De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Ouder en Kindgym bij Turning Spirit Amsterdam

(Foto: Cornell2)
1 / 5
zoom out

AMSTERDAM - Tijd: 8:30 - 9:30 uur.De lessen worden gegeven in Sportcentrum Ookmeer , Dr Meurerlaan 7.Tevens mag men twee gratis proeflessen volgen.


Nieuw bij Turnz Ouder en kind gym is speciaal bedoeld voor de peuter van 1,5 tot 4 jaar. Samen met papa, mama, opa of oma kunnen de kinderen in de gymzaal oefeningen doen zoals; klimmen, klauteren, balanceren, hangen en rollen. De opvoeders spelen een grote rol tijdens de lessen. Zij stimuleren en begeleiden hun kind om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Leren van elkaar Voor ouders is de gymzaal een ideale plek om andere opvoeders met hun kinderen te ontmoeten. Er worden contacten gelegd en opvoedingstips uitgewisseld. De peuters krijgen spelenderwijs allerlei bewegingssituaties aangeboden die hen prikkelen om te bewegen en te ontwikkelen. De peuters leren veel van elkaar; ze imiteren en helpen elkaar.

Gymles en opvoeding
Uw kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. In de ontmoeting met andere kinderen, leert de peuter hoe rekening met elkaar moet worden gehouden en dat je op je beurt moet wachten.

Doel
Het doel van Ouder & kind gym is het vrijer, doelbewuster en zelfbewuster bewegen van het kind. We stimuleren een goed contact tussen de peuters onderling en de leiding. Door rennen, ballen, rollen, klimmen en andere speelse oefeningen ontwikkelen kinderen hun motoriek. Voor kinderen die faalangst hebben of wat 'bangig' zijn kan gym een goede manier zijn om angsten te overwinnen en grenzen te verleggen. Ze leren meer te durven en op een veilige manier te bewegen. Samen bewegen zal het contact tussen u en uw kind verstevigen en de peuter meer zelfvertrouwen geven.

Met vriendelijke groet,

Miranda Somers

Bij interesse stuur een mail naar Cornell.tol@quicknet.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 29 maart 2013


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio