De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kuno Breen genomineerd voor eerste medisch schoonheidsspecialiste

Beautycoach Kuno Breen genomineerd als medisch schoonheidsspecialiste voor de Beauty Award 2017 (Foto: Kuno Breen)
1 / 1
zoom out
AMSTERDAM - Beautycoach Kuno Breen is de eerste medisch schoonheidsspecialiste die is genomineerd voor de Beauty Award 2017. De Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd, georganiseerd door Beautyspot.nl en Beauty Trade Professionals. Breen hoopt erop dat de vakjury eveneens de mening is toegedaan dat dermatologische huidzorg van meerwaarde is voor de schoonheidsbranche en met die erkenning deze bijzondere award naar zich toe te trekken. De Beauty Award wordt op 10 april 2017 gekozen en uitgereikt door een vakjury.


Beautycoach focust op dermatologische aandoeningen

De nominatie van Kuno Breen is bijzonder te noemen. Breen is de eerste medisch schoonheidsspecialiste die voor de Beauty Award is genomineerd. Daar waar deze branche tot nu toe wordt gedomineerd door luxe behandelingen, trekt Breen een grens tussen cosmetische behandelingen en dermatologische aandoeningen. In de dermatologische zorgketen vormt de medisch schoonheidsspecialist een belangrijke schakel tussen huisarts en dermatoloog. Met de nominatie van Kuno Breen, als medisch schoonheidsspecialiste voor de Beauty Award, wordt een nieuwe weg ingeslagen in het vak van schoonheidsspecialisten.

Professioneel vakmanschap

“Het doel van de Beauty Award is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te ontwikkelen en te moderniseren. Professionaliteit, vakmanschap en de zakelijke en commerciële kant van het vak zijn erg belangrijk,” vertelt Breen. “Het vak medisch schoonheidsspecialiste is vaak nog onderbelicht en onbekend. Het is geweldig dat ik nu genomineerd ben, dat geeft meer ruchtbaarheid aan mijn vak en dat is vooral belangrijk voor iedereen die huidproblemen en chronische huidaandoeningen heeft. Ik kan ze helpen zodat ze minder last hebben en weer trots zijn op hun uiterlijk. Daar doe ik dit
voor!”

Beauty Award

Op 10 april 2017 worden de winnaars van de Beauty Award bekend gemaakt. In de regio’s Noord, Midden en Zuid worden drie schoonheidsspecialisten genomineerd. De Beautycoach is de eerste en enige medisch schoonheidsspecialiste in de categorie Schoonheidsspecialisten. Per regio wordt één winnaar gekozen door een vakjury.

Over De Beautycoach

Kuno Breen van De Beautycoach is een in Amsterdam gevestigde medisch schoonheidsspecialiste. Breen is al meer dan 30 jaar actief in het vak en heeft in 2015 de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste afgerond.

Over de Beauty Award

De Beauty Awardis een initiatief van Beauty Trade Professionals (BTP) en
beautyspot.nl ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche. In de regio’s Noord, Midden en Zuid worden jaarlijks drie schoonheidsspecialisten genomineerd.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 28 maart 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio