het International Dance Day (IDD) Festival in het centrum van Rotterdam. De groep van acht danseressen, Compagnie Violetta, presenteert een vrolijk balletstuk midden op het Kruisplein voor Rotterdam CS.

Binnenkort Beachen in Hoogvliet!

Binnenkort Beachen in Hoogvliet!
HOOGVLIET - Op 05-04-2017 is de Stichting Beachsporten in Hoogvliet opgericht door 3 Hoogvlietse verenigingen. Volleybalvereniging YUM, handbalvereniging ETC en korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes hebben gezamenlijk de Stichting opgericht.

Dansfeest in Meeuwenhof!

Dansfeest in Meeuwenhof!
HOOGVLIET - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 29 april a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Meeuwenhof aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

Vrouwen en de overgang lezing a.s. Donderdag avond in Ridderkerk

Vrouwen en de overgang lezing a.s. Donderdag avond in Ridderkerk
RIDDERKERK - Humeurig, prikkelbaar, gestrest, ongezellig en zo kunnen we de waslijst nog wel verder uitbreiden. Dit zijn gevolgen van de hormonen hoe die reageren op prikkels vanuit je omgeving maar ook vanuit jezelf. PMS klachten, migraine en pijnlijke opgezette borsten het heeft met de hormonen te maken maar ook met veel meer andere aspecten.

Gezellige activiteiten voor ouderen in Hooge-Werf

Gezellige activiteiten voor ouderen in Hooge-Werf
POORTUGAAL - In de maand april staan er weer een aantal gezellige activiteiten gepland voor ouderen in Hooge-Werf. Komt u ook langs? U bent van harte welkom tijdens de volgende activiteiten:

Gezellige activiteiten voor ouderen in Klepperwei

Gezellige activiteiten voor ouderen in Klepperwei
RHOON - In de maand april worden er een aantal gezellige activiteiten voor ouderen georganiseerd in Klepperwei. Iedereen is van harte welkom!
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio