De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dieren4u start loterij

Dieren4u start loterij
HOOGVLIET - Vanaf 18 januari verkoopt Dieren4u loten deur aan deur. De vrijwilligers van de Dieren4u komen bij u aan de deur voor de verkoop van de loten. De gehele opbrengst van de verkoop komt ten behoeve aan Dieren4u

Tweewieler de Gadering is verbouwd

Tweewieler de Gadering is verbouwd
HOOGVLIET - Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet op de Klompenmakerstraat 69.

‘Mag ik deze dans van u?’ gaat door in 2017!

‘Mag ik deze dans van u?’ gaat door in 2017!
HOOGVLIET - De Mag ik deze dans van u? dansfeesten zijn geliefd in de gehele regio. Daarom organiseert Argos Zorggroep ook in 2017 weer leuke dansfeesten voor ouderen onder leiding van allround zangeres Rita Young. Op zaterdag 21 januari a.s. is de dansvloer van 14.30 tot 17.00 uur geopend in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!

19 januari Filmmiddag in Klepperwei

RHOON - Houdt u van films kijken? Kom dan op dinsdag 19 januari a.s. naar de gezellige filmmiddag in Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon.

Lekker slapen, gezond weer op!

Lekker slapen, gezond weer op!
RIDDERKERK - Ongeveer een derde van de Nederlanders ligt regelmatig te woelen, wachtend op de slaap die niet (meer) wil komen. En dat terwijl slaap, net als eten, drinken en ademhalen een basisbehoefte is. Lekker slapen is essentieel voor een goede gezondheid. Als je te weinig slaapt, functioneer je zowel psychisch als lichamelijk minder goed. We hebben dus belang bij om goed te kunnen slapen.

Tweewieler de Gadering uw vakspecialist.!!!

Tweewieler de Gadering uw vakspecialist.!!!
HOOGVLIET - Tweewieler De Gadering uw vakspecialist, gelegen op bedrijventerrein de Gadering in Hoogvliet.

Openbare Jeugdkorfbaltraining voor iedereen dinsdag 17-01-2017 in de Campus

Openbare Jeugdkorfbaltraining voor iedereen dinsdag 17-01-2017 in de Campus
HOOGVLIET - Op dinsdag 17-01-2017 organiseert korfbalvereniging Nikantes een openbare jeugdkorfbaltraining voor iedereen. Ben je tussen de 6 en de 13 jaar en wil je de korfbalsport wel eens echt proberen?

Voorlichtingsbijeenkomst over Alzheimer

Voorlichtingsbijeenkomst over Alzheimer
HOOGVLIET - Op maandag 16 januari a.s. is er vanaf 19.00 uur weer een Alzheimer Café in de Filmzaal in Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet. Het Alzheimer Café staat dit keer in het teken van de voorlichtingsfilm ‘Met mij is niks mis’. Iedereen die graag meer wil weten over de ziekte van Alzheimer is van harte welkom.

Waarom afvallen niet lukt?

Waarom afvallen niet lukt?
BARENDRECHT - Het is bewezen dat als je hormonen zoals cortisol, progesteron, oestrogenen, androgenen en schildklierhormonen niet in goed even wicht zijn dat het afvallen zeer moeilijk gaat lukken.

10 januari Argos L’Entrée: Nieuwjaarskoffie in Hooge-Werf

POORTUGAAL - Onder het genot van een kopje koffie of thee met lekkers presenteert Argos l’Entrée u graag het nieuwe programma voor 2017 op dinsdag 10 januari 2017 van 10.00-12.00 uur in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 te Poortugaal. Er zijn weer leuke onderwerpen geselecteerd en wellicht heeft u ook nog wensen voor de invulling van één van de bijeenkomsten in 2017. Mogen wij u (weer) verwelkomen?

"Aan Tafel" tijdens de ‘Terug-Kom-Dag’ van de Tentweek Slikkerveer

"Aan Tafel" tijdens de ‘Terug-Kom-Dag’ van de Tentweek Slikkerveer
RIDDERKERK - Zaterdag 14 januari weer "Aan Tafel" tijdens de ‘Terug-Kom-Dag’ van de Tentweek!Met activiteiten voor 2 aparte leeftijd groepen (4 tot 10 jaar en 10 tot 13 jaar)Allemaal van harte welkom in de Wilhelminakerk, Bourgondischelaan 1 in Slikkerveer. We starten de ochtend om 10.00 uur en om 14.00 uur sluiten we het programma af.Tussen de middag zullen we ook met elkaar eten, gezellig met elkaar Aan Tafel.

Nieuwjaars koppelklaverjastoernooi

HOOGVLIET - Nieuwjaars koppel klaverjastoernooi in Spijkenisse

Repaircafé Hoogvliet

Repaircafé Hoogvliet
HOOGVLIET - Kom naar het repaircafe in Hoogvliet

Sijt en Dieles Groeneveld Diamanten bruidspaar

Sijt en Dieles Groeneveld Diamanten bruidspaar
HOOGVLIET - Op woensdag 21-12-2016 zijnSijt en Dieles Groeneveld 60 jaar getrouwd en bereiken daarmee een mooiemijlpaal. Het echtpaar is een boegbeeld van korfballend Hoogvliet en hebbenheel wat uurtjes vrijwilligerswerk verricht voor eerst kv 't Waterschip envanaf 1996 voor kv Nikantes.

‘Mag ik deze dans van u?’ gaat door in 2017!

‘Mag ik deze dans van u?’ gaat door in 2017!
HOOGVLIET - De Mag ik deze dans van u? dansfeesten zijn geliefd in de gehele regio. Daarom organiseert Argos Zorggroep ook in 2017 weer leuke dansfeesten voor ouderen onder leiding van allround zangeres Rita Young. Op zaterdag 7 januari a.s. is de dansvloer van 14.30 tot 17.00 uur geopend in Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal. U bent van harte welkom!

28 December Filmmiddag in Hooge-Werf

POORTUGAAL - Houdt u van films kijken? Kom dan op Donderdag 28 december a.s. naar de gezellige filmmiddag in Brasserie Hooge-Werf , ’t Wiel 2 in Poortugaal.

Grote overwinning voor Hoogvlietse badmintonners.

HOOGVLIET - De badmintonners van PBC Boomgaardshoek speelden afgelopen weekend een uitwedstrijd tegen BC Asterix uit Rotterdam.

Winst voor badmintonvereniging PBC Boomgaardshoek

HOOGVLIET - Afgelopen weekend heeft team 1 van PBC Boomgaardshoek alweer de 10e wedstrijd van de competitie gespeeld. Van de 10 wedstrijden was dit de 6e wedstrijd die gewonnen werd.

Oliebollenactie van Nikantes

Oliebollenactie van Nikantes
HOOGVLIET - Vorig jaar heeft de kampleiding i.s.m. de kampkokkies een oliebollen actie gedaan en vanwege het enorme succes willen we deze opnieuw gaan doen.

Kom dansen met Rita Young in Meeuwenhof!

Kom dansen met Rita Young in Meeuwenhof!
HOOGVLIET - Op zaterdag 17 december a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Meeuwenhof aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet. U bent van harte welkom!
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio