De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Restaurant

Pannenkoekenhuis/Restaurant De Baander

Peesterstraat 1
Norg
Telefoon: 0592 - 61 35 00
Pannenkoekenhuis/Restaurant De Baander

De ”De Baander” in Norg is het juiste adres voor u als het gaat om pannenkoeken, poffertjes en plate's. Wij serveren verschillende soorten pannenkoeken, maar u kunt ook uw eigen pannenkoek samenstellen. ...

Powered by Dinnersite
Kenmerken
Geopend
Lunch: ma, di, wo, do, vr, za, zo
Diner: ma, di, wo, do, vr, za, zo
 
 
Keuken
Nederlands, Pannenkoeken
 
 
Prijzen
VHN: € 20,00
 
 
Meer informatie
 
 
Menu kaart
 
 
Contact
 
 
Reserveren
 
Reviews
Henk en Jose Aantal beoordelingen dinsdag 26 juli 2016 00:00 uur
Weer heerlijk gegeten, top‼️
 
 
Hindrik Aantal beoordelingen zondag 17 juli 2016 00:00 uur
Vriendelijk personeel, lekker eten en een mooi ingericht restaurant. Dit op een mooie en centrale locatie in Norg. De cijfers zijn verdient!!
 
 
Kimberley Aantal beoordelingen zondag 12 juni 2016 00:00 uur
Wij hebben hier ons trouwfeest gehouden. Was tot in de puntjes verzorgd! Don't worry and relax werd ons verteld, dat hebben ze waar gemaakt! Goede service, heerlijke hapjes en buffet, waarbij speciaal voor de mensen met allergieën onder ons ook iets lekkers werd gemaakt! Ze dachten met ons mee, dat was erg prettig! Voldoende feestruimte (90 man ongeveer) en een tent buiten voor de rokers, overal werd aan gedacht. Het was een dag om nooit te vergeten, bedankt team Baander! (fotos's volgen nog!!)
 
 
Maarten Aantal beoordelingen zondag 19 april 2015 22:22 uur
Een mooie gelegenheid om te eten met familie en vrienden. Aardig personeel, een goede service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maken dat ik regelmatig met diverse gezelschappen naar De Baander toe ga. Met familie, vrienden of gewoon lekker met mijn vriendin.
 
 
Monique Lancee Aantal beoordelingen zondag 07 december 2014 18:20 uur
Vanmiddag gezellig gezeten bij de Baander, vriendelijke bediening en gezellige sfeer!! Heerlijke chocolademelk met slagroom en een warme wafel met kersen EN slagroom en koffie met appelgebak gehad en later nog wat gedronken en genoten van een uitsmijter en huisgemaakte snert met roggebrood en spek. Prima prijs/kwaliteitverhouding want we waren nog geen 30 euro kwijt en het ziet er goed verzorgd uit. Niet onbelangrijk is dat de toiletten ontzettend schoon waren en heerlijk fris roken!! Groeten, Wout & Monique
 
 
 
Meest bekeken restaurants